Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 981
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро!
Стискам палци за Вики и Марто да им минават болежките!
Али, и за теб палци да оправите казуса!
Тук такова хубаво слънчице пече.
На всички желая денят да е прекрасен!

# 601
Dobro utro!
Чета ви, но не ми се пише.
Добре сме, работата върви, готвим тържества.
Купих си 2 чанти, оглеждам се за морската почивка.
Ежедневности.
Марти и Вики да се преборват бързо, че съсипаха мама им.

# 602
  • Germany
Първа работна седмица - приключена. Мисля цял следобяд да се гушкаме с Ина. Така ми се радва милата като се върна. Днес за 1ви ден е яла сутринта без да съм тук. Предните дни ме чакаше да си дойда на обяд и тогава ядеше.
Селесте, дано не се е развило нищо при Вики!
Али, надявам се, че вече има добро решение на работният ти казус!

# 603
  • Бургас
Цветка е с Т, двустранни хрипове и АБ. Пропуска цялата друга седмица училище и областната олимпиада по БЕЛ.
Изкукалата и майка купи мартеници на половината свят, обаче забри да купи на нея и на сестра и Simple Smile

# 604
  • Бургас
Бързо оздравяване на Цвети! Що илачи изпи и тя последно време!
За мартениците не си сама, аз също нямам "детски".

Мони, почивай си, че уикендът ей сега ще се изниже, нищо че още не е започнал.

# 605
Болните да оздравяват, че като гледам акво време се е отворило навън...иде лято
Калин се прибра от ски лагер,....без глас. Има и малко хрема, но до утре ще съм го оправила.
От няколко дни не знам на кой свят съм, на ММ изследванията не са добри, спря всякакви тренировки... вече не знам, преди 6 месеца му каза "не знам какво правиш, но продължавай така", сега "спирай всичко"

# 606
Титина, случайно да става въпрос за чернодробни изследвания?

# 607
Пека картофени кюфтета. Ама няма да ям. Но утре, да.
Приключи тежка работна седмица, но пък интересна.
Утре съм с намерение да садя разни китки.

# 608
  • Canada
Тит, потърсете още мнения 🤗

Селесте, Лин, да оздравяват дечицата 🤞

Але, размята ли ги 😁

Чакам и аз да вземат едно служебно решение. Или ще ми улесни живота, или съвсем ще се забатачим 😁

# 609
Не, за сърдечни. 2021 ни сюрпризираха с ляв бедрен блок в следствие на неизлекуван вирус или наследствен. После сърцето си изгради неинвазивни връзки и... сега се е уголемило, според професорката от физическо натоварване ( ама и той полудя, тенис, всеки ден по 80 км с колелото, ски). Имаме втро мнение, първото беше като го хванаха, то си лъсна на кардиограмата. Те тогава ЛЛ би тревога. Сега са сменили лекарствата, но го вика след 3 седмици. Сега съм пратила на националния консултант да види снимките, но то си се вижда ясно

# 610
  • София
novinka, напиши моля как правиш кюфтетата на фурна? С дъщерята много ги обичаме, но пържени и затова не правя Blush

# 611
Съжалявам, Титина. Мислех си, че може да са лъжливо завишени чернодробни показатели, ако скоро е почнал режим на отслабване и спорт и исках да те успокоя.
Фонсе, да стиснем палци за по- доброто развитие на служебната ситуация!
Новинка, и на мен ми се приядоха картофени кюфтета.

# 612

Бъни, ето ги в тавата. Утре ще напиша рецептата.

# 613
  • Бургас
Охааа,как обичам картофени кюфтета!❤️

# 614
  • Rock & Roll feeling ...
Никога не съм писала в тази тема и не знам, дали ще съм на място, но искам да кажа ...
Че на фона на все по-изнервените и нещастни българи ( като маса ), докосна ме колко хиляди хора сме реагирали за Амая, която се нуждае от сърчице ... Sparkling Heart Много ме докосна това, че толкова българи са отреагирали, от всички краищата на страната, не само са събрани паричките, но и са писали на родителите думи на кураж и сила Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт