Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 918
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Гледах за Амая по новините, а сега от теб разбирам, че парите са се събрали. Страхотна новина!

# 616
  • Бургас
Добро утро!
Надявам се на все по-хубави новини за Амая!🍀

# 617
Добро утро!

Много се радвам за Амая, дано да има късмет детето!
Но и много ме избива на бяс, че в такива моменти родителите трябва да разчитат на добрината на хората, вместо да се фокусират върху здравето на детето си...

Тит, дано да намерите решение на проблема с ТМ.

Служебната драма няма да се разреши скоро, явно, но благодаря за палците!

Днес сме на обяд с момичетата.  Времето ще да е страхотно,  та може би ще се отдам на лозарство 😆

Спокоен да ви е денят!

# 618
  • при моите деца .....
Добро утро!
Радвам се за добрите новини за Амая!
Може би е наивно, но още вярвам в добрината на хората и ме боли душата, че хората трябва да разчитат на кампании в такива ситуации....
Али, дано се разреши....
Не е добпе с драми на работа...
(Работя в ситуации на драми и интриги и съм на предела на силите си)
Титина, дано намерите точното лечение.
Събота е!
Слънчево е!
Всички сме вкъщи....
Щастлива съм!
Хубав ден!

# 619
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Тит, дано ТМ е добре скоро Hug

За Амая не знам нищо.

Али, драмите в работата и на мен ми идват много. Сега ще се разделям с една моя девойка драма куин. Едно спокойно ми е.

Боби, нямаш ли алтернатива за преместване?

Днес се чудя как да наредя деня за разходки. Сами сме, без деца, без нужда от готвене, перални и т н.

# 620
  • София
Добро утро!
Супер новина за Амая! Аз се чудих дали ще успеят, че не са малко пари. Дано всичко е наред! Heart
Тит, късмет с лечението на ТМ!
И ние имаме на работа един дразнител. Кога ли ще ни се изчерпи търпението?!
ММ заведе каката на олимпиада по БЕЛ. Чакам го да се върне и да пием кафе.
Снощи децата рано рано се предадоха и се прибрахме от латино партито. Иначе беше забавно.
Довечера ще имаме гости. Трябва да измисля менюто.

# 621
Румка, чак на мен ми стана хубаво за вас с ТМ. И за кафето на Роди с НМ!
Боби, пожелавам ти ново работно място. Въпреки, че във всеки колектив ще има някой дразнител.
Лина, Селесте, как е лазарета?

# 622
  • Бургас
Добро утро!

Не съм гледала новините и не знам за случая, но се радвам, че детето ще има шанс за живот. Тъжно е, че в такива случаи трябва да се разчита на милостта на хората, защото държавата я няма. Събираме капачки за линейки и кувьози, цъкаме смс-и за Уницеф и БГ Коледа... Амая е имала късмет да се даде гласност по ТВ, но колко други призива остават нечути.

Тит, пожелавам всичко скоро да е наред с ТМ!

Боби, от ръководството ли тръгват всички проблеми, или е до колегите? Все съм се чудила какво толкова има да се дели в училище, няма как учител по история да отиде на мястото на този по математика примерно. От сестра ми обаче за какви интриги чувам, ей така, за спорта. А най-тъпото е, че намесват и децата.

Очертава се хубаво време, ще ми се една лежерна разходка да си направим до Морската градина с Марто и братовчедките, Вики ще я оставя вкъщи за по-сигурно.

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 623
  • Canada
Писах, писах, страницата се обнови и замина 😁

Тит, да се успокоят нещата при ТМ!

И аз не съм гледала новините, но се радвам на добрата вест!

Колегата е драма куин, често се налага да я приземявам. Не винаги по най любезния начин, ма и моите нерви не са корабни въжета 😁

На Боби и Карз пожелавам спокойствие 🍀

Изтървах куриера докато миех чинии в кухнята, пола и блуза ми носеше, може би е знак 😁

# 624
Добро утро, не съм гледала новини, но и аз се радвам за детето 💞 вчера си направих изследването, както и се очакваше е резултата.Чакам си часа при невролога да изпише лечение.В момента съм добре, но в понеделник като отида на работа, и се почват болките.Днес обаче съм с една приятелка в Музик.театър и няма да го мисля.Хубав ден, момичета🌼🌷🫶

# 625
Пиша как правя печени картофени кюфтета.Картофи около 1,5 кг сварявам и намачквам със сирене, подправки по желание (черен, червен пипер, чубрица, магданоз), 1 яйце, малко галета и малко олио. Слагам хартия за печене на тавата от фурната и импровизирам - или ги правя на топки, или ги оформям като кюфтета, тези от снощи бяха тънки и стават като минипитки. Правила съм и с металната лъжица за сладолед- тогава стават идеално оформени.Важно при оформянето е ръцете да са мокри, иначе сместа лепне. Отгоре правя малки дупчици и слагам по малко олио или масло. Пека до леко покафеняване.

# 626
  • Germany
Добро утро!
Бях се настроила да си наваксам сън и пак не можах да спя. Първо в 2 се събудих, но успях бързо да заспя пак. После в 6 пак, въртях се до 7,30 и станах. Днес ще имаме гости, да почерпя най близките ни приятели за рожденият ми ден, че по рано не успяме да се стиковаме, а от сега ми спи...
Тит, дано се оправят скоро нещата при мъжът ти!

# 627
  • Бургас
Благодаря ти,Фонс!
Тит,мъж ти да се стабилизира!
Болните и те!
Навън е лято! 😍🌊 Обичам го слънчицето!

# 628
  • Бургас
От 11-17 ч бяхме навън, чудесно време беше наистина. Дълга разходка до Морската, където цацата с картофки и биричка крещяха от всяка маса и се поддадохме Joy, ама то на мен и малко ми трябва, после игра, пак пеша наобратно, хайде и в нашия парк малко игра и се прибрахме. В задачата се пита кой ще рАботи сега, като сериозно ме мързи, леко ме наболява глава, а крайният срок е съвсем близо.

Много обичам картофени кюфтета, но "вари, бели, мачкай" все ме отказва.

# 629
  • гр.София
Привет!
Ей, Селесте как описа морската градина веднага си я представих и капаните с цаца и биричка😁
Другия месец може и да стигна до Бургас😘
Аз съм скапана, страшно много работа имаме и се увеличава непрекъснато! Уморена съм физически и психически!
Запазих една спа почивка за Хот Спрингс другия месец, дано и с масаж се уредя 😘
Вчера дадоха срочните свидетелства на щерката, да я похваля, първа по успех в класа🤩 много съм щастлива, милата само тя си знае какво и е коствало!
Боби, доста често се оплакваш от работната среда, не знам до кога ще ти стигне търпението! Сменявай, не се трови повече🤗
Мони, весело изкарване🥂
Тит, успех с лечението на ТМ🤞
Другото забравих😀
Мари, Ети 🥰
Хубава вечер момичета🤗

Общи условия

Активация на акаунт