Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 463
  • 849
  •   1
Отговори
# 480
  • При семейството си
От телефона ми се струва, че обеците са перли и са различни от показаните на предни страници в темата.

# 481
Честита да е Стефани! 🎈🎀 И да пуснат нови снимки с децата. Къде е онзи малък бонбон Шарли? 🙃

# 482
  • Някъде там
От телефона ми се струва, че обеците са перли и са различни от показаните на предни страници в темата.
Определено така ти се струва от телефона.
Марката е качила пост, че Меган е с техните обици.
https://www.instagram.com/p/C3d792AMjv1/?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==

# 483
  • При семейството си
Кои са другите дрехи от марката?

Тези обеци визирах. Явно са снимани от странен ъгъл

# 484
Мегън е хубава, веждите и са ужас.Бижутата са страхотни и роклята,но цвета не е за нея, просто не и отива, защото се слива с нея.В това няма нищо расистко или лошо,аз например съм бозава като Хари и когато и да съм облякла бежаво все едно съм гола.

# 485
  • София
Жестока Мегън в зелената рокля, просто разкош. Този цвят и отива, много беше хубава в зеленото, което Lana показа. ❤❤

Бижутата също са прекрасни, а някои си ги носи непрекъснато, не са нови.

Стефани е много свежа, малкият беб е страхотен, хубави деца имат те, прекрасно семейство.

# 486
Техни Величества кралят и кралицата присъстват на неделната служба в църквата „Света Мария Магдалена“ в Сандрингам днес.

# 487
И аз я харесвам с тази рокля. И самата рокля, и момичето 🙂
Тук е страхотна!
Обиците и на мен ми изглеждат перлени.
По повод веждите - никога не съм ги харесвала тези масури, но мода... Не е първата с такива. Тя пак дълго време се противи на тренда, други много по-бързо вдигнаха белия флаг.

# 488
Какво се е случило с веждите на Мегън?

# 489
Като млада Стефани каква е слаба и елегантна, не успя за съжаление да си върне формата и след двете раждания.

# 490
  • София
Нищо ѝ няма на веждите. Малко по-дебели ги е направила, защото модата е такава. Пак са добре. Роклята е разкошна и добре ѝ стои. Цветът е ужасно не неин, но може и от светлината така да изглежда.

# 491
Какво се е случило с веждите на Мегън?
Нищо!

# 492
  • София
Много ми хареса тази снимка на краля и кралицата от днес:

# 493
  • Някъде там
Точно за същите обици  от гала-вечерта става въпрос.
Снимката е отдалече все пак.
Между другото обиците са носени няколко пъти. Едва ли марката ще си позволи да каже че Меган е с точно тези обици, ако не е .

Мария Тереза честити на снаха си с тези снимки

Семейството на момчето спрягано за гадже на Елизабет е отрекло слуховете. 🤐

# 494
  • София
На мен за разлика от друг път Меган Маркъл ми допада
Цвета и модела на роклята, прическата и обеците ми харесват и дори мисля, че й отива този цвят.Сменила е постоянното бежово и това е ок. За веждите ще се въздържа...
Единствено някак облеклото и не си пасва с това на другите( съдя само по показаните снимки, може и да не е точно така в действителност )

Общи условия

Активация на акаунт