Лещи за очи - 9

• 26 699
  • 357
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ленсин редовно дават такъв, да знаете!
Тъй като подарих кода (5% отстъпка) за lentiamo.bg, изтрих коментара си. Да не се чудите на коментара на Светулка. Wink

# 166
  • В полите на Пирин планина
Във Фейсбук страницата на Аленса често има Кодове за отстъпка.
Вчера си поръчах Top View (ежедневни) с 10% отстъпка.

# 167
  • Русе
И аз искам да изразя очарованието си от Тота30. Най-после намерих "моите" лещи! Силно препоръчвам!!!

# 168
  • София
5-те % отстъпка за lentiamo.bg отново са за подаряване. Жената искаше да си купи някакви очила и кодът не важал за тях. Ако някой ги иска, да ми пише.

# 169
Има ли ежедневни астигматични лещи? Ако са на Тотал ще е супер. Нещо не намирам обаче.

# 170
Има ли ежедневни астигматични лещи? Ако са на Тотал ще е супер. Нещо не намирам обаче.

Има Dailies Total 1 for Astigmatism. Пишете ми лично съобщение, за да Ви дам информация.

# 171
Пак съм с въпрос: кои капки са по-добри? Avizor Lacrifresh Cleaning или Clean drops?

# 172
Споделям една доста подробна статия за състоянието, наречено Астигматизъм.
https://lensin.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/what-is-astigmatism

# 173
Момичета, да споделя, на някоя от вас такова нещо дали се е случвало.
С лещи съм от 2008г., поръчвам си от leshti или alensa- едномесечни.
Преди седмици си смених лещите.Вчера сутринта започвам да ги слагам и виждам в контейнерчето четири лещи.Двете от тях леко синеят. Опитвам и четирите, моят диоптър е висок. Виждам добре и с четирите.
Започнах леко да ги търкам и от едната леща се отлепи още една леща.
Добре ги разгледах, трите леко синеят в разтвора, другите две са си
безцветни.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:48 от babian

# 174
Коя е марката на лещите?

# 175
Здравейте, можете ли да ми препоръчате офталмолог в София за профилактичен преглед и евентуално предписване на нови диоптри за лещи? Благодаря!

# 176
Д-р Саша Захариева.Добър контактолог,разбира си от работата.

# 177
Коя е марката на лещите?
CooperVision Biofiniti

# 178
Има марки лещи, които синеят. Да има слепени една за друга леща не ми се е случвало./ от 1990 г до януари месец носих лещи/

# 179
Има марки лещи, които синеят. Да има слепени една за друга леща не ми се е случвало./ от 1990 г до януари месец носих лещи/

Има такива, които синеят и такива, които зеленеят. Направено е нарочно, за да се виждат в контейнера или ако бъдат изпуснати. Защо спряхте да носите лещи, ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт