Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 916
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Canada
Деси, браво на красивото ти и умно момиче, мн мило ми стана като те прочетох 🤩

Браво и на Синеочка!

Але, Руми, Бубе, 🤗

Съни, от къде да чакаме снимки 😊

Първоначално обърках аватара на Voxyy с този на Етти и рязко се събудих 😂

Баница правих на любимия, супа от телешка опашка варя. Нататък ще го измисля.

Батут обмислям, трудно стигам до Търново 😁

# 646
Румка, бързо да ѝ мине, Буб, и ти се лекувай, че бързо да оздравееш.
Коминче опитах за първи път в Пловдив. Добре, че в нашия град няма. Йогата май не ми подхожда на натурела.
Али, надявам се след гостито у баба се чувстваш по- добре и нищо не те тормози.

# 647
Йогата май не ми подхожда на натурела.

А, баш Joy
Лекинко ме хващаха нервите от време на време. И постоянно си мислех, какво ще си поръчам, като седнем някъде с девойките след това. Кафенце, фрешче, салатка, пица ... JoyJoyJoy

# 648
Йога правя вкъщи 2-3 пъти в годината, ако съм схваната. Твърде нединамична е за мен, а и аз съм от другия натурел:)
Коминчетата ги научих тук от форума, открих ги в няшия град и не ме впечатлиха, слава богу.  Само те ми липсваха на храненето:)

# 649
  • Бургас
Привет!
Болничките да оздравявате!
Съни,чакаме снимки,където и да сте!
Йога не си и помислям даже. Не е моето.
Пощих си цветята,мих банята,малко домакинстване,сега трябва едни спагети да направя за децата и това ще е за днес.
Кръста нещо ми придърпва обаче...

# 650
Не съм почитател на йогата, фен съм на каланетиката. Правя от време на време, а в плановете ме е да го правя сериозно.
Добре, че днес прикапа малко, та ми поля цветята, да не се разнасям с бутилки насам натам.
Иначе лежерен неделен уйкенд, всеки се занимава с каквото му е интересно ( аз така заради интереси вече 3 пералня въртя).
Калин тази вечер е на WRAP PARTY  (за такива като мен дето не знаят какво е това, парти за екипа и артистите, когато приключат снимките на филма). Та цял ден се гласи, сменил е вече към 10 аутфита....

# 651
Скука, момичета,  бяхме при сестрите ми,  но рано трябваше да тръгнем,  че имахме много задачи. Още не съм се прибрала, а там.ме чака още.
Руми,  да й минава бързо.
Бубе,  и на теб да ти мине бързо.

# 652
  • София
Браво за Синеочка и за Маги!
Днес ходихме за коминчета. Само дъщерята си хапна, никой от нас не се е изкушил. Правих пилешка дроб сърма, че замразеният агнешки комплект беше 19 лв. за килограм. Не съм купувала скоро, в скъп магазин ли влязох или толкова му е скочила цената за три месеца.

# 653
  • Germany
И от мен голямо браво на Синеочка и Маги!
Снощи беше много приятна вечер. Голям смях падна и после спах като бебе. Обещахме си да се събираме по често, че бяхме доста разредили. Днес цял ден въртя перални и миялни....

# 654
  • на Мелмак
Селесте, затворено беше, не успяхме с дегустацията на коминчетата Simple Smile
Нищо, другия път.
Фонси, чак и аз се стреснах като те прочетох Grinning
Бъни, скъпо е агнешкото, уви! Наскоро взех, уж агнешко, то беше дърта овца. След 10ч часа печене и баене, си беше жилаво.

# 655
  • София
ети, аз затова не купувам често. Последният път взех бутче от Лидл, даже не ми миришеше на агнешко, а цената му Frowning

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 20:08 от buni

# 656
Добро утро!

Агнешкото и мен ме отказа последно с цена в Метро, а обичаме. Ама баба оня ден ми даде три пакетчета дробине, та вчера правих дроб сърма. Аз такова не ям, ама любимият я оцени.

Не ми се ходи на работа.

Спокоен ден, банда!

# 657
Добро утро и хубава седмица!

# 658
  • Germany
Добро утро!
Допивам кафето и излизаме с Ина на разходка и после на работа. Още не мога да свикна да заспивам рано вечер и съответно сутрин е мъка ставането.
Хубава и спокойна седмица на всички!

# 659
  • Бургас
Добро утро!
Мони и аз съм така. Колкото и да се опитвам да си лягам навреме,не ми се получава.
Алечко,завидях ти за гостито при бабчето ти!❤️

Общи условия

Активация на акаунт