Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 83 532
  • 688
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Пловдив
Аз имам поръчка от ВК от 20.01 и все още не е пристигнала. И да пристигне, няма да я взема, няма и да им обяснявам защо няма да я взема. Обадих се веднъж преди 2 седмици, казаха, че чакат зареждане до края на седмицата и не можели да звънят на всички, за да ги уведомят, че няма наличност.
Щом е така, и аз няма да ги уведомя. Изобщо не съм на зор с този парфюм, мога да мина и без него. Но за нервите ми няма кой да ми плати. Пробвах веднъж с тях, втори път няма да има.

# 542
# 543
За всички, които се притесняват за поръчките си от ВК от януари ще кажа, че имам поръчка от Елинор от 25 НОЕМВРИ.
6-7 телефонни разговора и още чакаме наличност. Аз не се сърдя и си чакам, защото цената е уникална 🤪
Та така... чакаме си поръчките и между другото правим нови 😆

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 15:21 от SilviyaB

# 544
  • виртуално
Хората сме различни, аз толкова не бих могла да чакам за парфюм (независимо от цената), ако мога да го купя веднага от другаде.
Повечето пъти пазарувам импулсивно и след месец е много вероятно вече да не го искам.
Но пък ще чакам една Gloria до май месец, и съм готова да чакам и години за този парфюм

# 545
# 546
Аз днес си взех поръчка от Монна също. Поръчах на 18.02 мострите на Tiziana Terenzi, които имат (докато се начудя дали да ги поръчвам или не им се покачи цената разбира се и една, която ми беше по-интересна изчезна, но поне вече можех да си използвам някакъв код, който имах от регистрацията и ми покри доставката и НП) + една мостра Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique, която явно не са имали налична вече и просто са я махнали от поръчката. Разбира се не са ми се обаждали - разбрах го от разликата в сумата за плащане в известието от Спиди. А от както имах ситуация с parfium.bg с плащане онлайн и липсващ продукт и единствена опция да си пращам данни на ляво и на дясно си плащам за наложения платеж (изключение - Нотино), където не е безплатен и не се притеснявам ще го има ли наистина няма ли да го има каквото съм поръчала.
Та за Монна това ми е реално 5та поръчка и успешна, но съм поръчвала предимно минита и мостри и What About Pop, т.к. беше на най-ниска цена по времето когато реших, че го искам все пак и вече бях изпуснала наличностите с хубави цени от Елинор и parfium.bg. Като цяло не съм очарована от сайта, но поглеждам там ако все пак търся нещо и съм преровила всички други познати ми опции.
И пак да се върна към мострите - покрай коментарите ви тези дни за сайта и една предишна изненада от кутия с мостри от Нотино (беше мостра на Alexandre.J, която не съм обърнала внимание какво количество е била като пристигна, но като стигнах да я пробвам доста време след това със сигурност не беше посочените 2мл - вероятно се е изпарила, но кой знае) отворих всяка от кутийките с мостри на Tiziana Terenzi и според надписите поне всичко би трябвало да е точно освен при 2 - Tiziana Terenzi Tabit Attar и Tiziana Terenzi Tabit (по начало се чудих дали да поръчам и 2те, защото не успях да разбера какви точно са разликите, но реших все пак да ги взема и двете) Надписите на кутийките са както е показано и на сайта на Монна и на официалния сайта на бранда, но съдържанието им ми изглежда съвсем еднакво и като надпис и как изглеждат виалчетата (Tabit Attar изглежда да няма пулверизатор на снимките от сайтовете) Някой има ли идея дали все пак са различни парфюми и трябва ли да заключа, че мострата на Tabit Attar е подменена с такава на Tabit или все пак всичко е наред?

https://monna.bg/product/tiziana-terenzi-tabit-attar-parfyumen-e … ml-mostra-uniseks

https://monna.bg/product/tiziana-terenzi-tabit-parfyumen-ekstrak … ml-mostra-uniseks

По отношение на ВК имам поръчка от 24.01. на сета с мостри на Giardini di Toscana, но не съм се обаждала да питам и предполагам, че няма и да го получа предвид, че страницата с продукта не съществува вече.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 18:29 от FigPancake

# 547
# 548
Скрит текст:
Xerjoff-и под 200лв, Initio под 300 и накрая хората поемат такива обиди..

Като пазарувах нито сайта имаше проблем, нито пратката. Информираха че няма да има доставка веднага защото чакат зареждане. В мястото за коментар си написах директно офиса на Спиди за доставка

Явно всеки сайт към който няма affiliate link с profitshare като Парфюм.бг и Парфюми шоп, няма проблем да бъде оплюван

Ако следите темата, ще видите колко пъти заставам на тяхна страна, но вече два пъти пренасочвам пратка защото е изпратена погрешно. И двата пъти пиша в бележка офис, до който пратката да бъде доставена. И двата пъти ми я изпращат на адреса, който съм регистрирала в профила. Две от пратките дойдоха както трябва, петата я издирвах една седмица по офисите защото телефонът ми не беше посочен коректно. Мина месец откакто стартира сайта. Би трябвало вече да спрат да правят грешки и да са създали организация.
Собственикът и една от служителките, с които съм комуникирала са адски любезни, нямам възражения, но не е опция да пазарувам на място защото парфюмите, които искам да взема се появяват рядко и изчезват бързо, понякога за минути. А и не купувам парфюми от първо помирисване. Разносвам ги и едва тогава решавам

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 20:31 от lurtzchen

# 549
Новият Moschino Toy 2 Pearl вече наличен и по нашите ширини.
Тук с най-добра цена: https://makeup.bg/product/819432/

Унисекс с дамски уклон. Имам го от известно време и доста ми хареса, типичен Moschino, силно противоречив и много харесван. Не купувайте на сляпо. Според мен с мъжки уклон.

# 550
Имате ли информация за новият Flowerbomb Tiger Lily? Някой да го е виждал вече някъде?

# 551
Оферта трепач!

Dior Sauvage Elixir

В България за приблизетелни цени продават 60 мл.

Извинявайте,но какъв код за намаление сте ползвал?

# 552
# 553
Скрит текст:
Оферта трепач!

Dior Sauvage Elixir

В България за приблизетелни цени продават 60 мл.

Извинявайте,но какъв код за намаление сте ползвал?
Пише го срещу червената стрелка Simple Smile

# 554
Мисля, че е спрян, ако някой го търси. С код MONNACRAZY цената е 73,55 лв.

https://monna.bg/product/lancome-magnifique-parfyumna-voda-za-zheni

Общи условия

Активация на акаунт