Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 85 217
  • 688
  •   1
Отговори
# 405
Малко са му намалили цената...
Bvlgari Aqva Amara

# 406
# 407
Да си кажа мъките с monna.bg

Поръчка от 13.02.2024г. Два продукта с доставка до офис. Статус: В обработка.  Днес 19.02.2024г. аз звъня да разбера какво се случва. Цитирам: Чакаме единият продукт от външен доставчик. След няколко часа, продукта се премахва от поръчката. Аз пак звъня да откажа поръчката, направена заради премахнатият продукт. Все още си е със статус: в обработка.

Комуникация нула от тяхна страна. Monna.bg са прекупвач с никакъв съпорт. Не си заслужава да се занимавате.

Според мен, не трябва да са сред препоръчваните сайтове, същите са като azo.bg

# 408
# 409
Аз в Монна също имам 3!!! поръчки, които са направени още в края на януари. Надежда вече нямам, но още са "очаква се наличност". Дано, ама няма да се дочакам😁

# 410
  • Отвъд алеята зад шкафа
Значи аз с поръчка от 10.02 да не бързам да им звъня.

# 411
Получих си последната поръчка от  makeup. Пропускам факта че няма за пореден път и една мостра, но имам въпрос към хората, които са купували парфюми на Louboutin. Наистина ли пристигат като моя без какъвто и да било целофан?

# 412
  • София
Извинете за тъпия въпрос, но къде в сайта на ВК се слага промо кода, тъй като при мен нещо не излиза в количката?
Здравейте. Опитвам се да намеря Bianco latte с отстъпка, за сестра ми, обаче нито в Елинор, нито във ВК намирам код, който да го хваща. Да не би да е изключен бранда от кодовете? И на двете места си е 245 лв.
В момента в сайта на Висша Козметика код  VK22 действа за определени марки. Цената на Bianco Latte става 200 лв.

# 413
Преди да завършиш поръчката.

# 414
# 415
  • До сърцето...
Според мен, не трябва да са сред препоръчваните сайтове, същите са като azo.bg
Той не е сред препоръчваните.  В първи пост е сложен е в края и е изрично посочено , че има оплаквания от него (най-вече обслужване), надявам сте го прочели.
Скрит текст:

# 416
# 417
Получих си последната поръчка от  makeup. Пропускам факта че няма за пореден път и една мостра, но имам въпрос към хората, които са купували парфюми на Louboutin. Наистина ли пристигат като моя без какъвто и да било целофан?

И моя дойде без целофан от ......Мейкъп. 🫤

# 418
  • Пловдив
Добро утро🍀
Да помоля за съдействие дали ще се намери изгодно някъде новия Black Opium red?

# 419
Добро утро🍀
Да помоля за съдействие дали ще се намери изгодно някъде новия Black Opium red?
С превозвач от тук https://www.druni.es/black-opium-red-yves-saint-laurent-eau-parfum-mujer

Общи условия

Активация на акаунт