Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 40 005
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Добро утро!

Аз всъщност си се харесвам, дебела определено не съм, минутка за реклама Joy , само коремът ми боде очите. Още след първото раждане не ми се прибра хубаво и сега си се раздува Joy Иначе съм като Ranella, не ям кой знае колко, но и нямам физическа активност.

Ети, Ети, радвам се за съня, но защо пак болни! Няма край, бре!

Синеочка и Мишето как са днес? Още по-добре, нали?

Роди, стискам палци за добри новини след профилактиката.

Не съм гледала прогнозата за времето днес, бива да е хубаво, че имам доста ходене напред-назад.
Довечера с Вики сме на балет на лед, от половин година имаме билети и меракът ѝ към онзи момент вече е на последни издихания.

# 556
  • Бургас
Аз довечера съм на фризьор. Утре ще си спестя едната родителска среща,защото и на двете  деца ги направиха в един и същи час.

# 557
А моето дете е на ски училище.успява да ни отдели между 36-40 секунди на ден.

# 558
И моята е болна, Ети.
Да идва лятото и да изчезнат тези вируси, че ми идва в повече.
От днес и аз кихам и ми дращи гърлото, като нищо ще втасаме всички вкъщи.

# 559
  • Бургас
Нашата среща е другата седмица и ще е индивидуална, ще обикаляме по кабинетите за 10 мин.разговор с всеки преподавател. Правихме график кой в колко часа ще отиде, но не е доизмислено хубаво и ще има струпване. Добре  че се писах в ранните часове, защото след 17 ч определено ще е голямата хамалогия. Родителите в класа масово са недоволни от идеята за индивидуална среща, а аз не разбирам кое му е гот на два часа обща, но с недомлъвки и общи приказки, защото поименно не може.

Значи пролетна среща във В.Търново явно няма да има, затова май месец групова терапия в Сандански с децата.

# 560
Нашата класна твърдо си натиска да се говори с имена. Казва, че така сме се разбрали на първата среща и сигурно  е така. Не помня. За мен няма значение, даже предпочитам, иначе върви разбери за кого и какво говорят.
Оммм, още една година и край Grinning

# 561
Добро утро!

Селесте, със закъснение, честит да е Мартичко! Да е много, много здрав!

Тъкмо тая сутрин кантарът ме зарадва. Пет от десетте кила, дето ги трупнах ги свалих. При мен беше от лекарства + лакомия. Спрях лекарствата, намалих тестото и нещата влизат в релси. Ама съм си мекичка. И моята физическа активност е нулева.

Мама и тя ми е болничка от събота, с грип. Спря да вдига Т, но е парцал.

# 562
  • Бургас
Втората родителска среща мина снощи.
При нас учителите обикалят по класовете и коментират. Питат дали сме съгласни да цитират имена. Ако имаме въпроси отговарят. Може и на четири очи.

Ети, Тути, и Мони май беше,оздравявайте!

# 563
Този грип е много коварен
При нас родителската среща беше по-график, фейс то фейс.

# 564
Али, много ти се зарадвах на килата. Все едно аз съм ги разкарала.
Да оздравяват болните.

# 565
  • София
Със свекървата в момента всичко е наред. Изследванията са добре. Следващата визита ще е август месец.
Да оздравяват всички болни!
Селесте, подкрепям предложението за Сандански! Тъкмо вече и тунела пуснаха. Kissing Face

# 566
Да се оправят бързо децата на Ети и Тути 🤗! Али, и мама все по-добре да е!

За килограми не ми се говори, имам да свалям 7-8, с нищо не се харесвам, но ми беше много трудно вкъщи да не ям. Надявам се на работа да ми е по-лесно да не мисля все какво да мушна 😃.

По-добре е малката вече, още някой ден и ще е пушка. Ходихме на гости на братовчедка ми да разнообразим.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 21:49 от Belle_

# 567
  • Бургас
Надявам се на работа да ми е по-лесно да не мисля все какво да мушна 😃.
Аз там си имах шкаф винаги добре зареден с неща за хрупане Joy

Напълно непланирано се уредих с билети за Васко Василев през... ноември. Пак съм половин година напред.

Роди, радвам се за добрите новини!

Але, бързо оздравяване на майчето!

# 568
  • София
Бел, с кеф да подариш на детето такова животинче. Гледай каква радост!
И аз си имам такъв шкаф на работа с провизии. Децата като идват винаги първо него претарашват да видят какво има.  Sweat Smile

# 569
Че то офис без склад за рупане офис ли е? Ние си имаме всеки чекмедже и отделно шкаф, в който са общите неща Grinning И на масата винаги има нещо за ядене. То как мислите качих 10 кила...

Общи условия

Активация на акаунт