Карнавал и други страсти "на национално ниво". НЕМСКА тема 247

• 25 994
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
При нас уж и без препоръка приемат. Знам за приети деца без препоръка за гимназия. Така или иначе някои отпадат след 6-ти клас, а малък процент и в по-горни класове. В 7-ми клас има движение някакво. Моята приятелка която преподава в гимназия се опитваше да ме убеди да запиша синът ми в гимназия с този довод. Аз не го виждах там след 4-ти клас, последните месец, два мога да си го представя донякъде там. Променя се.

# 166
Мен се опитва да ме събори някакъв вирус и по повода си пуснах един любим скеч да се посмея  (Virus im Anzug): https://m.youtube.com/watch?v=L3oxD61kKgg&pp=ygUOdmlydXMgaW0gYW56dWc%3D.

Аз гледам Kaya дано те разсмее и теб:
https://youtu.be/CR5sU9zlXKU?si=jQA_p35C8IeN7UmO

И Luan Comedy:
https://youtu.be/828g4qt7Hro?feature=shared

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 18:54 от Sephora

# 167
Аз гледах Winterlichter на живо Simple Smile Днес е последен ден за съжаление. Много е готино в парка вечерта и е пълно с народ. Започват обаче Schneeglöckchen-Tage .

# 168
  • Немция
За първи път чувам за тези Winterlichter, погледнах в Гугъл, ефектно изглежда.

Какво се случва  през дните на кокичето(и това не ми беше известно)?

# 169
Бибит имам някои много хубави снимки на светлините, нощо ми стана на мобилния друг път ще качвам. В същност приятно беше, че имаше страшно много посетители, но беше много спокойно и не се усещаше претоварено. Някак беше много приятна и спокойна разходка сред много интересно и в същност ненатрапчиво осветяване и всички кафетерии и площадче за хранене като малко коледно пазарче. Осветяването на фонтана беше с музиката на Жан Мишел Жар и прожекциите бяха върху пръскащата вода ...  Интересно , че китайската пагода не беше осветена поне заради новата година, но пък имаше един дракон . Ако успея ще кача снимка.
За кокичето ще ми е приятно да отида.  https://www.luisenpark.de/schneegloeckchen-tage-25-02-2017-10-00-26-02-2017-17-00  Simple Smile

За светлините има и край София, в Бояна мисля. ние все не успяваме да идем там .

# 170
Кокичета, предвестници на пролетта – дрън-дрън. Пролетта е вече тук. От вчера:

# 171
  • Немция
Може другите зелении да са подранили, но кокичетата си следват плътно своя ритъм. Smile
Тези дни видях покълнали кокичета- по обичайното време.

Март месец май ще е студен, по предварителните прогнози, на които не може съвсем да се разчита. Grin

# 172
Предвестници са кокичетата Simple Smile При мен в градинката от седмици има . Интересно тази година за пръв път са много високи с много дълги дръжки. Но излчзоха заедно с тях игликите.При мен първо бледожълти, сега една бяла и чакам бледолилави.
Синьо аз събирам само от едно мчсто, знам че е чисто. Но не съм успяла да се добера до там. Все нещо правим друго.

# 173
И моите кокичета току-що цъфнаха. Но са още дребни, нямат и 10 см. Мечият лук обаче ме изненада с големината на листата. Сигурно преди седмица още е ставал за бране. И други години съм брала още в средата на февруари, но не чак толкова голям.
Салатата ми вчера имаше вкус на пролет, нищо че беше със зимни зеленчуци. За мен пролетта е вече тук, колкото и да се чумери времето. Сега погледнах прогнозата – в четвъртък и петък дават 16 и 17 градуса. Еха!

# 174
Аз не искам толкова да се затопля, че съм метнала едни ски от четвъртък. А като гледах вчера слаломите на Банско в един срашен дъжд и ме достраша да не ни запердаши и нас . Така че ако обича ако ще вали да е сняг поне до неделята.

# 175
Кой колко литра изпи искам да знам. Аз няма да кажа, пък.

# 176
Откакто изчезна ли? До толкова не мога да броя Grinning
При мен усилено цъфтят кукуряци, минзухари и иглики. Кокичетата са по-късно, тъкмо започват сега.

# 177
Синьо, завиждам за тия благини. При нас няма още, в неделя бяхме на разходка и щателно проверих. Няма.
Коктейлски, само едно кафе от крак ударих на мегдана, но тая вечер ще наваксам с тъмна бирица.

# 178
Откакто изчезна ли? До толкова не мога да броя Grinning

Не, бре. По карнавалско време... Не съм изчезвал, спряха ми хоум офиса и дните протичат по различен начин. Не остава време за форума.

# 179
Кокичетата са нацъфтяли при нас, в горите наоколо е пълно, на места са цели поляни. Тези са от вчера

Щом аз започнах с разсадите, значи пролетта дойде.

Едно време по фашинг в темата се маскирахме и падаше веселба. Отдавна беше.

Общи условия

Активация на акаунт