Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 83 538
  • 688
  •   1
Отговори
# 525
Chanel отново вдигнаха цените!

+ много скоро CHANEL Comete Simple Smile - cherry blossom/heliotrope/iris/musk

# 526
Тази сутрин се събуждам леко разочарована от ВК. За втори път получавам съобщение от куриер, че пратката ми ще бъде доставена на адрес и то когато изрично в бележка съм посочила офис, до който да бъде доставена. Пренасочването е около 7 лева. Вярно, че са ниски цените, но една доставка от 9 лева плюс пренасочване за още 7 (абсолютно невъзможно е да седя и да чакам куриер, особено в къщи, когато трябва да бъда на работа), плюс чакане един месец и на мен ми идва вече много. Като добавим, че не може да отидеш и да си вземеш поръчката от място, промоцията от 10% заминава само за куриери. Предпочитам да знам, че съм ги дала на търговеца, не на куриера

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 08:18 от lurtzchen

# 527
Аз не си взех така пратки от VK, уведомих ги и защо го правя. Когато си регистрирал 3-4 поръчки през 15 мин във вечерните часове и после си изговорил няколко пъти, че молиш да ги обединят....ми 5-6 доставки по 9лв са ми множко.
Иначе цените им са невероятно добри, просто не ми е на всяка цена купуването на каквото и да било.

Подарих свещи Wesker, купени от VK, много са красиви и стилни.

# 528
  • БГ
Ако куриера е Еконт - безплатно ги оставят в централния им офис за града, но дали ще Ви го удобен е друг въпрос.

# 529
Аз само едно не мога да разбера, защо доставката е 9 лева, при все че почват от 4 лева нагоре. 9 е два пъти и малко отгоре. И аз бих се издразнила на 9 + 7.
Мисля че нещо ВК се разлигавиха, защото видяха че има интерес, че сме откачени, че сме съгласни да чакаме и ни цакат както си искат. Не обичам такива работи. Като ходих до офиса им бяха усмихнати и любезни, но всъщност усещах една много неприятна фасада, вайб все едно съм cash cow и ако не купувам (както и стана) хайде изнасяй се. Парфюмите са ми хоби от 20 години, но си имам правила и винаги помня че аз съм клиента с парите. Не отивам в шоурумите да се мазня, да правя мили очи, да фамилиарнича с малката надежда да ми направят отстъпка или да ме запомнят или темп подобни неща които виждам от много хора без никакво достойнство. Всичко което виждам напоследък е много отблъскващо. И клиентите са виновни, щото оня във ВК може да опакова пратките в пуловер на Ралф Лорън за 1000 и кусур лева, ама за него това е печпеливш бизнес и ние сме идиотите дето чакат с изплезен език да ни командват и правят на маймуни както им скимне.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 08:31 от Lale_Lili

# 530
Аз не си взех така пратки от VK, уведомих ги и защо го правя. Когато си регистрирал 3-4 поръчки през 15 мин във вечерните часове и после си изговорил няколко пъти, че молиш да ги обединят....ми 5-6 доставки по 9лв са ми множко.
Иначе цените им са невероятно добри, просто не ми е на всяка цена купуването на каквото и да било.

Подарих свещи Wesker, купени от VK, много са красиви и стилни.
Ми не мога да откажа, защото съм чакала един месец, но ме е яд, че трябва да дам един куп пари за куриери само защото не могат да се оправят с логистиката. Работя на 5-10 минути от ВК, ако имах опция да си взема поръчката на място, нямаше да се занимавам с куриери.

# 531
Цената, Санчо, цената е на върха на копието!  Simple Smile

Аз едно недоумявам, четете тук с месеци, знаете ситуацията от самото начало, но въпреки това правите по 5- 6 поръчки.

Хората продължават да свалят цени, да имат проблеми, вие продължавате да се оплаквате и продължавате да пазарувате.

От мненията ви, стигам до извода: Ще продължаваме да пазаруваме, успоредно с това ще се оплакваме.

