Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 143 - февруари 2024)

• 96 655
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 195
Някой да е използвал кода за намаление в софармаси, при мен не работи. Имам в количката и не намалени продукти(въпреки написаното , че е за всички продукти) , изписва че кода е отчетен , но без никаква промяна в цените 🤷♀
При мен работи

# 196
Някой да е използвал кода за намаление в софармаси, при мен не работи. Имам в количката и не намалени продукти(въпреки написаното , че е за всички продукти) , изписва че кода е отчетен , но без никаква промяна в цените 🤷♀
При мен работи
Отчита ми го само при НЕ намалени и то не при всички. Там където пише “трайно ниска цена” , също не става.

# 197
Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Тъй като с много хора от тази тема бяхме приятели във Фейсбук, искам да ви попитам дали виждате старият ми профил там, който би трябвало да е изтрит от няколко месеца? Пишете ми на лични съобщения (ако го виждате).
Днес някой ми каза, че ми бил пишел съобщения на този профил, а би трябвало той да не съществува. Не мога да проверя, защото нямам друг.

# 198
# 199
В Лидъл изписват ли Рафаело на бележката?

# 200
За получаване на наградата от лидъл и мастъркард ми искат копие от личната карта и пишат ,че трябва да подам декларация за получения доход.Мога ли да откажа да дам копие от картата и не се ли отмени това с подаване на декларацията?

# 201
  • при късмета
За получаване на наградата от лидъл и мастъркард ми искат копие от личната карта и пишат ,че трябва да подам декларация за получения доход.Мога ли да откажа да дам копие от картата и не се ли отмени това с подаване на декларацията?
От там беше парична награда нали? Ако я водят от чужбина, в смисъл, че централата на лидл превежда парите, а не обикновенна награда от игра, ти трябва да я декларираш. Чак догодина обаче

# 202
Подарявам код, който го иска да пише на ЛС

10% отстъпка за всички ненамалени дрехи и обувки във физическите магазини на INTERSPORT или онлайн на Intersport.bg

# 203
Аз исках да попитам за потвърждаване то на наградите към НАП. Влизах в сайта, гледах, не видях къде трябва да го направя и въобще не ми е ясно как става, както и задължително ли е? Ако някой има време и желание да ми обясни, бих била благодарна. Може и на лс.
С пик код съм в НАП, не с подпис.

# 204
  • Бургас
И на мен ще ми е интересно за НАП и наградите.

# 205
Рано е да гледате, срокът е до 28/02 да бъдат декларирани.

# 206
  • при късмета
За фирмите срока за предаване на годишните декларации е края на март. Може и по-рано да ги подадат, но рядко го правят. Т.е. ако ще ви излизат платците, които са ви изплатили някакъв доход, то ще е от април нататък.
Аз исках да попитам за потвърждаване то на наградите към НАП. Влизах в сайта, гледах, не видях къде трябва да го направя и въобще не ми е ясно как става, както и задължително ли е? Ако някой има време и желание да ми обясни, бих била благодарна. Може и на лс.
С пик код съм в НАП, не с подпис.
Ако нямаш друго за деклариране, не се занимаваш само да потвърдиш награди и само заради това да пускаш декларация. Ако имаш друго за деклариране, просто ще ти излезе автоматично и данъци там няма да дължиш нищо, само ще впишеш, каквото е излязло.
Ако подавате декларация на хартия, не декларирате или потвърждавате доход от награди, защото няма тази възможност.
НЕ Е задължение на физическо лице декларирането и внасянето на този данък

# 207
Да ви споделя че преди няколко дни взехме чипс на чио, пазя си аз опаковката, тръгвам да я регистрам в 9 сутринта и хоп - кода регистриран вечеее.. звъня аз на телефона на сайта, и едно мн мило момиче ми казва как най вероятно някой минал, щракнал и си го регистрал.. та писах мейл сега ще видим дали ще ми валидират на мен участието и дисквалификацират измамника, но просто останах безмълвна .... Как ще си толкова нагъл, просто да си снимаш опаковката !?

# 208
Разбрахме вече, че има такива хора, но и те като организатори можеха да сложат на малко по-недостъпно място този код. Абсолютно ме изгубих като участник.
Да ви споделя че преди няколко дни взехме чипс на чио, пазя си аз опаковката, тръгвам да я регистрам в 9 сутринта и хоп - кода регистриран вечеее.. звъня аз на телефона на сайта, и едно мн мило момиче ми казва как най вероятно някой минал, щракнал и си го регистрал.. та писах мейл сега ще видим дали ще ми валидират на мен участието и дисквалификацират измамника, но просто останах безмълвна .... Как ще си толкова нагъл, просто да си снимаш опаковката !?

# 209
    • Sofia
    Какво е пак това деклариране? Организаторите си ги декларират.

Общи условия

Активация на акаунт