Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 77 (м. февруари)

• 33 841
  • 821
  •   1
Отговори
# 135
Гущерчо🍽🥂
Вкусни казваш😃
Ама аз не бих яла . Много мръсно ми се видя 🤣
Артемис Много благодаря 💐
Тайсче   ❤друго си е да ти сервират,сготвят. Размечтах се за прислуга 😃
Казвам.на мм освен да чистят да вземем а някой да готви сервира поднася кафе той ме изгледа кат чалнат🤣🤣
Знам аз защо 😃
natka Много ми хареса. По половин пия тука нашите са слабоалкохолни ако изобщо имах някакъв алкохол😃
Имах киселини доста. Пробвах с бирата направо ми минаха . Да чукна на дърво 🙏
Долче ❤всичко ти се получава прекрасно. Златни ти ръце.
Дани чак инжекции ли❤
Много апетитни мотиви.

# 136
Може и от газираното да е, знам че някои пият газирана вода като имат киселини. Аз нали съм си добро прасе, не знам какво и що помага при такива неща щото всичко меля Grinning Говоря за чиста газирана вода, клуб сода или както там я наричат при теб, а не сода в смисъл на всякаква газирана напитка.
Ама има нещо явно, защото си спомням една приятелка като беше бременна, беше инструктирана от доктора си да пийва на ден по една бира, само да не е наведнъж нали ами по малко в течение на деня. Не помня основанието, тя обаче не се е оплаквала Grinning

Пак много вкусотии видях, аз днес мързеливо и с доста късно първо хранене за деня, направо в късния следобед ядох чак. Имах свинско, домързя ме за шишчета и само го овкусих и в една малка тавичка отиде в еърфраера, иначе нарязано на малки парчета. Добре стана, особено като за толкова занимавка и в сравнение с миене на цялата установка дето се върти с шишчетата във фурничката Grinning Ще имам и за утре, ей така пък най-обичам - само по малко салата да трябва да нарежа.

# 137
Натка, купи си и едни дървени шишчета за когато не ти се занимава с миене.😉
Дара, с няколко глътки прясно мляко (студено от хладилника) си лекувах киселините към края на бременността. Те тогава ми се получаваха от големия корем, а не от някоя храна.🙂

# 138
Долче, забравих, иначе бях наумила да си купя. Това дето се върти с шишовете е много добро иначе, супер стават на него. Ама да има кой друг да се занимае с него после Grinning Дано се сетя следващия път като пазарувам да взема от бамбуковите шишчета и да мирясам. Пак стана добре, така пък като беше месото в тавичката, имаше и малко сосче на дъното. Имам си една дето е сигурно поне с мен на години, която ми пасва във фраера фурничка. Стара, емайлирана, не си я давам. Сега си търся и някоя правоъгълна дето да влиза и да заема почти цялото място вътре, та да се кротна вече. Аз кухня нямам ама иначе посуда пазарувам Grinning

# 139
  • на острова на мечтите
Дара, ❤️ вече ми я би инжекцията. Напоследък, като се обръщам насън,  от коляното надолу ми се изкривява крака, според мен е сухожилие, или силен спазъм на мускула... Обикновено като стана и стъпя на крака минава, но снощи ....😭😭😭 И аз искам някой да ми шета, ама сигурно ще съм по- лоша и от свекърва...
Натка, мързелът е хубаво нещо. Особено в неделя.
Долче, пак браво на теб!!!

# 140
Тези хапки от другите плодове ги прокарвай със сирене.

Долче, тези бяха по- хрупкави от моите и по- запечени броколи. И имах газ 🤣.
Вкъщи не стават революции.
На мен ми хареса ладийката, ще си търся такива 😍

Аз правих такива подобни онзи ден, изпих водата от блнширането, около 1 литър . След половин час бях дежурна в тоалетната.

# 141
Аз не хвърлям бульона от варени зеленчуци (освен от картофите).
Храната днес- кайма с лук, яйца и пушен червен пипер:

По-червено беше на живо.🙂
Аvocado affirmation😃:

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 17:57 от dolce miele

# 142
  • София
Meoww, добре дошла! Точно от картофи и ориз според мен не очаквай прилив на енергия при ИР....В първия пост има много информация.🙂

Благодаря! Еми до колкото разбрах до момента, храненето трябва да е разнообразно. И понеже досега ги бях изключила, ги включвам. За момента не знам от какво друго, тъй като е много за четене. А да, и сол.

