Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за връщане на поръчки към AboutYou?
Как мога да проверя дали връщането на артикул е успешно обработено от AboutYou?
Има ли опция за замяна на върнати артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за връщане на поръчки към AboutYou?
Процедурата за връщане на поръчки към AboutYou включва използването на формуляр за връщане, който се добавя в пратката. Той съдържа информация за артикулите, които се връщат. Клиентите могат да използват оригиналната опаковка или да изберат друга, стига да добавят артикул и формуляра за връщане в пратката. Връщането може да се извърши в офис на доставка (например Еконт) или може да се поръча куриер за вземане от адрес. Важно е в клиентския профил да е попълнена правилна банкова сметка, за да се възстановят средствата след обработка на връщането.
-
Как мога да проверя дали връщането на артикул е успешно обработено от AboutYou?
За да проверите статуса на върнатите артикули, следете имейла си, тъй като AboutYou изпраща уведомления за получени и обработени артикули. Обработката може да отнеме от 1 до 7 дни в зависимост от натовареността. Ако не получите отговор навреме, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на AboutYou.
-
Има ли опция за замяна на върнати артикули?
Не, стандартната процедура на AboutYou не предлага опция за замяна на върнати артикули. Вместо това клиентите трябва да върнат артикул и да направят нова поръчка за желаните стоки. Кодовете за отстъпка, приложени към първоначалната поръчка, не се възстановяват в случай на връщане и последваща нова поръчка.
-
Какви отстъпки могат да се използват при пазаруване в AboutYou?
-
Какви са основните проблеми при възстановяването на суми за върнати артикули?

Може пък да не са догледали. Нали обединяват и поръчки, пратки. Имам и приложението на Еконт. Там пък е някакъв ужасТ. На мен ми се виждаха 4 пратки, но пък получих всичко в две, продължиха да си стоят, след като ги взех. Пишеше и че съм върнала едва ли не някоя , а аз не съм. Изобщо, приложението ми внесе само смут. На всичко отгоре пратих мм да ги вземе, нито ми се обадиха да потвърдя ,че той ще ги вземе ,нито документ са искали. Ей така ги раздават срещу телефонен номер. Не ми харесва,че са почнали така през просото.