Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява лекарството Фурлакис?
Какви са нормалните размери на бебетата и какви са примерите в нашата общност?
Какви са препоръките за приема на маята Никсен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява лекарството Фурлакис?
-
Какви са нормалните размери на бебетата и какви са примерите в нашата общност?
-
Какви са препоръките за приема на маята Никсен?
-
Какви са препоръките за лохиите след раждане?
-
Какви са препоръките за захранване на бебета и какви са преживяванията в общността?
, а нямах време после за нов.
Относно ваксините - на 19.03 живи и здрави са първите 2, отказах ротавирусна и с баткото не сме слагали, ще видим как ги понася, имам и аз страх и са ми на промисъл, баткото добре ги понасяше. Относно храненето - на гърда суче, доста е лаком, беше почнал да прави по-голяма пауза през нощта, на сега пак на 3 часа е като аларма. Има дни само на кърма, има и такива в които еднократно привечер яде малко адаптирано - 60 мл. И при нас положението е само на ръце, 3 вечери го повивах и спеше по около 3 часа в леглото, но това беше - за вече 2 месеца, иначе ми спи само на ръката нощно време , иска да е гушнал. Спи и в количката навън - дори и по 4 часа, през деня сме навън- той спи, аз правя крачки, стига да не вали. Обича да се вози и в колата.