ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 163
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Фрида,благодарим за съветите.Поне при мен е само сутрин, още със ставането.

# 511
Моля. Дано помогна на някого.
Аз повръщах до сега 2 пъти и то след преяждане, но в повечето случаи имам болки в стомаха. Сутрин ставам в 5,40 и ям 2 филии бял хляб, за да си изпия лекаствата. После пак си лягам Simple Smile

# 512
Момичета +1 за Bio Oil против стрии, класическия вариaнт. Миналата бременност някъде средата на втори триместър започна много да ме сърби коремът и реших, че може да е от олиото. Веднага го смених, опитах Palmers, Weleda и сърбежът не изчезваше. Препоръчаха ми се да мажа с домашна мас и наистина имаше моментален ефект. Продължих да се мажа сутрин с мас, вечер с Bio oil и нямам нито една стрия от бременноста. Според това, което четох до голяма степен си е до ген и разбира се качени килограми, но със сигурност и тази бременност ще се мажа с Bio oil.

Moonlit, не знаех, че има натурален вариант на Bio oil, със сигурност ще го погледна, предпочитам да е натурално олиото, благодаря. Simple Smile

# 513
Аз да се "похваля" с едно дъълго спане...Ставам, спя, ставам, спя и така по цял ден от няколко дни..спи ми се, яде ми се, нищо друго не ми се върши....

# 514
Нито честото хранене, нито хапчета с джинджифил помагат. Вечер нямам пропуск от седмица насам, примирих се. Сутрин май само 2 пъти съм повръщала.
Днес от сутринта ми е периодично лошо, но учудващо - имах повече апетит. Вчера като започна да ям и по средата на порцията вече всичко се надигаше в мен и приключвах с храната. Днес поне това липсва.
Утре идея нямам как ще изкарам на работа. Много ми е уморено, а нищо не правя у дома.
На мен дрехите ми стават, но с това почти непрекъснато гадене не понасям нещо да ме стяга на талията и предпочитам да нося рокли.

# 515
И аз се чувствам доста уморена, преди тренирах 2-3 пъти в седмицата, сега съм спряла напълно. Почва да ми се вие свят и да ми прилошава. Не знам какво ще правя, вредно е и да се залежавам така. Надявам се да премине това състояние..

Аз съм болна последните дни, изписаха ми парацетамол и Неоангин. Почнах и да кашлям. Поне гаденето при мен премина засега.

# 516
Аз за гадене пия Антиметил. По-силно гадене имах в 6 и 7 г.с. беше през целия ден, не само сутринта. Усетих ли, че ми се гади хапвах няколко хапки от нещо тестено или солети и ми минаваше за 1-2 ч. Сега в 11г.с. нямам гадене, но два пъти сутрин ми се случи да пия вода и веднага да я повърна.

# 517
Аничка,и аз съм така,още почти нямам корем,но вече не търпя прилепнали дънки и подобни. Интересното също е ,че попринцип съм голям любител на кафето,но сега дори не се сещам за него.
Антиметила не се ли смуче, ако има вариант за таблетки за гълтане-кажете.Проблем ли е, че и то и Емостоп имат джинджифил.Знам,че ги изписват докторите,но все пак да питам..

# 518
Антиметил са таблетки за гълтане, но пак е джинджифил.

# 519
Всъщност има вариант за смучене и друг за гълтане.

# 520
Моят лекар ми даде лист с препоръки, в който пише да не приемам джинджифил. Затова търся нещо без.

# 521
Аз като видя зора пия Деган. Ако е нещо за смучене, съвсем ще повърна.
Пак ми е много лошо днес. И гадене и виене на свят.

# 522
Може би съм единствената, но.. има ли и други, които макар планирано и желано... сега да изпитват и известна доза колебание дали бременността е била правилен избор и че връщане назад няма? Възможно ли е хормоните да си играят шега с мен? Цяла сутрин ми се реве и съм потънала в тъмни мисли за дадени аспекти на личния ми живот. DisappointedCry

# 523
Шишарче, това са нормални мисли и чуства! От хормоните е, а и това е голяма промяна в живота все пак. Аз с тази бременност нямам такива колебания, но с първата определено имах. Освен това имах една бременност близо година преди настоящата, която завърши с аборт по желание, заради проблеми в личен план, които просто не можех да игнорирам. Както беше правилен моментът, изведнъж не беше, а по време на бременност всички емоции са много обострени. Всичко ми изглеждаше безнадеждно и изобщо не бях готова.

Но не се тревожи, ще мине и ще свикнеш с мисълта, че скоро ще имате бебче.

# 524
Днес мина вторият ми преглед и всичко е наред Heart Бебчето вече си прилича на такова, има си глава, малки ръчички и краченца и доста мърдаше.

Имаше назад в темата мама, която сподели, че се притеснява дали ще обича второто колкото първото. Аз имам абсолютно същото притеснение. Много обичам момченцето си и ми е трудно да си представя как ще обичам второ същество колкото него, но не се съмнявам, че майчиното сърце е достатъчно голямо и това е безпочвено притеснение. Може би като минат още няколко месеца и свикна с мисълта, че ще имам две деца, всичко ще си дойде естествено. Това споделят и мои приятелки с повече от едно детенце.

При мен все още има гадене, но е много по-поносимо от последните две седмици. Все още не ми се пие кафе, сладко не мога да погледна, но поне вече ми се ядат салати, което си е напредък.

Успех на всички на предстоящите прегледи Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт