ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 438
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте отново,
Идвам с много интересни новини при мен, както казах аз вече имам двама сина и това е моята трета бременност, днес бях на първи преглед и честно казано съм в шок, защото доктора видя 2 плодни сакчета. Честно казано още не мога да осмисля новината, надявам се всичко да е наред.

# 91
Аз писах в темата, но не съм се представила. Надявам се, че все по-малко хора са като мен, тъй като не е здравословно....Аз съм Ани, от София. През 2020г имах мисед аборт, което ме притесни много. Оттогава се промениха много неща, в това число и партньорът ми. От ноември опитвахме и не се получаваше, а сега като стана, не мога да повярвам все още какво ни се случва....По принцип по изчисленията на повечето АГ от датата на последния цикъл съм напред, а вероятно съм имала късна овулация и поради тази причина в момента се водя 3 г.с. по стойности на ЧХГ и удвояване на 48 часа.
Единствено ме притеснява прословутия прогестерон, но четейки из сайтове и форуми на английски, видях, че стойностите ми не са толкова зле, че да се притеснявам. Отделно пък моята АГ каза, че по принцип не го следят. Той зависи от много други фактори. Но аз самата съм решила този път да посещавам АГ на всеки две седмици, тъй като предишния път си изпатих заради това....

Стискам палци на всички ни до финал!  Вълнуващо е!

# 92
dramatikova леле, това ми звучи много вълнуващо. Сигурно е голям шок, но е Божа работа. Нека всичко е наред, ще бъдете едно голямо семейство. ❤

ans9898 В твоя случай добре си решила да се следиш по-често. За прогестерона не мога да споделя нищо по темата, но консултирай се ендокринолог най-добре.

# 93
Здравейте отново,
Идвам с много интересни новини при мен, както казах аз вече имам двама сина и това е моята трета бременност, днес бях на първи преглед и честно казано съм в шок, защото доктора видя 2 плодни сакчета. Честно казано още не мога да осмисля новината, надявам се всичко да е наред.

Еха!
Здраве ви желая! Нека всичко е наред! Благословия е! Този път, ако са момичета ще са две на две.

Orange_life
Прогестерон се гледа от АГ, доколкото разбрах, защото е свързан с репродуктивната система на жените. Ендокринолозите са за щит.жлеза и др.

# 94
Привет! Записвам се в темата Simple Smile. Прегледът ми за установяване на бременност предстои на 29.02., но се надявам всичко да е наред  и да си остана тук Simple Smile

# 95
При мен днес мина вторият преглед, на който видяхме тупкащо сърчице и жълтъчно мехурче Simple Smile нещата изглеждат наред засега, направихме малка корекция на таймирането, според която днес съм 7+3. Много ми се гади от всякакви неща и по всяко време и супер лесно се изморявам (съответно и мога да спя постоянно). Това са ми симптомите засега, препоръчаха ми да почивам максимално и това е.

# 96
Юхуууу честито сърчице, Moonlit! ❤❤❤ Много се радвам!
Чакам с нетърпение да чуя и аз моето и да си отдъхна. Надявам се след сърцето е по- леко?

При мен днес мина вторият преглед, на който видяхме тупкащо сърчице и жълтъчно мехурче Simple Smile нещата изглеждат наред засега, направихме малка корекция на таймирането, според която днес съм 7+3. Много ми се гади от всякакви неща и по всяко време и супер лесно се изморявам (съответно и мога да спя постоянно). Това са ми симптомите засега, препоръчаха ми да почивам максимално и това е.

# 97
Ванила, благодаря ти, прекрасна! 🤗 Да, определено - аз много се притеснявах, предния път не бяхме видели още жълтъчно мехурче или ембрион и някак си не си позволявах да осмисля и приема бременността за реална до днес Simple Smile много ми олекна, ще видиш как и на теб ще ти олекне като видите сърчицето, което ти пожелавам да се случи съвсем скоро! ❤️ А мъжът ми каза, че почти се е разплакал от вълнение, пуснаха го да гледа по време на прегледа Simple Smile

# 98
Много се радвам за хубавите новини Moonlit Heart Голямо успокоение си е да видиш, че мъничето вече има пулс.

Аз с нетърпение чакам понеделник първия ми преглед, тогава и аз ще съм 7+3. Все пак ме е много страх, колкото и да опитвам да не се вкарвам във филми, само следя за промяна в симптомите. Примерно гърдите ми в началото бяха по-болезнени. Но каквото е писано..няма да променя нещата като се притеснявам.

Стискам палци на всички момичета с предстоящи прегледи Flowers Four Leaf Clover

# 99
Благодаря ти, Дрийм! 🤗 Разбирам те напълно, и аз само следях за каквито и да е изменения последните дни, а днес толкова се бях притеснила сутринта, че се замотах с приготвянето и почти си закъсняхме за часа 😁 стискам ти много палци за понеделник и вярвам, че всичко ще е наред! ❤️

# 100
Здравейте и от мен ❤️ включвам се плахо, по името ми разбирате какво се е случило (и кое не успя до край 🥺 ) За щастие чудото ни се случи отново. Не беше планирано, малко решихме да оставим пауза, но то си ни избра. Днес бях на преглед, видях тупкащото сърчице и доктора ме увери, че всичко е наред. В 7ма седмица съм, термин 10.10. 😇

# 101
Здравей, Априлче-октомврийче, и добре дошла! Да е наред всичко до успешен финал ти пожелавам!

# 102
Здравейте и от мен 🤗 До сега само ви четях, но днес мина първия преглед, всичко изглежда добре (6г.с + 1 ден), като след 3 седмици съм отново на преглед, за да чуем сърчицето и някакви други неща спомена, че ще гледа доктора… не съм много наясно 😀 Първа бременност ми е, на 30г от Пловдив. Пожелавам на всички щастлива и спокойна бременност, и успешен финал накрая! 🌞

# 103
Аз днес ходих също на преглед, но нищо не се видя. Тя самата ме беше извикала толкова рано, тъй като имах въпроси по отношение на изследвания за тромбофилия, които бях правила по повод предишен мисед. Оказа, че има нередност в един от гените, които отговарят за усвояването на фолиева киселина. Затова ще приемам метилирана фолиева киселина. Виждал се плоден сак над 1200 ЧХГ, аз днес би следвало да имам такива стойности на ЧХГ, тъй като явно съм с късна овулация.....В момента съм с големи терзания относно АГ специалист. Сегашната нещо не ми вдъхва доверие. Вероятно другата седмица ще отида при друг препоръчан уж. Много искам да избера един и да се приключва. Да знае кога какво се прави и да съм спокойна в неговите ръце. Не аз да си откривам сама проблемите, тъй като след мисед през 2020 година ми казаха да не се изследвам за нищо, тъй като такива лоши неща се случвали на всяка втора жена. Ето че имало защо да отида да се изследвам сега и да разбера, че може би има нещо, има причина.

Успех и късмет на всички!

# 104
Едитвам се да ви питам спряхте ли кафето? Аз го спрях, но взех да се запичам последните дни и обмислям да го почна, за да ми помага с изхождането, иначе изобщо не ми липсва. Вие какво правите по този проблем, ако се е появил и при вас? Аз съм на 3х2 утрогестан и 3х0.5 дуфастон и червата ми май заспах. 😁

Moonlit, супер, сега го чакам с още по-голямо нетърпение! 😊😁

Ans, и аз не съм 100% сигурна кой ще ме следи, но клоня към стандартната му гинеколожката. Не е нещо специално, но има приятен характер и спокойно мога да си говоря с нея. А и си мислех, че най-важни са феталните морфологии, а те се правят при друг специалист, нали?

Добре дошли на новите момичета! Нека всички си стоим тук до успешен, пухкав финал! 🍀❤🤞

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 22:53 от ВаНиЛа

Общи условия

Активация на акаунт