Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 432
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 380
Аз не разбрах- на две порции ли ще вкарват кандидаткитв?  Аз не видях тази Маги

# 1 381
Къде гледате на запис?
🌺

# 1 382
  • Paris
Валерия хем ми е гадно за момичето с такава съдба, хем отдавна ми прави впечатление, че се опитва да се набута в тези среди.

Валерия, Памела и Габриела Иванови ходят всички в салона на Венелин Кондаков и много добре си се знаят.
Даже май и тази Кияра.

Е, то и аз ходя там, но не е задължително да се познават или да са си аверки ако ходят в един салон.

# 1 383
Тази Дора- Теодора- Теа май участваше в сериала "Сф. ден и нощ" ,някаква Сабина беше, по специфичния глас я познах без да гледам телевизора от разстояние я чух  и ми се стори познат глас. Доста по-симпатична беше там, с черна коса и много по-слаба.

Тцъ, не е Сабина. Онази се казва Радостина и лично не намирам прилика, може би само в бялото на очите имат. Stuck Out Tongue

# 1 384
Валерия е секси и красива, но много хищнически подхожда, това не ми харесва.
Точно, прилича ми на хищна хиена.

# 1 385
  • Melmak
Ее, аз ходя в един салон с Ивана Александрова, ама само я гледам като се тагва, не съм я засичала даже. Не е нужно да се знаят.

Според мен Йоана не е сестра на Алек, той е единственото общо дете на родителите си и е най-малък от всичките си едноутробни и еднокръвни братя и сестри.

# 1 386
Току що гледах “След церемонията”. Някои момичета бяха без грим или със съвсем малко грим - коренно различни. Екатерина е особено невзрачна без грим, сякаш всичките ѝ черти се сливат. Валерия я дадоха само в профил как я гримират… Имаше огромни торбички под очите. Естествено, не показаха най-големите кифли - Памела, Шермин и т.н… Те без грим няма да дадат да ги снимат, хаха.

Най-приятни на външен вид изглеждаха Васка, Надя и Киара.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 15:18 от Lilly_85

# 1 387
А откъде дойде, че Йоана му е сестра?
Имали били еднакви очи.
Той не каза ли, че е най-малкото дете, а Йоана е по-млада от него.
Не съм го чула, може и да го е казал, а може и тя да лъже, че е на 25, като очевидно изглежда на 35.
Майко, какви термини за родство се навъдиха! 😆 Стринка и вуйчо ми се виждат толкова обикновени пред едноутробните роднини! 🤣

# 1 388
Валерия хем ми е гадно за момичето с такава съдба, хем отдавна ми прави впечатление, че се опитва да се набута в тези среди.

Валерия, Памела и Габриела Иванови ходят всички в салона на Венелин Кондаков и много добре си се знаят.
Даже май и тази Кияра.
Аз мога да се поразходя, значи. 😁

# 1 389
Валерия е секси и красива, но много хищнически подхожда, това не ми харесва.
Според мен тя ще се опитва да копира разкрепостеното поведение на Айлин от миналия сезон.
Следка е според мен, и мисля, че стига напред, в   дългото промото се вижда на няколко срещи, доката например тази Шармин  не я видях никъде.

# 1 390

Даже май и тази Кияра.

Е, то и аз ходя там, но не е задължително да се познават или да са си аверки ако ходят в един салон.

Аз знам като факт, че се познават сестрите с Валерия.

Едит: Така е, не е задължително, но най-малкото самият салон качва постоянно снимки и тагват, а те са редовни клиентки и не са съвсем неизвестни, имат общ социален кръг и просто няма как да не е известен и фактът, че са сестри. Мое мнение.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 15:32 от ItsAnabelle

# 1 391
ама нищо не крещи толкова, колкото този евтин вайб...

Неслучайно явно срещнах коментар в ютюб, под окепазена версия на гръцка песен, в изпълнение на миланото и султана ли, пашата и ториното ли, нещо такова, в който се казваше, че тази песен трябва да е химнът на Ергена.
Засега дори коментарите са ми скучни, дано скоро почнат да се замерят със салата и екстеншъни

# 1 392
На мен пък изобщо не ми се гледат махленски разправии на простачки и пияни, вулгарни, тъпи жени. Ми да не гледам "Ергенът" май, а? 🤔

# 1 393
Памела с жалък опит да оправдае лигавщината от вчера
Скрит текст:

# 1 394
  • Melmak
Мии то ще е това, скандали и викове на подпийнали женици. Аз не разбирам едно, дават им там вино, ама насила ли им го наливат в устата?

Представям си началото на сезона, топло лято, прожектори, притеснение. Нальокваш се с вино, започваш да се дехидратираш още повече и ставаш като полята с олио, крещяща и шумна. Защо, бе дами? Пийте 1-2 чаши, ама не се напивайте от ден 1, че грозноооооо.

Общи условия

Активация на акаунт