Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 891
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

Браво, Роди!

Нищо интересно при мен.  Работа и драми...

Спокоен ден, банда!

# 676
  • Бургас
Добро утро!
Хубав ден, момичета!🍀

# 677
  • Germany
Добро утро!
И при мен нищо ново - спи ми се...
Хубав ден на всички!

# 678
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Роди, много се радвам за вас Hug
Много, малко, нещо е Simple Smile
Бъни, имам електронен подпис, но честно, не мога да влезна в НАП. Виж в здравното министерство съм влезнала и ме уведомяват за бележките на децата. За съжаление са почти всяка седмица. Вчера малкия пак се събуди болен.
Али, аз моята драма съм на път да я приключа. Bowtie
Наспах се и живота е друг Simple Smile
Хубав ден ви желая!

# 679
  • София
Добро утро!
Аз се надявам нашите хора днес да се преборят с китайските инжинери най-сетне. Правят някакви финални настройки онлайн. Ако ли не, ще чакаме китайците тук.
Аз също харесвах каланетиката преди. Сега съм се зарибила по пилатес в домашни условия.
Сутринта гледам двора. Някакъв къртик е вилнял нощес. Grinning

# 680
  • Бургас
Добро утро!

Ети, ударих ти един лайк за наспиването, за болното отново дете виртуална прегръдка. Няма край, "да не му се види" (по Марто).

Роди, дано китайчетата си свършат работата и сагата с тях да не е като със строителите, макар и приключила успешно!

Включила съм машинката за кола маска, на първо време това се очертава за деня. После имам бърза среща със зъболекар и след това се тупвам на гости на нашите, че сестра ми утре си тръгват и да се видим още малко.

# 681
  • София
Имат напредък китайчетата. Сега правят тестове.
И ние утре ще пътуваме, че в четвъртък ще отбелзваме 40 дни на майка ми. От сега ми е свита душата. На баща ми ще му съобщя хубава новина обаче. Надявам се да му вдъхне сили занапред.
На вас после! Kissing Face

# 682
  • Бургас
Роди,ще ни държиш под напрежение значи ☺️

# 683
  • Бургас
Ооо, тръпна в очакване на хубавата новина!

Моята бърза среща със зъболекар приключи с АБ. Има едно възпаление на венците, което след няколко дренажа и опаковка Елудрил така и не минава, а няма нещо, което да го провокира, ни кариес, ни зъбен камък.

Прекрасно слънчице е напекло и съм се понесла като народна песен, скоро няма да стигна до нашите.

# 684
  • София
ети, ако искаш, когато имам време ще ти опиша стъпките за влизане в НАП.

# 685
  • София
Всъщност следобед се оказа, че няма да има новина. Така, че друг път живот и здраве!

# 686
  • Бургас
Здраве да е,Роди!
Следващият път ще е по две! 🍀

# 687
Роди, чаках новината, ама нищо другия път 🙂

Скрит текст:
Днес само ви четях. Сутринта татко отиде да му махнат конците, а се оказа че биопсията е излязла. Накратко ще го оперират пак, но хубавото е, че няма разсейки.

И това ще мине.

Взех билети за вторият Дюн. Само двамата с милото.

# 688
Руми, и това ще мине!
Роди, прегръдка.

# 689
Руми,  ако е хванато навреме,  ще се оправи.
Роди, жалко,  другият път.

Общи условия

Активация на акаунт