Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 607
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
ти къде роди ?

# 136
Lovebirds, честит и здрав Теодор, на теб бързо възстановяване💙🤗

lii955, честито момиченце, много здрава да расте❤🤗, бързо да се възстановиш
Браво бе момичета, човек докато си свърши нещо и половината родили😁

# 137
  • София
Честит да е светът ни и с Теодор, и с малката принцеса на  lii955! Да бъдат благословени!
Вярно, че много яко започва месеца!!!

Исках да предупредя стегналите багажа, да си предвидят място за връхните  дрехи и за обувките си, защото аз днес така се изнервих в чудене къде да ги навра… накрая една санитарка ми даде чувал за смет (че беше студ като идвай и с едни апрески се “барнах”) 😂

# 138
Лелеее колко хубавоо! Като ви чета и аз искам вече да раждам! Честито на мамите с новите бебета! Всичко най-прекрасно им пожелавам! Мама Еднорог тъкмо ще си пречисти организма от всякъде Joy нали гледаме положително на всички ситуации.. а хормоните - ще се нагласят лека полека, не го мисли. Пречисти се едно хубаво и после като нов човек ще започнеш всичко Blush

# 139
Момичета,аз днес бях на преглед.Такъв сериозен!😁
За разкритие и видеозон.За мен прегледа за разкритие не беше нищо страшно,но аз не съм критерии.След всички прегледи покрай бебе правенето и ин витро процедурите,това си беше Ок,а и доц. Нашар е толкова внимателна и толкова предразполагаща,че не ми беше никаква драма,освен че леко изкървях.
Бебето все още е главично,🙏🏻 Шийката ми е скъсена на 50%,мека,а главата на бебката е вече в таз,но няма разкритие.Тъй,че не е ясно!😁
Относно в моят случай Фраксипарин,ми каза,че си го бия,пропускам само в случай,че имам контракции през нощта,защото погазва започвали повечето раждания,като уточнявам ,че съм я разпитвала за нормално раждане.Та при контракции или съмнение от моя страна за нещо,първо на проверка и чак тогава инжекцията,ако е фалшива тревога!
Еднорочгче,бързо да ти минава всичко,за да гушкаш бебето и другият сладур!🍀🙏🏻
Ааа,забравих да кажа,че вчера бях на офталмолог и от негова страна също имам зелена светлина за раждане!😁

# 140
Честито на всички нови мамчета, да са здрави и послушни и спящи бебчета ви, мили дами!
Тони, УСПЕХ утре! С вас сме! 🙏🍀😊
Аз съм от раждалите с епидурална упойка естествено. Сложиха ми я на 5см, след 2,5 часа още една доза и така родих за около 6 часа. Определено никакъв дискомфорт не съм имала, пих вода на глътки , чашка от 160 мл. за цялото раждане общо. Шиха ме без упойка, но еуфорията беше огромна и не разбрах изобщо какво стана даже.

# 141
Ехаа какво хубаво начало на февруари! Честито на всички нови мамчета! 💙❤💙

Тони, успех утре, с теб сме! 🍀🤞

И аз да се включа за епидуралната - сложиха ми я на 6 см, след това не ме боляха контракциите, усещах ги като стягане и когато беше време за напъни, пак така. Не са ми слагали допълнителна доза, държа ме и по време на шиенето (или поне така си мисля😅).

# 142
Lygia нещо се губи.. Надявам се да сте добре 😇

# 143
В “Сърце и мозък” в Плевен.

# 144
Момичета, с падането на корема не се ли очакваше и олекване откъм киселини и други такива гадости? От 3 дена ми падна най-после, а положението стана трагично. Освен киселини и рефлукс имам и направо позиви за повръщане…

# 145
И аз имам падане на корема, но не и облекчение от киселини и рефлукс 🥹
Успокоявам се че ще е след раждането…Спя на 3 възглавници , ако може това да се нарече спане..
Момичета, с падането на корема не се ли очакваше и олекване откъм киселини и други такива гадости? От 3 дена ми падна най-после, а положението стана трагично. Освен киселини и рефлукс имам и направо позиви за повръщане…

# 146
По лошо ще ви кажа че моя па не се е и вдигал даже и аз до сега се радвах че нямам киселини тая бременност последните 3 месеца и е ме на от 7 дена е ад чак и ми се драйфа

# 147
Вече съм по-адекватна след упойката и мога да пиша. Та моята история е следната: на един обикновен редовен преглед се оказа, че почти нямам води, плацентата ми за 10 дни остаряла от 1-ва на 3-та степен с много калцификати. Бебето не се хранеше добре и се наложи да се извади в 36 г.с. Казаха че се адаптира добре и живот и здраве утре или събота ще си е при мен в стаята. Роди се 2580 грама.

# 148
Всичко ще бъде наред! Навреме са взети мерки и скоро ще гушкаш бебче. ❤
П.с и моето се роди 2550, невероятно силни са малките геройчета 🫶🏻

Вече съм по-адекватна след упойката и мога да пиша. Та моята история е следната: на един обикновен редовен преглед се оказа, че почти нямам води, плацентата ми за 10 дни остаряла от 1-ва на 3-та степен с много калцификати. Бебето не се хранеше добре и се наложи да се извади в 36 г.с. Казаха че се адаптира добре и живот и здраве утре или събота ще си е при мен в стаята. Роди се 2580 грама.

# 149
Казаха, че даже е нямала нужда и от кислородна палатка. Донесоха ми я за няколко минутки, спинкаше много сладко. Иначе изцяло прилича на баща си😅

Общи условия

Активация на акаунт