Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 912
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Добро утро в новата седмица! Слънчева и спокойна да е! Всички болни вече да са шен!

# 661
  • Бургас
Добро утро! Отпускарка съм 4 дни и се чудя от какво да почна. Ще подновяваме кухнята , като се прибере мъжа ми сме подредили графика кой майстор кога да влезе. И аз се лутам с какво да си помогна предварително. Трябва да изпразвам вградения гардероб, че там ще се нанасят пералнята и сушилня.
Толкова натурии имам и все нужни.

# 662
  • Canada
Не ми се ходи на работа.

Една и съща мъка споделяме 😁

Добро утро!

Бъни, погледнах, че имам замразен комплект, 13 лева е при нас килото. Помня, че и това ми се видя скъпо, 20 съвсем 😕

Хубава да е седмицата, без болни и недоволни🤞

# 663
Добро утро, днес до тук, изгладила, отишла на църква, до единия куриер, до другия, че и успях малко да поработя.
Мен пък ми се ходи на работа. Така от вкъщи и по малко, направо ме убива. За да съм в кондиция си измислям разни неща да правя дето хич не ми е работа.

Болните да оздравяват, тези дето са наработа - да нямат проблеми и да не се ядосват.

# 664
Тит, кой каквото си няма е при теб;)
Ама и ти си шило, тази енергия не можеш да я оставиш така, неканализирана.
Добро утро!
Винаги лягам късно, сутрините са ми проблем. Такава съм, тепърва няма да се променя, приела съм го.
Агнешко ям рядко, а и не мога да го готвя.
Хубаво е да си имаш баба:heart:.

# 665
Моята седмица стартира с висене в банката да внасям осигуровки, а за таксите даже не  ми се отваря дума. 🤯 Ся дойдох на работа, ама съм гладна и с тези коминчета хич не  ми помагате. 🤣
Синеочка беше мн щастлива, че е на училище! 😍 Аз даже повече.. 🤣
Хубава седмица! 🩷

# 666
  • Бургас
Имах малко работа по центъра и мислех да съчетая с разходка, обаче ме изненада студеният вятър и бързичко се прибрах. Не ми се мърда никъде повече, а след час и нещо трябва да водя Марто на физиотерапия.
Реших, че искам ново червило в по-ярък цвят. Пробвах едно на ръката и го взех, без много да мисля, но вкъщи се оказа, че съм като маймунско дупе Joy

# 667
Реших, че искам ново червило в по-ярък цвят. Пробвах едно на ръката и го взех, без много да мисля, но вкъщи се оказа, че съм като маймунско дупе Joy

Ох, представих си го Joy

Тит, обожавам каланетика, но повече от 15 години не съм чувала някой да практикува. Даже, като споделя и повечето ме гледат странно Grinning
Пусто вкъщи, сама нямам никакво желание и воля. Искам да ходя някъде.

Малката е добре. Противовирусно и хапчета за кашлицата. Обаче намаза цяла седмица от училище. Видимо живна, като разбра Joy

# 668
Руми, знам къде има  във Варна. Но в София и аз не намирам. Та ще си я правя сама, в къщи

# 669
  • Бургас
И аз все се каня да правя упражнения за прибиране на корема у дома,ама тц! Не се получава!

# 670
  • София
Привет, момичета!
И моя корем скоро няма да се прибере.  Relaxed
Днес получих хубава новина. Помните ли нашата сага със строителите. Адвоката им се обадил на нашия с финансово предложение за споразумение. Сумата не е много голяма, но за нас е начин сагата да се приключи в наша полза и все пак е признание, че са виновни.

# 671
Браво, Роди! Много се радвам, когато истината победи!

# 672
  • София
ени, направи си електронен подпис. Ще ти е от полза. През сайта на НАП, можеш да плащаш всички задължения по банков път без никакви такси.

# 673
И на мен ми се ходи на работа!
Привет, момичета, започнах да садя цветя и това много ме зарежда!
Лека вечер!

# 674
  • Бургас
Браво,Роди! Радвам се за успеха!

Общи условия

Активация на акаунт