Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 038
  • 845
  •   1
Отговори
# 765
  • София
момми, ако последният тест с двете ясни черти е от днес пусни си кръвен утре, би трябвало да е доста над съмнителната граница щом го хваща пиклив тест.
ако имаш съмнения за лабораторията направи го в различна от предната.

# 766
Днес мина моята ФМ и идвам да ви поръся с РОЗОВ прашец, ще си имаме второ момиченце. Желая успех на всички! 🍀🍀🍀🍀

# 767
  • София
събирам розов прашец и пожелавам всичко да върви безпроблемно до термин!

# 768
Караджова честито розово, грабим прашец и пълним джобовете🩷

Момми теста от днес изглежда мнооого по-добре, и аз бих посъветвала да пуснеш утре кръвен в друга лаборатория. Аз честно казано съм много доволна от Кандиларов и Бодимед.

За изследване на хормони специално всички ендокринолози, при които съм ходила са ме пращали в Бодимед.

# 769
Караджова, все така наред да върви всичко  Heart

Шантал, този е от преди малко точно 48 часа след първия с бледата черта. Пак ми беше разредена пробата, ама изглежда много по-видима чертата.
Едит: на снимките първия е от неделя вечер, третия от тази сутрин, последния от преди малко.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 19:13 от mommy22

# 770
Караджова, честито розовко! Само с такива хубави новини да наминаваш! Sparkling Heart

Mommy, каквото и да решиш за повтарянето на кръвния тест, за мен си бременна. Пожелавам ти да се насища чертичката - пробвай утре с първа урина, че с тази разредената само поддържаш suspense-a Smile

Вики, стискам ти и на теб палци рано да си го хванала, а да не е било покачването от лекарствата и до края на седмицата да ни покажеш положителния тест! Nature Sparkles

# 771
  • София
аз тук си се превивам от болки и се надявам да вземе да избие най-накрая, което ще се случи между другото на 28ми ден, което е рядкост, та може би боуена наистина влияе някак.... в този ред се зачудих ако взема да пусна половите хормони на 2-3 ден ще ни носят ли някаква полезна информация за следващият цикъл?

# 772
Абсолютно бременна си си на този етап, mommy🍀❤️ Това, че теста е супер чувствителен и те е накарал да пуснеш толкова рано, че да видиш чхг 8, не е причина за съмнения. Успех на теб и на другите плюсчета от сърце!

# 773
Моmmy, тихичко честито! ☺️🍀
Караджова, честито розовко 🩷 Пълня си кошничката, хихи. 🫶

# 774
Mommy, честито! 🍀 💕
Аз бих пуснала кръвен утре, за да проследят удвояването. Иначе само с тези домашни тестове се чудиш расте ли не расте ли, а те не са достоверни за такава оценка.

# 775
Честито, момичета. Успешен финал и сладки малки пръстчета 🩷❤
Правете това, което ви дава комфорт. Ако е пускането на кръвни- давайте, за да не се параноясвате.
На мене днес взе да ми зацапва. Това ще е поне 3-4 дни. Не знам какво ще правя с ходенето до Бг, ако не ми избие и свърши до понеделник. Няма такъв карък. И взех да си мисля, че тази кръв в неделя е била, защото е трябвало да ми дойде.

# 776
Ей позасили се темата, честито момичета и палци Simple Smile

Днес ходихме на профилактични изследвания от работа и ме изненадаха, че са включили и хормоните и на щитовидната жлеза, че и пакет полови хормони, то какво ще покажат половите не знам, защото ми е 20ти ден на цикъла, ма нищо тамън да видя има ли нещо любобитно, ако не поне пролактин има.

Та хормоните не са излезли, ма вит Д ми е плачевно и то при умерен прием и без пауза (може да са ми изфирясали капките де да знам) - 19.8 ужас някакъв.
Този спрей ли да купя?
Скрит текст:

Също CRP 2.6 какво ще рече, алергия ли, друго ли, ето референтните:
Скрит текст:
1.0 - 3.0 = умерен CVD риск 3.0 - 10.0 =висок CVD риск, нямаданни за инфекция >10.0 = данни за инфекция

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 23:55 от Одри ♡

# 777
Ей позасили се темата, честито момичета и палци Simple Smile

Днес ходихме на профилактични изследвания от работа и ме изнендаха, че са включили и хормоните и на щитовидната жлеза, че и пакет полови хормони, то какво ще покажат половите не знам, защото ми е 20ти ден на цикъла, ма нищо тамън да видя има ли нещо любобитно, ако не поне пролактин има.

Та хормоните не са излезли, ма вит Д ми е плачевно и то при умерен прием и без пауза (може да са ми изфирясали капките де да знам) - 19.8 ужас някакъв.
Този спрей ли да купя?
Скрит текст:

Също CRP 2.6 какво ще рече, алергия ли, друго ли, ето референтните:
Скрит текст:
1.0 - 3.0 = умерен CVD риск 3.0 - 10.0 =висок CVD риск, нямаданни за инфекция >10.0 = данни за инфекция

CRP ако е завишено показва някаква активна инфекция (грип, вирус, бактерия,настинка)... така ми обясниха на мен, когато за първи път ми се бе случило да ми е завишено... от тогава си знам, че ако е завишено нещо има, което ме тормози отвътре....

# 778
Одри CRP по принцип е завишено над 5. 2,6 може да е лека настинка, хрема или да имаш такива стойности по принцип. Ако е някаква инфекция,  ще е много над тая стойност. Както е посочено, над 10 вече е притеснително.

# 779
Одри CRP по принцип е завишено над 5. 2,6 може да е лека настинка, хрема или да имаш такива стойности по принцип. Ако е някаква инфекция,  ще е много над тая стойност. Както е посочено, над 10 вече е притеснително.

Аз с възпалението на ставите и с конюнктивита бях ударила 16 Simple Smile
Но после си спада и се нормализира...

Общи условия

Активация на акаунт