Пазаруване от about you - тема 26 (февруари)

• 80 148
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 120
Панталоните на Манго отговарят ли? Аз ли бъркам кода за отстъпка или не важи вече?

# 121
Stefie25 си работи,но може Mango да е изключение.

# 122
Stefie25 си работи,но може Mango да е изключение.

Благодаря ти, тъкмо го написах правилно. Изключение е Манго, да. Дано отговаря размера.

# 123
Моят опит точно с манго (но не поръчки от АЮ), и конкретно с панталоните им е, че там е голямо тото.

# 124
  • София
Аз така и не уцелих с тези панталони на Манго. Странна кройка са ми, не ми седят, въпреки, че се смятам за горе-долу стандартна.

# 125
Здраве да е. Аз и без това от съвсем друга марка бански тръгнах, а ескалираха нещата и минах стоте лева. Много лесно се подхлъзвам.

# 126
  • София
Получих Khujo якето, което бях поръчала за дъщеря ми. Много е красиво и пипнато, но S с по-обемен суитчър е тесничко и ръкавите му късеят. Дали да не поръчам М?
 Пълнежът му гледам, че е същият като на якето Зара, което се размести след пране.
На това яке пише пране на ръка и да не се изтисква чрез извиване. Ох, и на това ще му треперя при пране, но е много хубаво и топло.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 15:22 от emeto®

# 127
Emeto, кое яке получи?

# 128
# 129

Току що ги получих.
Ако някой чака портфейла- цветът е точно като на чантата.
Чантата е действителност е малко по светла от снимката в сайта.

# 130
Имам превод и ще ходя за това привечер. Някой получил ли го е от намаленията.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/gipsy/prehodno-yake-liah-9239997?utm_med … _campaign=product

# 131
аз също получих парите от връщанията от 24.01
в еконт днес ме посрещнаха с "май не сте доволна от тази фирма"
поредните връщания Grinning
също така взех https://www.aboutyou.bg/p/ps-poelman/niski-maratonki-5614-4272282 39 лв., не ми харесват на живо - освен останалия кич, имат и лачени елементи; като размер са ок (№40)

# 132
  • София
Хм, защо така скриха всичко на Khujo, Дано да е временно.

# 133
Взех горното яке, остава. Тежко умалено. Взех L..за мен си е тесен М. Под мишници 46,5 см, силно вталено. Но с тънка блузка или поло е супер. Цвета на живо не жълтее. На мен ми допада.

# 134
Хм, защо така скриха всичко на Khujo, Дано да е временно.

Споко, лято по едни време на Desigual имаше точно две чанти и половина и една блуза. Мислех, че са приключили с марката. После заредиха нови неща.

BrightT, и моето Цигане е много по-тежко от ФН. И самата кожа седи много по-твърда. Но е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт