💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 622
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, аз съм от мартенската група.Получих запушване на млечен канал или мастит на дясната гърда! Слагам топли компреси и се опитвам да изцеждам с помпа… но много трудно пуска мляко. С температура съм 38,5. Какво друго мога да направя? Моля за съвет….. С кърмаче съм на 10 дни… Sad((
Моля те, свържи се с Аг-то си, щом имаш температура!!!
Моята беше на 1-2 седмици и така се задави с мляко, че посиня и се отпусна в ръцете ми- обърнах я в тази поза, която е показана на снимката и се оправи

Благодаря! Да отидох в Токуда, където раждах и ми изписаха АБ.
Ако продължаваш да поддържаш температура след 3дни търси мамолог/ гръден хирург. И мисля, че топли компреси на възпаление са противопоказни, надявам се да си попитала. Бързо оздравяване Heart

# 631
Yan при нас беше кисела около 5 дни...
След ротавирусната акото
може да е зелено,със слуз,миризливо...
Михаела Иванова 672791 този ужас със задаването го преживях когато малката беше на 10 дни...даже се оплаквах в групата как ми се дави... баща и я обърна точно както е на снимката,но без да я тупа...личната на мен ми е казала че от тупане понякога става по зле...та тогава от устата и потекоха толкова гъсти лиги които бяха отишли и в носа и и неможеше да диша...издърпахме ги с аспиратор с устата....и така таткото тръгва на работа и още първия ден в който съм сама с нея сe случва същото....а най гадното беше,че и двата пъти беше докато спи ...след това не спях по цели вечери за да я гледам да не се задави...сега пак ми го прави от време на време,но вече е голяма и сама го изкашля или преглъща.. тогава личната каза,че не са научени да си преглъщат слюнката и се събира и от това се давят...при нас отиваше и в носа и беше половин час ужас докато започне да диша нормално.. това е един от най големите ужаси които съм преживявала..
Моето момиче продължава да не суче както трябва....суче 3 минути и пуска и ме гледа и се смее и гука и край повече немога да я накарам да засуче...цедя се и се мъча с шишето поне да пие нещо....цял ден прави така...вечер суче...но тя пък спи и правя едно хранене само докато е заспала си изсуква всичко ...от цялата тази работа се притеснявам постоянно...тя не суче,аз цедя,мъча я с шише...страх ме е да не ми намалее кърмата или спре.. тъкмо всичко се оправи от както пия бирена мая...и другото което спря да качва както си качваше до сега

# 632
А пробвала ли си да пуснеш сууупер силно бял шум? Моята напоследък също се върти, бута шишето обаче като пусна силно белия шум и си изяжда.

# 633
Ще пробвам не съм...пробвах права да я кърмя полюшквайки я...на тъмно ...на тихо

# 634
Наде, звучи като кърмаческа стачка. Минаваме през това вече 3-та седмица. Бял шум пускай, както са те посъветвали, люлей на ръце, докато суче, зайченцето бяло също помага ии да яде в просъница. Предлагай гърда винаги първо преди да дадеш шише, то да ти е като дохранване, ако смяташ, че все пак не яде достатъчно.

# 635
Точно сега влизат в периода за стачки. Да живее Зайченцето бяло, винаги помага. Може да пробваш и звуци като ОООО или ААААА - много ги успокояват. Измисли си някоя мелодийка и охо-бохо, ала бала - ще стане работата

# 636
Да зайченцето бяло е незаменимо...започнах да я храня веднага като отвори очи или докато спи като помръдне и и предлагам гърда и така хапва доста по добре...кърмаческа стачка ли е...регрес ли е..или иска да общуваме незнам ...
Ако ползвате мустела мисля,че е доста изгоден този комплект
https://subra.bg/bg/kozmetika/slyncezashtitni-produkti/deca-i-be … -ranichka/4/42241
Боби започна ли бирената мая

# 637
Здравейте, по колко дневени дремки правят вашите бебета?

# 638

Моята след 3дни прави 3м и е на.... 5 до 7 дремки Grinning ми спи му се на детето, гледам някакви таблици, норми, доприспивам, но понякога няма дълга дрямка повече от 55мин

# 639
Боже 5-7 мечтая си за толкова...могат да станат толкова ако смятам когато спи и суче това е по 5-10 минути...иначе само в количката през деня

# 640
4 дневни, рядко 3

# 641
Дами, случвало ли ви се е да ви намалее кърмата по време на цикъл. Тази вечер забелязах, че бебето се изнерви след като го прехвърлих на другата гърда и започна да плаче. Отидох да се изцедя и едва събрах 10мл.Дохраних с АМ.

# 642
Дами, случвало ли ви се е да ви намалее кърмата по време на цикъл. Тази вечер забелязах, че бебето се изнерви след като го прехвърлих на другата гърда и започна да плаче. Отидох да се изцедя и едва събрах 10мл.Дохраних с АМ.

Случва се, да. Пий повече течности и слаагай често на гърда. Отминава за ден-два.

Наде, почнах, ама тия дни пак е лудница, че съм сама с двамата и пак не мога да цедя достатъчно често, а то като няма стимулация маята не може да направи чудо Sad

# 643
Някъде да сте засекли промоция на мокри кърпи? Ползвам Бебо 99% вода, вие какви?
А и на памперси 3ка меркали ли сте намаление?

# 644
Някъде да сте засекли промоция на мокри кърпи? Ползвам Бебо 99% вода, вие какви?
А и на памперси 3ка меркали ли сте намаление?
Аз поръчах 3ка памперс премиум кеър от софармаси с безплатна доставка над 100лв- 76.26лв за 200бр. Мернах, че в самия сайт на бебо имат -17% на морките кърпички и безплатна доставка над 55лв

Общи условия

Активация на акаунт