Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 860
  • 788
  •   1
Отговори
# 315
Lilac Love при мен изчезва много бързо, в рамките на час -два.
Не и възможно, ако е оригинал. Трае над 12 часа.

# 316
На мен всъщност "тараторът" на VCA не ми мирише на таратор, а по-скоро на копър, от където идва и асоциацията.
При всяко положение на моята кожа стои много добре и свежо. Имах възможност да изпръскам едни 10мл отливка. Blush

# 317
Здравейте,

Имам нужда от Вашата помощ и мнение по един парфюмен въпрос. От известно време ми се иска да си намеря парфюм, който да не ухае специфично на цветя, плодове, или някакви тежки подправки и странни пушеци, а по-скоро да е аромат, който предизвиква усещане за чистота и жена. Жена, която се облича спортно-елегантно, не се гримира, иска да се отличи в тълпата, но не в бунтарския смисъл на думата. Не искам да е нито младежко и невинно, нито строго и офисно. Парфюмите на Нарцисо Родригез са нещо подобно на това, което се опитвам да намеря, но се чудя дали са достатъчно силни и запомнящи се. Не съм почитателка на унисекс парфюмте.

Благодаря!

# 318
Lilac Love при мен изчезва много бързо, в рамките на час -два.
Не и възможно, ако е оригинал. Трае над 12 часа.
Беше от Secret garden сет с мостри, възможно ли е да имитират и тях дори?

# 319
При мен също Lilac Love не е с типичната за Амуаж трайност. Със сигурност не съм тествала имитации. Или просто спирам да го усещам.
Относно питането на Hristina H, точно за Амуаж се сещам, Dia.
Много е нежен и елегантен.

# 320
  • Germany
Здравейте,

Имам нужда от Вашата помощ и мнение по един парфюмен въпрос. От известно време ми се иска да си намеря парфюм, който да не ухае специфично на цветя, плодове, или някакви тежки подправки и странни пушеци, а по-скоро да е аромат, който предизвиква усещане за чистота и жена. Жена, която се облича спортно-елегантно, не се гримира, иска да се отличи в тълпата, но не в бунтарския смисъл на думата. Не искам да е нито младежко и невинно, нито строго и офисно. Парфюмите на Нарцисо Родригез са нещо подобно на това, което се опитвам да намеря, но се чудя дали са достатъчно силни и запомнящи се. Не съм почитателка на унисекс парфюмте.

Благодаря!
Парфюмите на НР, особено изданията преди прозрачните флакони са много шлейфови и женствени, идеално се вписват в търсенето. В прозрачните флакони добавиха тубероза във всички композиции, и мен лично ме загубиха като фен на марката.
Pure Musc For Her Narciso Rodriguez е еталон за чисто и елегантно усещане за жена и за пролет, като изпълва буквално помещенението и се усеща с дни върху тъкан. Да не ви заблуждава невинния бял флакон, парфюма е чудовище откъм шлейф.
Другото, което си заслужава да пробвате, и отговаря на търсенето е Signature Montblanc бял, спокоен, чист и красив, мускус с ванилия, магнолия и сладка мандарина, усещане за сметанов сладолед, лято и чистота.

# 321
Поста на kovatcheva ми помогна да си припомня любимото ми Нарцисо по нейно ревю - спомняте ли си - наричахме го Нарцисото със сложното име
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/For-Her-Na … lorale-59237.html
Това е също аромат на Жена - много, много любим /поръчах го във вариант 100 мл/.... и това, че не е edp, а edt в никакъв случай не го прави по-малко траен и присъствен ......

# 322
Здравейте,

Благодаря!
Вероятно има и други, които отговарят на търсенето, но и аз веднага се сещам за парфюмите на Нарцисо.

# 323
  • Sofia
Здравейте,

Имам нужда от Вашата помощ и мнение по един парфюмен въпрос.
Скрит текст:
От известно време ми се иска да си намеря парфюм, който да не ухае специфично на цветя, плодове, или някакви тежки подправки и странни пушеци, а по-скоро да е аромат, който предизвиква усещане за чистота и жена. Жена, която се облича спортно-елегантно, не се гримира, иска да се отличи в тълпата, но не в бунтарския смисъл на думата. Не искам да е нито младежко и невинно, нито строго и офисно. Парфюмите на Нарцисо Родригез са нещо подобно на това, което се опитвам да намеря, но се чудя дали са достатъчно силни и запомнящи се. Не съм почитателка на унисекс парфюмте.
Благодаря!

Още един глас за Нарцисо, както и тези:

Libre Eau de Toilette
Libre L'Absolu Platine
Infusion d'Iris (2015) Prada
Kiss Me Intense Nicolai

# 324
Благодаря на всички за съветите, които ми дадохте и за това, че потвърдихте мнението ми, че парфюмите на Нарцисо отговарят на това, което търся. Аз много харесвам Poudree, Rouge и един абсолютен любимец, който за съжаление е спрян вече Absolu, патладжаненото шишенце. Ще пробвам и другите, предложени от Вас.

# 325
  • Стара Загора
Здравейте, кой парфюм е по носим, по лесен за харесване, Nishne Ani или Nishane AniX. Кой от двата е по шлейфов.

# 326
Здравейте,

Благодаря!

Предлагам също да се погледне един доста бюджетен Noa Cacharel и един не дотам бюджетен Byredo Blanche. Мисля, отговарят на изискванията. Също се сетих за Jour d'Hermes Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 17:58 от Dewi D

# 327
  • София
Благодаря за новата тема, Densi! Flowers Hibiscus

Малко със закъснение се включвам, но все пак.
Февруари мина при мен под знака на Chanel Coco Noir. Purple Heart Как не съм го открила по-рано се чудя! Бях го тествала няколко пъти, но не му обрънах внимание, докато не ми попадна на много добра цена и се изкуших. Март май ще мине под знака на Chanel Coco Mademoiselle. Yellow Heart Много ми се носи, а ми свърши. Поизчаках декември и януари, но вчера най-накрая поръчах една нова 100тица.

И аз чакам с нетърпение новия Miss Dior Parfum! Липсваха ми ягодите в последните фланкъри.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 18:17 от Scintillia

# 328
Нов Шанел Ексклузиф се задава на хоризонта, Comete. Своеобразен празник за почитателите, все пак от 2020/Le Lion насам не сме имали ново попълнение! Фокусира се върху цвят от японска вишна (азиатският пазар е сила , все пак 😄), за щастие се оказа, че обичам. Кръстен е на едноименната колекция диамантени бижута, която не харесвам; но съм меланхолично влюбена в другия от колекцията, създаден като комплимент към диамантите на марката, 1932. Ще видим. Simple Smile

От известно време ми се иска да си намеря парфюм, който да не ухае специфично на цветя, плодове, или някакви тежки подправки и странни пушеци, а по-скоро да е аромат, който предизвиква усещане за чистота и жена.

Напоследък се улавям, че гравитирам почти изцяло около "чисти" аромати. Титуляри са ми Valaya, Mojave Ghost, Chanel 1957, Lutens Gris Clair. От мускусите на Нарсизо харесвам и нося само Rouge EDT.

# 329
Нарцисо л'абсолю и аз го обичам най много от всички. Обаче се развалиха и двете ми шишенца. Вече няколко пъти се оплаках тук.
А pure Musc хич не ми допада, на мен мирише на пот! И други неща не чисти.
Всички останали, без изключение които имам или съм пробвала са 💖💖💖💖

Общи условия

Активация на акаунт