Ами то при рязко махане на въглехидратите, отначало наистина може и да не е баш свеж като репичка човек. Електролити повечко, ако ще и само повече сол да е. Минава и това.
Дюкана е на фази, да. Но пак е тежко, защото втора фаза е само чист протеин + зеленчуци, най-вече зелени. Тежко е защото може да продължи дълго, индивидуално е. Та явно заради това нямам енергия. Дано да проимам, сега като спирам с Дюкан 😁

Забравих да снимам, но хапнах пуешко с зеленчуци и картофки на фурна. 😇

# 143
  • Sofia
Да се отчета:
З-кафе с кокосово масло
О- гъбена супа и пилешка пържола
В- зелена салата с краставица, авокадо и семена и кисело мляко с хуск.
Тренирам по малко всеки ден.
Но свалянето върви мнооого бавно. Поне кз е по-добре.

# 144
Абе то няма чааак толкова лошо на ниски мазнини като иска да отслабва човек, стига да е за кратко... и да е добре адаптиран преди това да гори мазнини. Един път докопаш ли твоите си, не е страшно и гориво бол. Ама да скочи човек от стандартно хранене или от прекаляване дори с въглехидрати и да махне и въглехидрати, и мазнини наведнъж - жал ми става. Със сигурност не е весело. А и се съмнявам точно в тая тема някой да се окаже фен на Дюкан, не че нещо Grinning То си го пише в заглавието.

# 145
meoww, Редактирам - Долче ти е писала за картофите и ориза - НЕ са за хора с ИР и определено не са за този режим, ти цитираш нейното мнение и пишеш, че ядеш картофи Thinking
Нещо не разбирам - хем търсиш насоки, хем искаш да се бриш с ИР, хем не слушаш/четеш какво ти пишат…
Савина, миналия път си спомням, че по-бързо ти се случваха нещата и много се радвах за теб, ама как допусна да се качиш отново на въртележката се чудя… Търпение и постоянство = на успех, момиче Hug
Сетих се да пращам Гущера да разказва вица за прасето на жена си, ама хайде да не им разваляме страхотната почивка Grinning

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 20:44 от beki8

# 146
  • София
meoww, Редактирам - Долче ти е писала за картофите и ориза - НЕ са за хора с ИР и определено не са за този режим, ти цитираш нейното мнение и пишеш, че ядеш картофи Thinking
Нещо не разбирам - хем търсиш насоки, хем искаш да се бриш с ИР, хем не слушаш/четеш какво ти пишат…
beki, много добре чета какво ми пишат, но ти сигурно си пропуснала, че при мен точно спирането на въглехидрати ми докара липса на енергия, защото тотално ги спрях. Щом като спирането им ми подейства зле, какво по-логично от това пак да започна да ги добавям в менюто си? Не съм казала, че се тъпча с картофи, а че ги добавям, защото без тях не се чувствам отпаднала.
Отделно че както казах още нямам установена ИР, а само предполагам и ще правя изследвания. Това и с картофите също съм го обяснила на предната страница е, но ти сигурно не си прочела.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 21:34 от meoww

# 147
Ами може и да не съм прочела, ама съм прочела заглавието на темата и на режима, който се спазва тук, а в него картофи и ориз няма…
Не знам ти какво си прочела от първа страница или от старите теми, но не веднъж е коментирано точно този начален момент, който пренастройва тялото и след това идва и енергия и всичко.
Не се заяждам, да не го приемеш така - просто казвам, че или не си готова да направиш промяна, или ти трябва здрав ритник, за да се размърдаш в правилната посока.
И пак цитат от темите:
Ако правиш нещо като режим, ще получиш нещо като резултат… (не е точен цитата, затова не е в кавички).
Избери си режим (дори да не е този) и го следвай религиозно за поне три месеца да видиш кое накъде върви. Но НВВМХ с добавка картофи няма да ти се получи в желаната посока…

# 148
  • София
Върнах се назад в темата и видях, че някои от вас споделят рецепти с картофи.

# 149
Тук по-скоро се споделят рецепти за заместители на картофи. Другото е било инцидентно може би, даже не мога в момента да се сетя кой е споделял рецепти с картофи...🤔

Общи условия

Активация на акаунт