Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 143 - февруари 2024)

• 96 628
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 180
Подарен!
Здравейте,имам ваучер 10 лв от EMag , валиден до 09.02.Ако някой го иска - да пише .
Тази година все още нищо от никъде-в Милка сякаш съм най -активна , ама това е 3-та поредна тяхна игра в която участвам, без успех 🤣.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 12:33 от petals

# 181

В магазин Буров, но може и на други места да я има
Скрит текст:

# 182
Къде е този магазин Буров?

# 183
В София има няколко-Лозенец, Хиподрума, Овча купел, бул.Стамболийски( близо до Вагона)
Ето адресите

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 16:29 от denyil

# 184
Реших да дам втори шанс на Маги.
Е, сайта не работи.
От колко телефона пробвах, 2 лаптопа, снимката не се качва…
Върти, върти като предния път.
Мизерници!

Сайта им е счупен ... На мен ми излиза директно грешка , та им писах мил емаил защото това е доста несериозно

В край на сметка ми отговориха че проблем със сайта няма, било снимката, било резолюция и тн. Отказах се, пратих им бележките, за да ме регистрират те и каквото стане ...

# 185
  • Бургас
Честита да си, Петя! Здраве и много желани награди пожелавам!🍀

Маги заслужават да ги бойкотираме и никой да не регистрира!
Аз там нямам желание да участвам.

# 186
Yves Rocher Bulgaria
Спонсорирано  ·
💚 Този месец вземи своята карта за лоялност от бутик на Yves Rocher и получаваш 4 безплатни мини продукта. Възползвай се и от останалите предимства на лоялната ни програма:
🟡 Трупай точки, равняващи се на определена сума пари
🎁 Получавай безплатни подаръци всеки месец
🛍️ Възползвай се от различни месечни награди
📢 -30% отстъпка на продукт
Пълните условия на лоялната ни програма можеш да откриеш тук: https://yves-rocher.bg/loyalty_program_explanation?utm_source=fa … fRajlN71drr61PHFo

# 187
  • Варна
Предлагам 5000МВ за А1, код за Praktis за 15% отстъпка.

# 188
Ако може мегабайтите?

# 189
Честита да си Petyа, много здраве и спечелени желани награди 💐.
Аз май ще се включа в Здраве, че да има какво да чакам. Мислех да не участвам там, но тези моментни награди ме разоряват и не  печеля нищо, освен това я няма тръпката да си чакаш тегленето. .  В Маги със сигурност няма да се включа.

# 190
В нашите игри нищо , но в сръбските няма капо явно .. при покупка на два спрайта чорапи от 500 мл, чашата при два продукта от 1,5 имаше и доста други награди без скреч карти направо си ти я дават наградата и страхотни тенджери като тези от Фф са раздавали ама 5-6 литрови та явно тези малките са останали от тяхни игри.

# 191
Здравейте група включих се във кока кола за утре за дъска за пица също и във рафаело и бейлис и 7days дано ме угрее нещо ,че от ноември не съм печелила нищо бъдете живи и здрави и много награди през месеца ви пожелавам.

# 192
Някой да е използвал кода за намаление в софармаси, при мен не работи. Имам в количката и не намалени продукти(въпреки написаното , че е за всички продукти) , изписва че кода е отчетен , но без никаква промяна в цените 🤷♀

# 193
Да помрънкам за 7 дейс.От 3 бележки нищо.Очаквах,че ще има награди за всички,но не!В Маги след разправиите в предната игра категорично няма да участвам,а и наградата не ми харесва.Мрън,мрън…

# 194
Малеее, най-после тез чорапи ми се паднаха Heart

Общи условия

Активация на акаунт