Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 850
  • 788
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Ужас. Ще си извадя моето абсолю да проверя дали се е развалило.
От всички Нарцисо харесвам точно едно в прозрачна бутилка Cristal. В него няма агресивен потен муск, а е женствен,  мек и някак натурален . Като допълнение на аромата на чиста кожа. За някои може да е скучно.

# 331
И аз от всички Нарцисо имам и нося само Кристал. Чудесен ми е и много се одобрява от мъжката част. Но е различен от другите, не е за сляпа покупка сякаш. Може да останете разочаровани.

# 332
  • Бургас/Пз
Аз съм от феновете на НР и съм имала почти всичките му парфюми с много малки изключения. Каквото и ново да излезе обаче винаги се връщам съм ЕДТ for her. Обожавам го. Харесвам всички кубчета. Нямала съм Белия муск, мисля, че съм го пробвала в неподходящ момент и скоро смятам да го опитам пак.
Днес получих новия For her nude…. И направо съм уау. Поръчах го на сляпо, мислех да отида да го тествам докато го чакам, обаче отидох в командировка и той пристигна докато ме нямаше. Толкова се вълнувах докато го отварях. Ама аз винаги съм така с поръчаните на сляпо парфюми. Първото фъс и бях убедена, че това е моят аромат с главно А. Хем има нещо, което си е типично за НР , хем ми се струва съвсем различен. Много , много ми харесва.
Сега много се чудя дали да не поръчам и All of me  и да спра да го мисля и него. През януари и февруари видях две празни бутилки и мисля, че е хубаво на тяхно място да имам нови 😂

# 333
All of me много ми хареса- чуден, цветен аромат! Чаках мнението ти за nude, Ани и почти съм готова да стрелям на сляпо предвид чудесната цена в makeup 😊

# 334
А къде е този нов Нарцисо, освен в дъглас? Изкупили сте го от другите сайтове май 😊
В Pretty shop също е наличен.
Разбрах, че Rouge на НР най-вероятно е спрян.

# 335
Невероятен е  For her nude. При мен е сладък муск. Не знам как става това, но не е остър и потен, а подсладен явно от цветята.

# 336
Парфюмни, от много, много време (по стандартите тук 😃) не съм си купувала парфюм, а днес при куриера ме чака blind buy на Naughty Fruity / Migler.
Много се надявам да ми пасне.

Тази седмица нося Carnal Flower и все се сещам за мнението на tara22 за мрачната зеленина. Върху мен е нежен, кремест и чист, след ката отмине първия 1/2 час

# 337
  • Бургас
All of me много ми хареса- чуден, цветен аромат! Чаках мнението ти за nude, Ани и почти съм готова да стрелям на сляпо предвид чудесната цена в makeup 😊
Мака, обожавам All of me не мога да му се наситя.Откривам нещо в началото многу лекоо от Габриел Шанел.Носи неговата класа, обаче нататък са много, много различни.Страхотен парфюм от Нарцизо, и аромат и трайност всичко е топа.Вече ми е абсолютен фаворит, много ме вълнувва и възбужда.

# 338
Здравейте, може ли да ми препоръчате парфюм, който да прилича/напомня на Lanvin Modern Princess, но в нишов и по- дълготраен вариант. https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Modern-Princess-38890.html
Обожавам този аромат, лек, флорален, мирише и на червени плодчета, ябълка, но за съжаление не ми е много траен. Във фрагрантика намерих сравнение с Fleur Narcotique, дали имат нещо общо?

# 339
  • Бургас/Пз
Мака, обожавам All of me не мога да му се наситя.Откривам нещо в началото многу лекоо от Габриел Шанел.Носи неговата класа, обаче нататък са много, много различни.Страхотен парфюм от Нарцизо, и аромат и трайност всичко е топа.Вече ми е абсолютен фаворит, много ме вълнувва и възбужда.
Кристалче , склонна съм да ти се доверя  и да стрелям без да чакам .😂😂😂 🥰

С последната си поръчка получих мостра на Diptyque Rose EDT https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Eau-Rose-14214.html
и направо полудях по този парфюм. Виждам обаче , че има и EDP. Някоя от вас дали може да ги сравни двата. А също и дали има прилика с Cloe Rose

# 340
Nastasya, според мен напомня на La Danza на Nobile 1942, както и на някой от круизните Шанели до някъде, мисля, че Париж, но не съм сигурна дали беше той. Наркотика има една доста остра и противоречива нотка, с повече характер е, принцесата е по - конвенционална и универсална... Проблемът е че всичките не са особена трайност, евентуално тествайте Валая на ПдМ, не е много сходен, но може да ви допадне, само там плодът е мандарина

# 341
Nastasya, според мен напомня на La Danza на Nobile 1942, както и на някой от круизните Шанели до някъде, мисля, че Париж, но не съм сигурна дали беше той. Наркотика има една доста остра и противоречива нотка, с повече характер е, принцесата е по - конвенционална и универсална... Проблемът е че всичките не са особена трайност, евентуално тествайте Валая на ПдМ, не е много сходен, но може да ви допадне, само там плодът е мандарина

Благодаря много за препоръките. La Danza от доста време го заглеждам в makeup. Другите ще търся да ги пробвам.

# 342
  • виртуално
Няма, няма ... и избухнах.
От години бях зачеркнала Narciso като бранд, нещо все не ми се получаваше химията.
След вчерашните ви писания днес ходих да пробвам.
Cristal е страхотен, точно от нещо такова имам нужда когато не знам какво да нося.
А новият Musc Nude - има нещо пристрастяващо в него.
И в двата за моя радост не усетих потната жилка, която този бранд обикновено показва върху моята кожа.
И двата са поръчани още в коридора в мола от Елинор и Makeup

# 343
В pretty shop започна намалението от -25% на Dior.
Някой знае ли защо липсва в Инстаграм “Eat Love Make up” ?! Тя често споделяше техните промоции, сега забелязах че от много време не е споделяла нищо.

# 344
Разписах се от намалението на Pretty Shop с Miss Dior Blooming Bouquet. Купувам го за много специален повод и сигурно ще го отворя след няколко месеца, но след сума ти време тестване на парфюми, не успях да намеря друг толкова красив флорален, искрящ и женствен аромат. Вълнувам се, въпреки че съм подготвена от сега за посредствена издръжливост. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт