Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 917
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Еха, браво на Къдрокоска! Все така да е!

# 631
Браво на Маги! Деси, да я наградиш подобаващо!

# 632
  • при моите деца .....
Привет!
Деси, да наградиш девойката!
Благодаря, момичета....
Оглеждам се, но в провинцията тези места се заемат до пенсия....
И при нас времето беше разкошно....
Вкъщи съм....
От сутринта - притичвам по задачи.
ОТ 15 до 18 часа бях с Митко в парка, прави номера, бягаше и не искаше да се прибира, та ме ядоса....
Вкъщи успях само 3 перални, да сготвя вечеря и да приготвя багажа на ММ.....
Храня се режимно, тази седмица съм много добре с движението, около и над 12 хил крачки...
Прегрешавам с ябълки Simple Smile
Мисля да лягаме навреме....

# 633
И аз съм се запътила към леглото. Нещо ми е изморено.
Синеочка е добре вече. В понеделник е на училище! 🥳🤣
Имаме да правим проект- мини парк, но утре ще видим какво ще се получи. И аз да я похваля, че на последното състезание по математика има максимум точки, 50. Само тя и още едно момченце са с толкова. Изненадах се, понеже има други деца, които са много добри по математика.

# 634
Браво на Маги!

# 635
  • Варна/Амстердам
Моля се за бебе Амая! Heart

За пръв път от над два месеца се събудих с мисъл, различна от тази за бившия ми. Мисля, че вече виждам светлината в тунела, че бях доста зле. Grinning
Днешният ден беше един малък празник за мен и по този повод се наградих с хубава селекция десерти.
Благодарна съм на приятелите и семейството ми за цялата помощ!

Пожелавам на всеки, който преживява някаква тревога, да усети позитивен лъч и да му се наредят нещата!

# 636
Станка №1 се разписва за добро утро.
voxxymoxxy, все по- добре да се чувстваш. Скоро идва и пролетта, сигурна съм, че ще ти се отрази позитивно.
Браво и на Синеочка. Ени, да я наградиш!
Хубав ден от мен!

# 637
Добро утро.
Мари, бия те. От 4 съм будна, а легнах в 12. След 10 минути будя всички и тръгваме, че днес сме с тежка програма.
Хубав и усмихнат ден.

# 638
  • На брега на реката
Добро утро!

У дома съм си вече и пия кафе! Липсват ми мъничетата! Вчера много се натъжиха, като си тръгнах! Принца каза, че му е тъжно и му се плаче, а Феята каза, че иска баба да живее у тях и да си играем. Искала да ме гушка и "бича ме"!

За ранното ставане, нямам думи! Предни дни спях по 2-3 часа на нощ и обикновено в 2 -2,30 бях будна. Вчера даже ми се виеше свят от недоспиване, но дремнах в автобуса и се поосвстих!
За съжаление съм хремава и не мога да отида да си видя другите пиленца.

Днес ще го пиша ден за подреждане и хигиена!

Ени, Деско, браво на дечицата! Все така да са!

Тит, дано се намери решение!

Селесте, много ми харесва културната ти програма!

Хубав ден, момичета!

# 639
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
В 5.30 станах аз Grinning ужасТ.

Деси, браво на девойката! Това е страхотно постижение Hug

Ени, мисля, че подценяваш Синеочка, виж как прекрасно се е справила Simple Smile

Бубе, я си почини и се лекувай Hug

Селесте, лекинко, ама лекинко ти завидях Wink

Вчера бяхме до Лещен и Ковачевица, после разходка в Банско, сладолед. Днес трябва да хапнем едни козуначени коминчета, да сравним дали са като румънските Yum

# 640
Добро утро!

Не мойте ми зема приза - Станка се събуди в 3... Ставах, пуших, четох книга...Не знам кога съм заспала, ама в 7 станах. Знам какво ме тревожи,  ама тъпото е,  че нищо не мога да направя.

Снощи се поканих на закуска при баба на село.  Ей сега мама ми писа, че бухтичките са готови, така че паля и отивам. 
Трябва да се боядисам и да позачистя.

# 641
Съни, накъде толкоз рано 🙂

Малката е лепнала някакъв вирус. 39.5 показва термометъра. Надявам се, че не е много точен, не ми се струва чак толкова топла. Обаче от 24 часа спи. Дано да се размине бързо 🍀

При нас вали, а не го даваха. Добре, че не измих колата.

Отивам на йога. Дано ми хареса, че планирам да стана добра, колкото Жаки минимум 😆😂
И никакви бухти за мен, че се приближавам до идеалната форма (кръглата) Mr. Green

Пожелавам ви всеки следващ ден да е по-хубав от предишния ☀️

# 642
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Ени, браво на Синеочка!
Руми, да преборите бързо вируса. Пиши за йогата. Искам и аз, но при нас няма...
Бубе, почивай и се лекувай.
Але, да преминават тревогите 🍀
Неделя е....
Поспах до 7.30....
Е, през нощта не спах спокойно, но....
Дано намерите малко време за себе си.
Аз планирам да оправя поне 1 стая...
Трябва да сменям чаршафи....
Мързелива неделя!

# 643
  • Бургас
Добро утро!

Аз снощи си легнах в 22:30 и преди час станах, а можех и още, но трябва да наваксам с един превод. Умората и хапчето за глава ме приспаха твърде рано, други сметки бях направила.

Ети, ако не е толкова спешно сравнението, прати ми ги на мен, аз ще ги оценя Simple Smile

Браво на Синеочка! Ени, подготви си една кутия за грамоти и медали Simple Smile

Voxxy, Hug

Ох, Але, защо спомена сега тез' бухти! И аз щях да правя, че миналата седмица много добре ми се получиха, но моите не очаквам да станат преди 10-11, а в 13 ч сме на заведение, че днес е партито на татко за рд, и реших да мина с нещо бързо и леко. На ММ много му се ядяло кускус, а аз варя на децата през седмицата или в събота, когато той е на работа и все не може да си хапне.

Бубе, предлагам днес да го пишеш ден за почивка, чистенето може да почака.

Съни, покрай тежката програма дано намериш и ти малко време за почивка!

Руми, бързо оздравяване на девойката! Скоро имах същите подозрения за термометъра, та мерих с два за по-сигурно. На теб приятна йога!

# 644
Благодаря ви! Наистина я подценявам.
Боби, тук има  йога и също така много нашумя напоследък канго джъмп. Доста познати ходят и казват, че е супер. Аз не съм.
Събудих се и аз рано, преди 7. 🫢 Легнах си пак и съм задрямала за още час. Сега ще бъркам нещо за хапване.
Преваляло е и при нас и се е смрачило. 🥺
Руми, да се оправяте!

Общи условия

Активация на акаунт