Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 871
  • 788
  •   1
Отговори
# 345
Аз и тук да питам Simple Smile Някой има ли идея Tiziana Terenzi Tabit Attar и Tiziana Terenzi Tabit дали трябва да са различни парфюми?

# 346
Атарът е масло, различни са по принцип. Като аромат едва ли много се различават.

# 347
т.е. все пак е възможно мострата на Tabit Attar, която съм получила да не е точно това, което трябва (във връзка с постът ми в другата тема)?

# 348
  • Велико Търново
НОВО от Guerlain - Cherry Blossom Millésime 2024
Скрит текст:

Скрит текст:
Само за 790 евро

И неролито е божествено!Пак така с един друг парфюм в кутията.
Бутилката му е абсолютно бижу!

# 349
Присъединявам се към питането на Ani_d за С последната си поръчка получих мостра на Diptyque Rose EDT https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Eau-Rose-14214.html
и направо полудях по този парфюм. Виждам обаче , че има и EDP. Някоя от вас дали може да ги сравни двата. А също и дали има прилика с Cloe Rose   

А откъде беше поръчката? Искам да си взема някоя нова роза или се колебая дали да не се върна към Chloe edp

# 350
Al, моля ви да споделите впечатления от парфюма на Мюглер, който очаквахте да вземете вчера.

# 351
  • Бургас/Пз
Al, мострата я получих от Парфюми шоп. В момента парфюмът там го няма, но ако се реша на него все ще го намеря. Малко нетраен ми идва, въпреки че 5-6часа си е много добра трайност все пак. Много се надявам някой да каже някоя дума за Розата на Клое. Разликата в цената е двойна Sad

# 352
  • Варна
Харесвам розата на Клое, но Биофреш имат парфюм със буквално идентичен аромат, серията Реджина, ако не се лъжа.

# 353
Моля, има ли парфюм ухаещ на треви?

# 354
На треви, билки, сухо сено ми миришат Safari Rаlph Lauren и Gucci Memoire d'une odour.

# 355
Също soft lawn зс който писах скоро - свежа зелена морава

# 356
Guerlain също имат един парфюм, който мирише на трева, зелен мисля беше, но не мога да се сетя за името.

# 357
Аз усещам трева в този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-Sur-Le-Toit-11502.html

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 18:27 от Lale_Lili

# 358
# 359
Да ми предложите сладникави аромати подходящи за през лятото? Нещо младежко, гурме, може би плодово-флорално, ванилия, сол, тропици, водни нотки...нещо такова ми се върти в главата. Повечето "летни" парфюми са формулирани хем да са леки, хем и много простовати, а аз искам нещо което да е свежо, но и да има дълбочина подобаващо като за дизайнерски или нишов парфюм, а не да мирише на шампоан или нещо от Зара.

Общи условия

Активация на акаунт