Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 452
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 365
  • България
На мен нито една не ми е секси, защото съм хетеро. Валерия ми прилича на певицата Дара без харизмата на Дара. Не я намирам за красива, излъчването е неприятно. Напомня ми на Александра от първи сезон - луд поглед, неуравновесена, неадекватна.

# 1 366
Оставям ги тук с имената и снимките, дано се четат.

# 1 367
  • Melmak
Във Валерия намирам нещо сладурско, може би защото има кръгло личице и е младичка. Това ок, но тотално ме загуби с евтиното си отношение. Няма как… трагедия, ужасно нещо е преживяла, но тези неща не се говорят за да печелиш евтино съжаление от ден 1. Като човек също, преживял тежка семейна трагедия го казвам.

# 1 368
# 1 369
Валерия е секси и красива, но много хищнически подхожда, това не ми харесва.

# 1 370
Защо пишете "Габриела сестра". Нещо съм изтървала май.
Две Габита са - едната е сестра на Памела, другата е пожарникарката.

Това тук ли стана ясно или от епизода?

# 1 371
Теа ми е микс от старата визия на Цветелина Янева и изказа на Джулиана Гани.

Реа, ние ги знаем от преди формата. Крият го, ще видим как ще го изиграят.

# 1 372
  • Paris
Валерия хем ми е гадно за момичето с такава съдба, хем отдавна ми прави впечатление, че се опитва да се набута в тези среди.

# 1 373
Може да си пуснем тема за Ергена 3, да сложим снимки на първа страницапи описания и да се спре през три мнения да се пита кои са сестрите

# 1 374
Така го скриха, че в ефир го споменаха май. И че са ги преупредили да не казват.
Само не схванах ние ли трябвя да сме изненадани, или ергенът?

# 1 375
Валерия хем ми е гадно за момичето с такава съдба, хем отдавна ми прави впечатление, че се опитва да се набута в тези среди.

Валерия, Памела и Габриела Иванови ходят всички в салона на Венелин Кондаков и много добре си се знаят.
Даже май и тази Кияра.

# 1 376
Тази Дора- Теодора- Теа май участваше в сериала "Сф. ден и нощ" ,някаква Сабина беше, по специфичния глас я познах без да гледам телевизора от разстояние я чух  и ми се стори познат глас. Доста по-симпатична беше там, с черна коса и много по-слаба.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 15:03 от Benast

# 1 377
Ето ме и мен тук. Чета ви с интерес 🌸 Отварям инстаграм профилите, които качвате, и не мога да разбера (за пореден път) каква е тая мода да качваш снимки на буквално друг човек. Тея момичета нали се движат сред хора? Нали тези хора ги виждат 😄 Какво е това нещо и кого си мислят че заблуждават? Себе си?

# 1 378
А откъде дойде, че Йоана му е сестра?
Имали били еднакви очи.
Той не каза ли, че е най-малкото дете, а Йоана е по-млада от него.

# 1 379
Тъй като съм от "по-зряло" поколение Grinning, на мен това момиче Теа, много ми прилича на една поп фолк певица имаше, Силвия, която ако не ме лъже памета, по едно време и руса се носеше, но предимно си беше брюнетка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт