Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 021
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 490
Не знам дали сте коментирали, но разбра ли се защо Гълъбина изгърмя ?
Не може да прави шоу.

Ами, онази с дългата къдрава коса, която е юристка, живее в София, а е от Бургас, да не би да може ? От прима виста погледнато и тя е доста скучна , също като Гълабина.
Ивелина, също не е за шоуто.
Навярно изпускам и някоя друга,
Но Гълъбина беше симпатична визуално поне.
Има нещо друго, навярно ще го разбираме тепърва по-натам.

# 2 491
  • София
Гълъбина беше убийствено скучна и отегчителна, без дори да го съзнава. Напълно способна да накара зрителя да я паузира и после превърти. След нея дано да си тръгне Виктория. Едва ли обаче.

# 2 492
Виктория ще е в центъра на скандалите. Тя скоро няма да си тръгне, съдейки по промото от първи епизод.

# 2 493
  • Варна
Аз днес гледах частта в Преди обед с Гълъбина, в която участват и коментаторките с Айлин и Валерия. Много ми хареса. Изключително приятно ми беше да я слушам. А и е красива също така. Не чух частта, в която говори само тя, но подозирам, че също ще ми допадне.

# 2 494
Кристина чете коментарите явно и даже е отговорила на един положителен, но има и такива като подчертания

Коментарът донякъде е верен. Не е финансов директор, а ръководител относно трудовите операции. Дъщеря ми работи в същата компания и ми го потвърди.
Не мога да разбера какво означава тази работна позиция...
Свързано е с наемането на контрактори и служители.

# 2 495
Ами, онази с дългата къдрава коса, която е юристка, живее в София, а е от Бургас, да не би да може ?
Силви, която се занимавала с пАраво, гадае с ангелски карти и иска световен мир ли? Тя си има пълния потенциал да се изложи.

# 2 496
Гълъбина беше убийствено скучна и отегчителна, без дори да го съзнава. Напълно способна да накара зрителя да я паузира и после превърти. След нея дано да си тръгне Виктория. Едва ли обаче.

Предпочитам някой , не толкова интересен, дори и отегчителен, но с потенциал да се отвори и разгърне. Отколкото пияници и пошли, евтини жени.
Така, както са го подкарали, може и да спретнат някое предаване за над 18+.
Като им гледам устните или по-скоро техните подобия на такива и бедния речник, Ергенът е по-скоро и под нивото на Биг Брадър.

# 2 497
Това реалити предаване здраво е режисирано. Сигурно ергенчето е получило инструкции да кани по-невзрачните на срещи, да им прави комплименти, да изглежда заинтресован от тях...Поканили са и няколко провокаторки, за да има сблъсъци. Зрители се печелят със сеир.

# 2 498
  • София
Не знам дали сте коментирали, но разбра ли се защо Гълъбина изгърмя ?
Не може да прави шоу.

Ами, онази с дългата къдрава коса, която е юристка, живее в София, а е от Бургас, да не би да може ? От прима виста погледнато и тя е доста скучна , също като Гълабина.
Ивелина, също не е за шоуто.
Навярно изпускам и някоя друга,
Но Гълъбина беше симпатична визуално поне.
Има нещо друго, навярно ще го разбираме тепърва по-натам.
Ами тази вечер само една отпадаше. С Гълъбина се видя и по пейките, тя затвърди първото впечатление и си замина.
Симпатична визуално за някои, за Ергена може би не.
Не е първи сезон,  знаем си че най- скандалните ще ги позадържат.
Аз лично въобще не се изненадах за Гълъбина, още като започна да говори за себе си в 3 лице и приключи.

Другия епизод ще изгони няколко. За половината няма нужда да се чудим защо баш нея.

# 2 499
Този сезон ми е като първия сезон. Миналата година реших да гледам, защото момичетата бяха нормални (повечето). Сега е криндж на макс и някакви не съвсем наред момичета, с които не бих се шегувала. Не знам, не знам.

# 2 500
  • Street of Dreams
Ако решението за изгонената с показалката (по вашите коментари, изтървала съм) е лично на Алек, това значи, че е бил силно тригърнат от това. Какво говори това за него като личност? Може би чувства свободата си застрашена от намек за контрол и лийдване, или пък го е намерил за арогантно и напористо.
Понеже гледах с едно око ми е трудно да преценя, помня само че имаше среща с тази жена - това на срещата ли се случи, или още на представянето?

# 2 501
Може да му се е сторило досадно  и да е решил , че е натоварваща . Това, че изглежда нормална не значи , че е длъжен да му е симпатична .

# 2 502
  • тук и там
На нивото на Биг Брадър е,и там и и в Ергена, евтини скандали и злобари и злобарки.Милена изглежда интересен човек,но за съжаление ще я скъсат от подигравки.Визитката и също не беше окей,дъщерна ми,която е на 14 я оприличи на вещица,но не като комплимент,напротив.Още с короната я взеха на подбив.Дано я изкарат бързо,не е за там и само негативи ще понесе и вътре и вън.

# 2 503
И аз щях да я изгоня. Моментално.

# 2 504
Ако решението за изгонената с показалката (по вашите коментари, изтървала съм) е лично на Алек, това значи, че е бил силно тригърнат от това. Какво говори това за него като личност? Може би чувства свободата си застрашена от намек за контрол и лийдване, или пък го е намерил за арогантно и напористо.
Понеже гледах с едно око ми е трудно да преценя, помня само че имаше среща с тази жена - това на срещата ли се случи, или още на представянето?
Презентацията беше при запознанството. 🤭 Но пък Гената някога получи "обливка" на бюст, така че Сашко няма какво да е недоволен. 😁

Общи условия

Активация на акаунт