Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 182 544
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 015
Преди май пускаха нова тема всяка седмица. Не знам сега ще е.

И на мен сега ми стана любопитно за Милена.

# 3 016
  • Sofia
Алек според мен има леко руски черти. Някой знае ли дали има човек в семейството си с руски корени?

# 3 017
Алек според мен има леко руски черти. Някой знае ли дали има човек в семейството си с руски корени?
Баща му също е с руско име - Алексей.

# 3 018
Здравейте и от мен! Симпатичен ми е новият ерген, а пък най-много ми харесва, че е комуникативен и успява да завърже разговор с всяка участничка (сега дали участничката си струва разговора е друг въпрос). Дано не се разочаровам от него. Дано и Ваня Щерева не пише писма през този сезон.

# 3 019
А може да се окажа и без роза, и без ергенин. Smile
Да се похвалиш, ако ти сервират роза, genevieve
Идвам с отчет след като посетих "кътчето на Ергена".
Сдобих се с роза, но не от тоз ергенин, а от друг. Алек го нямаше.
Розите ги раздаваха няколко момци.
Имаше и репортери, които снимаха и интервюираха.
Ето я моята роза и част от ергените.
Скрит текст:

# 3 020
Хаха поне мъже да бяха намерили, а не дечковци.

# 3 021
Мъжете са на работа Simple Smile Сладки са дечковците. Но по-удачно ми се струва да бяха направили тази кампания в деня на премиерата или за 8-ми март. Или на 14.02 за загрявка преди новия сезон.

# 3 022
И на мен пътят ми беше оттам, но видях само младите ергени. Рози вече нямаше или по- скоро се раздаваха след снимки.
Видях и танцуващите от другото предаване в трета линия на метрото.

# 3 023
Сега дадоха репортаж в новините на БТВ.  Алек йок, хахаха.  А танцуващите са пред кътчето на "Денсинг Старс".

# 3 024
Пък аз помислих, че Алек ще раздава рози, а те били други клонинги. 😆

# 3 025
Мъжете са на работа Simple Smile Сладки са дечковците. Но по-удачно ми се струва да бяха направили тази кампания в деня на премиерата или за 8-ми март. Или на 14.02 за загрявка преди новия сезон.
Съгласна, изборът на време е много важен. Иначе гледах репортажа по темата - супер странен. Една жена се почувствала “много специална”. А във видеото, зад гърба ѝ, 5-ма ергена с по 100 рози в ръцете раздават на всяка срещната. След това екипът казва, че зарадвали “нищо неподозиращите жени” - че нали го рекламираха, как да не са подозиращи? 😁 Панелът за Денсинг Старс им се беше получил много по-готино.

# 3 026
Съгласна, изборът на време е много важен. Иначе гледах репортажа по темата - супер странен. Една жена се почувствала “много специална”. А във видеото, зад гърба ѝ, 5-ма ергена с по 100 рози в ръцете раздават на всяка срещната. След това екипът казва, че зарадвали “нищо неподозиращите жени” - че нали го рекламираха, как да не са подозиращи? 😁 Панелът за Денсинг Старс им се беше получил много по-готино.
Не са подозирали, че всъщност няма ергенът да дава розите.

# 3 027
Повечето не са нищо подозиращи, защото просто си ползват метрото в обичайния чат от тази метростанция. Това е най-натоварената метростанция от 17 до 19 ч.  Понякога в 18 ч. наистина няма място на перона и има хора, които чакат на стълбите, слизайки за влака.

# 3 028
Значиии само да ви кажа, че Пам е пуснала тикток в който се възмущава от тазгодишните моми 😀 но пък си е изключила коментарите под видеата.

# 3 029
А, тя много обича така. 😁
А тя като беше там с уговорка, поседя докато и беше интересно, и после си намери случка, заради която се изниза като сянка, та даже никой не разбра как така я няма и защо я няма. Седнала да се възмущава сега. То е от желание пак да получи внимание, че взеха да я забравят, не защото и пука за сегашните ергенки.

Общи условия

Активация на акаунт