Пазаруване от about you - тема 26 (февруари)

• 80 112
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 105
Супер, благодаря, дано са ми удобни.
Удобни са, малко по-тежки като че ли, добра изработка, стабилни изглеждат, дойдоха в оригинална кутия и хартии. За 38лв ги взех, направо са си подарък.
Наистина има доста изгодни неща в този сайт, но малко си е тото. Вече отварям в Еконт да видя поне дали не са ми пратили сутиен вместо рокля случвало ми се е. Както и маратонки едната 38, другата 39н. Винаги има елемент на изненада какво ще получиш. Връщането на пари си е също изживяване. Аз такива нямам и днес, иначе казаха преведени били.
Чакам последно форумното кафяво кожено яке, връщано е със сигурност и тръпна от вълнение какво ще получа Grinning
Решила съм да не поръчвам нищо, докато не ми върнат всички пари.

# 106
И аз получих превод от проблемните дати.

# 107
Връзкарки, аз още нямам превод 😎
Удобни са, малко по-тежки като че ли, добра изработка, стабилни изглеждат, дойдоха в оригинална кутия и хартии. За 38лв ги взех, направо са си подарък.
Наистина има доста изгодни неща в този сайт, но малко си е тото. Вече отварям в Еконт да видя поне дали не са ми пратили сутиен вместо рокля случвало ми се е. Както и маратонки едната 38, другата 39н. Винаги има елемент на изненада какво ще получиш. Връщането на пари си е също изживяване. Аз такива нямам и днес, иначе казаха преведени били.
Чакам последно форумното кафяво кожено яке, връщано е със сигурност и тръпна от вълнение какво ще получа Grinning
Решила съм да не поръчвам нищо, докато не ми върнат всички пари.
Направо за без пари.
На мен само един път ми бяха сбъркали - вместо блуза на Ласкана, тяхна рокля. За жалост роклята ми беше малка, иначе щях да си я оставя, беше много хубава.
Тези дни гледах в някакъв сайт модели маратонки за висок свод, за нисък свод, и ходих в мола да пробвам някои от моделите. Обаче с тези номерации направо се хванах за главата, аз нося между 38 и 39, взимам 39 заради стелките, а масово от тези които пробвах, 39 ми бяха малки, че 40, че и 40,5 можех да си поднося, особено на Асикс и Under Armour, да чуди човек какъв номер да си поръчва.

# 108
Моите току що дойдоха Simple Smile

# 109
  • Пловдив
И аз нямам превод...🙄

# 110
Аз пък получих скъсани маратонки. Досега не се беше случвало. С етикети, но дефектни. Тъпо, защото са за тийна, а той ги харесва

# 111
А, получих и аз парите.
Хепи, снимай ги и пускаш оплакване на имейл, като настояваш за компенсация. Кофти, но се случва.

# 112
Дънковата пола е чудна, поръчах я и аз, благодаря!

# 113

Скрит текст:
Като в групите за майчинството сме. Joy JoyJoyJoyJoy Ама и аз получих превод. Наистина доста бавно става всичко от сайта.

# 114
  • София
Не можах да намеря една дънкова пола с нормална дължина и визия. Всичките са или много дълги с някакви безумни цепки отпред, или пък къси, неподгънати и разпарцалясани. На мен ми трябва най-обикновена, синя, с дължина малко под коляното.
Оплаках се...

Тази изглежда много симпатична. Ако не сте много висока вероятно ще Ви е малко по-дълга. Но имайте предвид, че са им малко уголемени нещата. Поне по тези два артикула, които аз съм поръчвала на марката съм останала с това впечатление.
https://www.aboutyou.bg/p/heine/pola-15029780

Много благодаря за марката, харесах си я! Уважавам марки които предлагат дрехи и от по-голяма номерация!

# 115
Скрит текст:
SelfcareaddictZ, много неприятно.
Eni27, в Zalando пишат и дължините на якетата. Там проверявам. Като напишеш в гугъл примерно Zalando Khujo Sonje 5 излизат резултати.
Total length:
Sonje 5 - Total length:     109.5 cm (Size S)
Soulani3 - Total length:   116.5 cm (Size S) . По-дълго е, ето на една и съща манекенка:
Скрит текст:
Sonje 5

Soulani3
Много благодаря за информацията, Весика. Интересно, че този сайт и за двата модела ми препоръчва номер надолу. При номерацията пише, че моделите са уголемени  /и за Soulani3, и за Miri същата работа/. А тук в темата марката се спрягаше по-скоро за умалена.

# 116
Ени27, имам Soulani3. Обикновено нося М, но си поръчах L и ми е точно с по- дебела блуза.

# 117
И аз си получих парите от всички върнати пратки.

Искам да върна две неща, които са от различни пратки. Само на най-новата пазя лепенката за обратно връщане. Проблем ли ще е ако сложа двете неща в един плик с обща товарителница? Да създам ли нова за по-старият артикул, който няма да е в торбичка на АЮ?

# 118
  • София
В отделни пратки, не обединявайте.

# 119
Получих дългото яке на куджо "Марана" - https://www.aboutyou.bg/p/khujo/zimno-palto-marana-12118430
Благодаря на Весика за съветите, наистина е доста дълго и много топло, точно както го исках. Отговаря си на номера.

Чакам едно Куджо TYNSE и ще реша кое от двете да оставя.

Общи условия

Активация на акаунт