Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 182 537
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 000
  • София
Към зодиите:
Гълъбина е лъв, ако не е писано.

# 3 001
  • Варна
Като заговорихте за подаръци, аз много се вълнувам кво стана с диамантената гривна подарък на Сашка.....

Не вярвам Маги да е новата Сашка, защото тя е вряла и кипяла в дива и безмилостна среда на миски, моделки и всякви такива, обръгнала е на психически тормоз и никоя друга патка не мож я уплаши, най-малкото няква пикла.

Сега, ако е решила да играе театър и да печели харесвания предвид какво беше в сезон 1, това е друга работа.

# 3 002
Ами доста подсмърча и се жалва във анонсите, Маги. Не знам в онези среди имАло ли е Дрън-Дрън, Дзън-Дзън, Цър-Пър и такива с зелени рецепти.

# 3 003
И без спойлерите се вижда много ясно към кои му светна погледа. За мен са ужасни, но явно са му задържали интереса докрай. Не бих махнала първо Гълъбина.
Парфюмеристката ми става все по симпатична.
Психоложката от затвора ми е Марси от Женени с деца 1:1

# 3 004
Интересни познати има в профила си Маги- Мария Илиева, Маги Джанаварова. Снимка с Григор, Гала. Това как се постига като управител на ресторант? Не се заяждам.

# 3 005
Къде прочетох, че с Джанаварова са си първи приятелки? Маги си е човек на продукцията. Както миналата година бяха вкарали Пам "с връзки".

# 3 006
  • София
Гълъбина поздравява бг-мамите, че са много добри детективи - това в Надкаста с нея.

# 3 007
Ето го пътят за спечелването на сърцето на Гълъбина
1. Открита комуникация: Изразявай открито мислите и чувствата си, за да изградим помежду си взаимно доверие и интимност.
2. Проявявай интерес: Проявявай искрен интерес към страстите, хобита и стремежите ми, за да демонстрираш своето любопитство и загриженост.
3. Мили жестове: Малките, внимателни изненади могат да ми окажат голямо въздействие. Помни важни за мен неща, прави ми искрени комплименти и ми показвай често колко ме цениш.
4. Споделени преживявания: Нека създадем незабравими моменти заедно чрез общи дейности, приятни и интересни и за двама ни. (Жокер: Заведи ме на футболен мач, скок с парашут и за финал - една вкусна вечеря по залез.)
5. Емоционална интелигентност: Бъди добър слушател и ми давай своята подкрепа, съпричастност и разбиране.
6. Търпение и постоянство: Спечелването на моето сърце изисква време; бъди търпелив и упорит. Покажи ми своята отдаденост чрез последователни усилия.
7. Автентичност: Бъди себе си навсякъде и винаги! И аз ще бъда, защото автентичността е ключа към една истинска и дълбока връзка.

# 3 008
Тя явно се има за награда. Да изреди и какво печели Ергенът, ако изпълни стъпките.

# 3 009
  • София
Като заговорихте за подаръци, аз много се вълнувам кво стана с диамантената гривна подарък на Сашка.....

Тя върна гривната на Виктор когато не прие розата и си тръгна. Сложи я в ръката му.

# 3 010
Екатерина във влоговете от поредицата в Гърция на Виктория Първанова:
https://www.youtube.com/watch?v=Yo7BLbWSzWM

# 3 011
  • тук и там
Ако може някой да сложи снимките и имената на участничките в началото на темата, ще е много удобно. Току-що влязох в сайта на БТВ и Ергена за да си ги припомня по имена. Доста прилично изглеждат повечето на снимките. Вече пред камера и в движение-друго видяхме.

# 3 012
Ако има фенове на Кукушев, завърна се:

https://www.youtube.com/watch?v=k3ui__SaAGw

# 3 013
Ако може някой да сложи снимките и имената на участничките в началото на темата, ще е много удобно. Току-що влязох в сайта на БТВ и Ергена за да си ги припомня по имена. Доста прилично изглеждат повечето на снимките. Вече пред камера и в движение-друго видяхме.

Това ще може да се сложи в нова тема. Тази вече няма как да се редактира.

# 3 014
А нова тема не може ли? Тази вече надхвърли 200 страници, а и новия сезон почна, не сме в очакване вече.

Общи условия

Активация на акаунт