Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 989
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Аз при вас няма да работя JoyJoyJoy

# 571
  • София
Честит да е Мартичко, здрав, умен и много усмихнат!
Мони,  по вода и по пари да ти върви в новата работа!

# 572
И аз като Ранела и Селесте, уж не ям... След грипа свалих 3-4 кила, но това не е добър начин.

# 573
Аз си хапвам, признавам си. Но това винаги е било така, просто след 40 ми пролича:)

# 574
  • някъде ... тук ...
Дали след 40 или по-рано. Ген и не само. Винаги съм ограничавала тестяното и сладкото и държа кг в +/- 5 кг. Обаче диети мнооого трудно спазвам, даже хич. Свикнах след 40 с кг, които съм в мом и с автоимунното. Витамините ме надуват,  опитвам да ги пия когато стане нетърпимо, но ... ако ще и ще спра да ям. Яденето е само за оцеляване.

# 575
  • Бургас
Познайте какво правя по никое време Simple Smile Ям, точно така. Прибрахме се преди половин час и вместо да си сипя порция грах и да приключа, аз само чопля по нещо оттук-оттам. То да те е страх от такива, дето уж не са гладни Joy Мислех да поработя малко, но рискувам да продължа и с ядки, та по-добре да си лягам.
Спектакълът /Дракула на лед: История за вечната любов/ беше мнооого добър, музика, изпълнение, ефекти. Оказа се, че не е само танц, а си има и реплики, които обаче бяха изцяло на английски, но на запис, който аз не чувах добре. За моя изненада Викчето е доволна, много ѝ харесало, но да не съм я водела никъде повече. Иди го рАзбери такъв човек.

# 576
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес ще е безкраен ден в училище...
След часовете ще имаме съвет...
Искам пролет и разходки....
Искам промяна, спокойна работна среда...
Хубав ден!

# 577
Добро утро.
И преди, и след 40 ми се лепи яденето, че и въздуха.
Селесте,  ще я завелдеш след време пак. Моят син обича да ходи. Сега имаме билети за Орлин Горанов,  той му е фен. На 12 март е и той вече няма търпение.
Напоследък сънувам някакви глупости и не мога да спя добре.
Хубав ден.

# 578
Добро утро.
Съни, от напрежение са лошите сънища. Пий вечер някакъв чай- маточина, лайка.
Боби, все пак да мине леко днешния ден.

# 579
  • Germany
Добро утро!
Уж си легнах рано, но се въртях до 23.30 и сега пак ми се спи. Днес ще е дълъг ден...

# 580
  • Бургас
Добро утро!

# 581
Добро утро!

Аз се събудих преди алармата, не обичам така. Ще водя баба пак на лекар, тоя път при друг специалист, защото си е все така.

Спокоен ден, банда!

# 582
  • София
Добро утро!
И аз се събудих в 5 заради лош сън.
Съни, къде ще е участието на Орлин Горанов?
Ние май ще водим децата в петък на това:

Не знам колко ще е удачно за тях, но уж щяло да има и други деца. Да подкрепим младежите в начинанието. Blush
Бързо и спокойно да мине деня за всички!

# 583
# 584
  • Бургас
Съни, с удоволствие бих дошла с вас на концерта на Орлин Горанов, много харесвам бг естрада.

И на Роди партито одобрявам. People Dancer Още страдам, че не ми намериха партньор в детска възраст за латино танците.

Реших да заведа Марто контролно на УНГ, че днес ни изтича направлението, да го оползотворим на макс. Попари ме, че и другата седмица няма да е на градина, за след това е рано да каже. Добре че сестра ми идват за няколко дни, та да поиграе със себеподобни Joy

Общи условия

Активация на акаунт