Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 891
  • 788
  •   1
Отговори
# 240
Бъркате тотално.
Никога без проби. Вторият е много ретро, първият е любим мой, но също труден аромат. Това са от най- специфичните парфюми на марката.

# 241
  • Бургас
Искрящ е и зелен да, лимонов с бели цветя, не го поръчвай без проби според мен.Кристала е много труден парфюм, говоря за старата версия.Писали сме с Purple HeartДенс заедно.

# 242
  • София
Благодаря ви много за бързото включване!
Да, задължително проба ще има.

# 243
  • София
Скоро четох 2 интересни статии във Фрагрантика за преработените издания от Cristalle линията (3-те версии oт 2023), не знам дали вече са заредени в Бг, но според мен си струва да се потърсят, явно са модернизирани до някаква степен. А за сравнение може да се потърсят мостри от старите издания от частни лица от групите, в случай че са свалени от рафтовете в магазините (предполагам, че ще могат да се купят още известно време от нашите дискаунтъри).
https://www.fragrantica.com/news/Chanel-Reimagined-Cristalle-Eau … Chypre-19709.html
https://www.fragrantica.com/news/Cristalle-Eau-Verte-Eau-de-Parf … Chanel-19708.html
На мен са ми интересни определено и ще преслушам версиите от 2023 при първа възможност. Ако някой вече има впечатления, ще се радвам да сподели.

# 244
Не мисля, че са заредени или поне преди дни ги нямаше.

# 245
vodica, не видях дали някой ти е отговорил, но аз веднага го правя - ПЪРВИЯТ - един от най-прекрасните пролетни аромати / ако не е тайна от къде ще го поръчаш ? /

# 246
  • София
Скоро четох 2 интересни статии във Фрагрантика за преработените издания от Cristalle линията (3-те версии oт 2023), ...
Пирамидата на първия цитиран от мен е 2023г. и именно за него питах, не знаех, че още не са дошли в България, нали не се интересувам от бранда.
Благодаря за уточнението! Ще се ослушвам за проба, като пристигне при нас. Simple Smile

macadamia, пробички ще търся първо, после ще го мисля Simple Smile

# 247
  • София
vodica, не видях дали някой ти е отговорил, но аз веднага го правя - ПЪРВИЯТ - един от най-прекрасните пролетни аромати / ако не е тайна от къде ще го поръчаш ? /
Подкрепям, прекрасен е Кристал о верт! Не го намирам за труден за носене, сигурно е реформулиран и омекотен. Моят е партида преди 2022г.
SOTD: CarthusiaTerra Mia - не понасям Intense Cafe Montale и Roses Vanille Mancera, а Картуся ми харесва много много.

# 248
  • Бургас
Аз днес съм с Нарцизо Аll of me, обожавам го този парфюм, такъв як шлейф влачи, направо ме влудява, побъркващ е.Както бе писала Ковачева , че е на границата на мръснишкото, за мен си е точно мръснишки , мега възбуждащ.Обичам го, МЪЖЕТЕ много го харесват.

# 249
  • The Evergreen State
Добра идея ми давате да пробвам новите Шанел. Уважавам марката, много ми допада стила им и факта че си останаха верни на него. Парфюмите им са със запазен почерк, имат кристално изчистена и праволинейна концепция, изпипани са до съвършенство, без да има нищо претрупано или излишно, класика.

# 250
  • виртуално
Рапунцел., ще чакам да пишеш отзив.
Mugler Alien Hypersense е получен и го сравнявам с Alien с код производство от 2006г
Първоначално си е Alien с малко изкрящ портокал. По-заоблен, тих и обран като аромат.
Началните нотки обаче бързо изчезват и тръгва в уд посока, която държи почти до края.
Няма я ударната сила , няма го жасмина, стои близо до кожата.
Може би в по-студено време ще се разгърне повече, но за мен е като недораслото малко братче.
Шишето също не е толкова атрактивно на живо.
Не е лош парфюм, но си е твърдо завой към шир потребата

# 251
Здравейте, момичета!
Идвам с въпрос, който ме човърка от известно време:
Първият или вторият?
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-Verte-E … Parfum-87554.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-de-Parf … m-2023-87555.html
Не познавам ароматите на Шанел и по принцип до този момент не открих причина да се запознавам с тях.
/причините са лични/
Попадайки случайно на пирамидата на първия, съзнанието ми "нарисува" плътен, но в същото време искрящ; зелен, но не воднист; чист аромат, само с много деликатно ухание на цветя; аромат, дори съвсем леко нагарчащ от коричките на цитрусите... Уж въздушен, но плътен и много подходящ за пролетта и лятото.
Та, нещо подобно търся!  Дали съзнанието ми е нарисувало правилната картина или бъркам тотално?
Моля за вашето мнение!
Благодаря! Purple Heart

Aми според мен съзнанието ви е нарисувало правилно картината на парфюма, само че бих казала по-скоро на втория, но без цитрусите, нагарчането идва от зеленината. За мен е по-красивия аромат.
Eau Verte не ми стана любим, точно заради тези лимони. Но не съм тествала новите версии на Cristalle.

Също бих препоръчала да се запознаете и с Chanel N5 L'Eau, това е прекрасен алдехидово-цитрусов аромат, модерен, чист, идеален за пролетта.

# 252
  • Бургас
Обожавам Chanel N5 L'Eau и аз ще извадя моя за пролетта.

# 253
Здравейте! Моля за помощ. Да кажем, че харесах Girl Rocha, но по пирамида ми допадна повече Girl Blooming Rocha (струва ми се, че ще е по-свеж). Втория обаче не съм го тествала и за съжаление не намирам къде да го направя във Варна.

Някой може ли да ги сравни?

# 254
Моля, предложете ми поне два бюджетни парфюма мъжки за момчета около 20 годишни.

Общи условия

Активация на акаунт