# 532
Добро утро!
В Delirium.

# 533
Xerjoff-и под 200лв, Initio под 300 и накрая хората поемат такива обиди...

Като пазарувах нито сайта имаше проблем, нито пратката. Информираха че няма да има доставка веднага защото чакат зареждане. В мястото за коментар си написах директно офиса на Спиди за доставка

Явно всеки сайт към който няма affiliate link с profitshare като Парфюм.бг и Парфюми шоп, няма проблем да бъде оплюван

# 534

Аз едно недоумявам, четете тук с месеци, знаете ситуацията от самото начало, но въпреки това правите по 5- 6 поръчки.

Хората продължават да свалят цени, да имат проблеми, вие продължавате да се оплаквате и продължавате да пазарувате.

От мненията ви, стигам до извода: Ще продължаваме да пазаруваме, успоредно с това ще се оплакваме.
А ти как точно прецени дали съм поръчвала след месец четене?
И да, ще продължавам да пазарувам от всякъде (без monna) и ще продължавам да споделям всякакви мнения - положителни и негативни.

# 535
  • виртуално
Не се чувствам като клиент при тях, а като дойна крава.
Прав си, никой тук няма да умре ако почака, но отношението не ми харесва.
Предпочитам да отида примерно в офиса на Елинор, да си поговоря там с хората и кеф да оставя малко повече пари.
По тази причина и не купувам от ВК. Имам само една недоставена поръчка от 17 януари и просто за статистиката ще им гледам сеира кога ще я доставят.
За мен не е редно да продаваш нещо, което знаеш че нямаш на склад

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 09:41 от Рапунцел.

# 536
Безплатни проби на Aqua Allegoria Florabloom  и Florabloom Forte.

https://www.douglas.de/de/c/douglas-beauty-tester/55?trac=DO_DE. … AwMDAwODQ1MjM3NjY

https://go.eu.sopost.com/flow/eZZagEPdRc-Yn8EQpnc3XQ?sid=gQLgtWc … o6DduZXK0brc30%3D

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 10:15 от Milen™

# 537
Шарен свят, хора и мнения всякакви! Аз от ВК съм доволен, пазарувал съм само на място, хората са свестни и ми е приятна комуникацията с тях. От 7-8 посещения, покупки съм правил 3 пъти и отношението винаги е било ОК(за единия продукт чаках да заредят, но не ми беше проблем, нямам спешна нужда от парфюми).
  Апропо да вкарам малко позитивизъм и за Мона, с полученото днес покупките ми стават 2 успешни от 2, и то на най-ниските цени които съм виждал за съответния продукт. Бих поръчал отново, дори и съзнавайки риска, че може и да не получа доставката(както писах спешности нямам)

# 538
  • Sofia
Аз също имам поръчка от 17 януари във ВК и трета поредна седмица "до края на седмицата ще е тук". Разбирам, че понякога зависи от доставчика, но това вече не е много нормално и е доста изнервящо. Имам и още една, която със сигурност може да бъде изпълнена, защото лично собственикът ми каза вчера, че са дошли парфюмите и са налични. Поръчах на най-ниската цена, която бяха обявили и сега с интерес чакам да видя дали като поръчала от първите ще получа парфюма или първо ще бъдат обслужени хората, поръчали на завишената цена (пак ниска, но определено по-висока от първоначалната).
В офиса единствено собственикът се държи нормално. Останалите не съм сигурна какво правят там. Едно е сигурно, не знаят какво продават и нямат никакви познания за предлаганите продукти.
Цените са страхотни, но емоцията от пазаруването на продукт, който е за кеф го няма. И е въпрос на време хората да се изнервят и откажат, дано се оправят дотогава, защото добрата практика е доволни и връщащи се клиенти, а не моментен удар и еднократни поръчки. Пазарът на нишова парфюмерия не е толкова голям на малката ни територия.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 11:24 от cutesmallcat

# 539
Оферта трепач!

Dior Sauvage Elixir

В България за приблизетелни цени продават 60 мл.

Общи условия

Активация на акаунт