Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 217
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 520
Мда, тук идва въпросът – доколко ергенлъкът на Евгени подпомогна кариерното му развитие. За мен участието в този формат показва пълна липса на себеуважение и докато за момичетата някак е естествено, предвид корекциите, които са си причинили, то хора като Евгени и Алек би трябвало да търсят други пътища за популярност. Виктор е извинен, защото беше първият виден ерген и преди да участва никой не беше чувал за него.

# 2 521
Здравейте! Радвам се да видя обичайно заподозрените вече тук!
Както вече се предположи, може да гони музикална изява Алек, затова се е навил. Не го харесвам за сега. Ужасна усмивка, бих я нарекла по-скоро озъбка, преекспонирана любезност, кухи, еднообразни фрази...
Дамите... Търся положителни впечатления да споделя, но трудно. Общото впечатление - висока самооценка на физическите и личностните качества без видимо покритие. Докосна ме само парфюмеристката, искрено се надявам да ѝ бъде спестен хейтът.

# 2 522
Има ли някъде онлайн, където може да се гледа участието на излязлата мацка, плюс двете кокондри от предишния сезон?

Не ми обръщайте внимание, намерих си го, ето, ако и някой друг го търси:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-3-mlad … reshtu-zreli.html

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 07:39 от LauraPalmer

# 2 523
  • София
Тук преди доста време беше изтекла информация за една от участничките от нейна позната. Някой помни ли как се казваше и колко време по прогноза оставаше?

# 2 524
Ее, престанете с това коя кога излиза и колко остава. Някои не искаме да знаем. Има си тема за спойлери обсъждайте там.

# 2 525
Ето темата със спойлерите (за новите потребители):
https://bg-mam.ma/t/1606240

# 2 526
Ха ха, стресирана любезност! Очаквам всеки момент да хукне в обратна посока. 😁

# 2 527
Извинявам се, че връщам темата към Преди обед, но наистина Валерия за пореден път се изложи.
Речника и е все така беден. За година не е успяла да се ошлайфа явно. Слушайки дискусията ми стана неудобно дори.
За протокола и аз съм дърта на 36 Grinning

Доста ми е нелепо обсъждането на "дърти", предвид, че наричащите ги така, изглеждат една идея по-дърти...от "дъртите"

# 2 528
Ха ха, стресирана любезност! Очаквам всеки момент да хукне в обратна посока. 😁
Този изплашен поглед тип "заложник съм" много ми хареса. 😁 И междувременно "много си красива!!!"

А на Нани обясняваше, че има много хубав нос.

# 2 529
Не е хубаво да се говори така, но Виктория направо ме плаши. И поведението й я загрозява още повече.
Не ми харесва и усмивката на Алек, но предполагам след толкова много усмихване в един момент става фалшива.

Да, тези уж на 20 изглеждат поне на 35.... и се държат сякаш няма да станат и те на толкова, когато пък ще изглеждат като 50 г.

# 2 530
Не мога да го виня човека за гримасите. При тия обстоятелства това са по-скоро тикове. Мен друго ми направи впечатление. Това момче е склонно към самоагресия. Съдейки от монолозите му "я се стегни тъпчо такъв", " какво ще правиш бе Александре", веднъж май се удари по главата.. мисля, че около него има строг родител, който не му е спестявал критиките. В него също така няма решителност съдейки по това как безпомщно седеше като го прекъснаха първия път и не знаеше как да реагира. Питам се този човек сам ли е взимал решенията в живота си...Изобщо..момче да, но мъж не. А момчетата по принцип търсят по-зрели каки. Мъжете търсят млади момичета.

# 2 531
Хи хи Joy
Криси кукувицата от Варна ми е много позната, но не се сещам от къде.
Може би от участието ѝ в Х фактор Joy https://youtu.be/TxlFZqJCnIQ?si=chAGmTrwAxI8zfhv

Гледайки я как пее, не искам да знам какъв сценарий за филм е написала 😃

# 2 532
Да, твърде малък е, ергенът трябваше да е поне на 35. Не ми пречи разликата в годините на никого, но просто не е уважително нито спрямо него, нито спрямо нея... Ивелина да е там, и след тази житейска история да се бори с 20 годишни за това момче..
Милена също ме притеснява, не ми се гледат були истории, или някой да плаче и да страда.
Затова харесах Теа, има чувство за хумор и не е злобна засега. Не ми се гледат тип Виктория, пияната или Шермин, или натискащата се напориста Валерия. Нито борби за мъж, предпочитам те да се забавляват и да се надсмиват над ситуацията, макар сами да са се вкарали там. Алек е готин, но още първата вечер целувка ... розова роза за едната, която не целуна, което беше по-нормално, а не Валерия.

# 2 533
Хи хи Joy
Криси кукувицата от Варна ми е много позната, но не се сещам от къде.
Може би от участието ѝ в Х фактор Joy https://youtu.be/TxlFZqJCnIQ?si=chAGmTrwAxI8zfhv

Гледайки я как пее, не искам да знам какъв сценарий за филм е написала 😃

Интонирането и е УЖАС. Аз си пея вкъщи, ама не смея да отида там. Защото знам, че пея фалшиво.

# 2 534
Ето кратко обръщение на Христиана към Кюстендилци. Според мен това е чисто оправдание, поведението и в истинският живот е такова, каквото и на екрана. Но понеже града е малък, вероятно е засрамила и родителите си доста, и след всичкия този хейт, който получи, е решила да се опита, да си измие ръцете по някакъв начин.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 09:33 от ForestFairy13

Общи условия

Активация на акаунт