Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 986
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
И аз, в духа на темата, си купих билети за концерт.
На Папи Ханс Laughing
Това ще ми е трети опит, обичайно след вечерята на която отиваме с момичетата аз се прибирам у дома да наням Grinning

# 586
Селесте, защо така с градината? Не оздравя ли?

# 587
Привет, момичета!
Печем тутманик. Килата да си гледат работата.
Минах през Женския пазар, взех още черна ряпа. Супер се оказа с мед, много приятно сокче се получава, разказах ви.

# 588
  • Бургас
Аз варя леща.
Днес топнах краката в морето. Беше ми мерак цяла зима,но все време не оставаше. Водата е ледена,но е кеф!🤪

# 589
Карзче, завиждам!

# 590
  • Бургас
Новинка,много е яко!
Иска ми се да се топна цялата,но.... все ми е студено 🤪
Имаме един любим ютубър с децата,който гледаме  - Друмев. Той скача из гьоловете наред. Зиме,лете,топло,студено...нищо не го спира ! Надъхах се от него 😂

# 591
Карз, то май е полезно, ама не го гледай ютубъра, той е мъж, ние, жените сме си топлолюбиви. Още 2-3 месеца и ще става за потапяне за големите ентусиасти.
Новинка, завиждам за тутманика, кюфтета правя аз . Не че ми се ядат, ама ще ми мине срока на годност на каймата, та да не ходи зян:)
Але, трети за късмет:)

# 592
  • Бургас
Карз, имам позната поморийка, която се топва всеки ден в морето, няма зиме, няма лете. Слага плетената шапка на главата и удря една дължина. На мен чак към края на юли ми е поносима водата.

Марѝ, вижда се още течност в ухото, което означава, че възпалението не е отминало и е твърде рисковано да го метна в бациларника. Да цитирам Марто, който не знам откъде го е научил, но "съжалявам, такъв е животът".

Ммм, тутманик, чак тук ми замириса Simple Smile

# 593
Добро утро от лудата Станка 😆 Събудих се в 5 и малко след това станах, за да не събудя любимия...
Стиснете по един палец днес една много завързана ситуация в офиса да се развърже, защото останах без нервна система...

Днес любимия отива да нагледа монтажните работи. Аз, за голямо мое съжаление,  няма да мога да ида, че нито днес мога да откопча от работа, нито утре да ме няма, че имам задачи. А и няма кой да гледа Лио...

Спокоен ден, банда!

# 594
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Али, стискам палци 🍀
И аз се събудех в 5, пуснах перална и полежах до 5.30.
Сега е  моето време за кафе....
Радвам се, че е петък.
След училище съм обещала на Митето да го заведа в парка да поиграе с приятели.
Имам нужда от почивка....
Миналият уикенд имах ангажименти и не изчистих, не починах....
Хубав ден!

# 595
Добро утро. И аз от Станките, станали в 5. ММ явно е загубил в леглото щипката за нос и хъркаше.
Али, стискам палци.
Селесте, а не трябва ли да се продължи антибиотика, за да се махне течността напълно?
Тути, оздравяхте ли с Монката?
Кюфтета и тутманици не коментирам!
Хубав ден!

# 596
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Наспах се, имам една - две перални, да пусна. Пица ще направя, за радост на малкия Grinning
Али, едно дълго ом Wink

# 597
  • Бургас
Добро утро!
Алечко,стискам силно!
На Мартичко,бързо да му минава вече ушенцето!
Спи ми се много тази сутрин ...ще е дълъг ден!

# 598
  • Бургас
Добро утро!

Марѝ, лечение не сме спирали, спрейове, сиропи, мазила, но АБ на този етап не се налага явно. Изпи толкова много, че един в повече нямаше да ми спестят.

Але, от много време май е този служебен казус, да се приключва възможно най-бързо!

Станах да правя закуска на Вики, тя една умърлушена, краката я боляли, лека Т и я върнах в леглото. Да видим и там какъв заек ще изскочи.

Спокоен да е денят ви!

# 599
  • Germany
Добро утро!
И аз се събудих малко преди 5 и реших, че няма смисъл да се мъча пак да заспивам и после да ме боли глава и си четох докато звънне алармата. Добре, че днес съм до обяд. Вчера ми дойде бая нангорно, защото следобяд бях с едно много неорганизирано момиче и лудницата беше пълна. Междувременно майсторите в БГ активирали паник бутона в апаратамента, мъжа ми няма тел. на шефа им, СОТ звънят като луди на мен и на наш приятел в БГ. Така и не разбрахме какво точно е станало, но както бях уморена децата си го отнесоха като се прибрах... Днес се надявам да е по спокойно.
Хубав петък на всички!

Общи условия

Активация на акаунт