Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 85 189
  • 688
  •   1
Отговори
# 510
А така Дес, сякаш ми взе парфюма от ръцете. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

https://elinor.bg/product/prada-paradoxe-intense

https://parfium.bg/prada-paradoxe-intense-parfyumna-voda-za-jeni-edp

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 11:46 от Milen™

# 511
Получих забавената поръчка с Xerjoff-те от Парфюми-шоп.Поръчах Lira i Bouquet Ideale.Веднага пръснах на двете китки и Ideale веднага ме препрати към Santal royal на Guerlain, поне във връхните де...Сложили са ми една мостра на Diptyque Philosykos.

# 512
И *екстра оферта на Thierry Mugler Naughty Fruity....
отдавна не бях поръчвала нищо, но слива и тютюн ми е любимо, така миришеха едни стари тютюневи складове, можех да си живея вътре.

# 513
tamar, а вие не си ли избрахте сами мострите при поръчката?

Между другото след март чакаме и  Xerjoff Casamorati - Quattro Pizzi. Simple Smile

# 514
Да, избрах ги, но явно съм поръчала без да вляза в профила си.Когато попитах дамата дали мострите ще бъдат добавени, каза, че нямам избрани мостри, което не е така, но нямаше как да докажа...

# 515
Да, избрах ги, но явно съм поръчала без да вляза в профила си.Когато попитах дамата дали мострите ще бъдат добавени, каза, че нямам избрани мостри, което не е така, но нямаше как да докажа...
Те не пращат ,което си избрал....
Аз исках Филоскос ,пратиха ми Розата .Не искам роза...Имам.

# 516
Скрит текст:

А звънна ли да попиташ защо след като има опция да си избереш и си си ибрала, това което искаш, те изпращат друго?  Какво казаха ? Че си правят каквото си искат ли?

# 517
И при мен пристигна поръчката - Italica и 2 мостри каквито съм си избрала.

# 518
Според мен просто желаната мостра е изчерпана и за това е сложена друга, а не че си правят каквото искат ....пък и в крайна сметка сме хора и винаги може да сгрешим .....

# 519
...........

А звънна ли да попиташ защо след като има опция да си избереш и си си ибрала, това което искаш, те изпращат друго?  Какво казаха ? Че си правят каквото си искат ли?
[/quote]
Звънях и на трите телефона ,които имам .Никой не вдигна...

# 520
# 521
# 522
# 523
50 мл. също са на добра цена (145 лв.)

https://makeup.bg/product/836664/

# 524
Уручасахте го туй Мона 😂 Реших след всичко изписано тази сутрин да викна един Interlude black iris на невероятно безаналогова цена, като бях убеден, че няма как да си похарча парите! Уви обаче преди малко получих мейл от Спиди, че утре ще го получавам! Та утре ще пиша пак, но ме изненадаха.

Общи условия

Активация на акаунт