Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 889
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Руми 🤗 ще се оправи! Важното е,че няма разсейки.

Гледам ХК и недоумявам каква простотия се шири из ефира !
Не ми допадат особено този сезон предаванията - нито Капките,нито ХК,нито  Един за друг !
Чакам си Дяволското гърло.
Загледах и ,,Алфа,,.

# 691
  • София
карзче, тези предавания са отражение на обществото ни, жалка история Confused

# 692
  • Бургас
Така е,Бъни...за съжаление 😥

# 693
Карз, какво е Алфа?

# 694
  • Бургас
Нов сериал по БТВ, Мари. В неделя беше първи епизод.
Стефан Вълдобрев е в главната роля. Криминален.

# 695
Толкова няма нищо за гледане, че съм си пуснала за фон Изковани в огъня по хистори. Направо съм готова за ковач 😆

# 696
  • Бургас
Руми, важното е, че има и хубави новини насред лошото. Лека и успешна да е новата операция!

Роди, каквото има да става, ще стане. Чакаме те скоро с хубавата новина.

# 697
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Руми, браво! Много хубаво Hug
Роди, ние ще си чакаме Grinning
Бъни, благодаря ти, засега не ми трябва, но ще се възползвам ако имам нужда Simple Smile
Селесте, дано премине това, че е доста неприятно Hug

# 698
  • На брега на реката
Добро утро!

Чета ви, но нещо не ми се пише.

Стискам палци за таткото на Руми! Всичко да мине бързо и дълги години да са един до друг!

Селесте, неприятно, но дано  е ефикасно лечението!

Роди, нищо, другия път!

Гледам ХК, капките и подобни, защото няма какво друго.
Иска ми се да изгледам всички сезони на Хавай 5-0, но ги намирам само в Замунда, а там трябва да се теглят!
Във Всичкифилми и филмисуб ги няма. Много ме разтоварва този сериал. Може да ви изглежда глупаво или детинско, на е така.

Хубав ден, момичета!

# 699
Добро утро!

Руми, стискам палци на татко!

Ние гледаме само Анимъл планет и Нат джио уайлд. Абсолютно не мога да си причиня на мозъка нищо от помията, която дават по телевизията. 

Спокоен ден, банда!

# 700
  • Бургас
Добро утро!
Бубе, обичам Хавай 5-0. Ако го срещна някъде из сайтовете ще ти го пратя.
Хубав ден, момичета!🍀

# 701
  • Бургас
Добро утро!

От разните развлекателни предавания заглеждам музикалните формати, макар че Денсинг старс нещо го пропускам тази година, и Един за друг. Вървят за фон, при това само за мен, ММ и децата не проявяват интерес.
Иначе семейно гледаме Последният печели по БНТ и 24 kitchen, но не толкова заради храната, колкото заради страната, от която излъчват.
Между другото, всяка неделя в 17 ч по БНТ дават много приятно предаване, подходящо за учениците от 5-и клас нагоре. "Това го знам" се казва.

И аз от фенките на Хавай 5-0.

За днес нямам никакви планове, освен една родителска среща в ранния следобед. Вчера получих едни много веселки обици, ще си ги сложа за добро настроение Joy
Скрит текст:
Хубав да е денят ви!

# 702
Гледам и аз за фон Нова тв, но не следя вече нищо. Толкова са нагласени и всички участници са хора на някой си... като всичко в Бг. Отказах се.
Има един сайт, в който качват разни сериали, филми, до скоро нямаше реклами и беше супер. Сега почнаха и там да изскачат реклами на  казина, но то е неизбежно. Затварям и гледам. Има и анимации с бг аудио. playtube.tv e, ако някой се интересува.
Правихме проект ние снощи, за сефте ни е и дано е рядко. Какъв е смисълът на това нещо, като е ясно, че го правим ние, родителите?! Костенурката ни стана топ! Хилих се с глас. 🤣🤣🤣
Утре имат тържество, трябва да намерим червена или бяла рокля. 😅 Ще ровя, имахме някакви червени.
Хубав ден!

# 703
  • Бургас
Правихме проект ние снощи, за сефте ни е и дано е рядко.
Ще ти се Wink Тепърва колко рязане и лепене те чака.

# 704
Ее недей така. 😆😭 Айде да не си разваляме хубууто настроение. 😁

Общи условия

Активация на акаунт