Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 976
  • 461
  •   2
Отговори
# 360
и двата и Елбрус  (от март тази година ) и Акватоник ( от ноември миналата година) са поовехтели - имат нужда от реновация. И докато при Елбрус - бях свидетел как реновират една стая , невидях подобно при Акватоник . Като цяло Акватоник има по добра сауна зона, зона за отмора, два басейна с различни атракции, но изключително малък външен.При Елбрус има един неголям атракционен, но пък е с много гаден режим на включване на атракциите и голям плувен- поради което е сравнително студен, има външен със сол но е малък.Ресторантите и на двата не блестят с  гастрономически изненади, но при Актватоник  разнообразието е доста по голямо .Понеже не съм фен, нищо  не мога нещо да цеха на Елбрус за сладориите...Да,  като цяло Акнатоник е по добър , докато Ербрус е по-народен

# 361
Ние сме от феновете на Елбрус, не на Акватоника, точно заради плувния басейн.Народни хора сме, хаха, харесват ни манджите , а най- много баницата, кифличките с шоколад, питките и кексовете.В печивата нямат равни.Реновирани са малките стаи на хотела, сега ще започват ремонт и долу при лежанките до солната стая.Но да, за реновация си е, две мнения няма по въпроса.
П.П.Този път съчетахме и с кръчма в Хисаря, като отседнахме пак в бюджетен хотел- Саната.Ами закуската за нищо не става, сори.Поне стаите бяха чисти и Спато ни хареса.Басейна не...През седмицата си беше спокойно.

# 362
  • БУРГАС

Ние сме от феновете на Елбрус, не на Акватоника, точно заради плувния басейн.Народни хора сме, хаха, харесват ни манджите , а най- много баницата, кифличките с шоколад, питките и кексовете.В печивата нямат равни.Реновирани са малките стаи на хотела, сега ще започват ремонт и долу при лежанките до солната стая.Но да, за реновация си е, две мнения няма по въпроса.
П.П.Този път съчетахме и с кръчма в Хисаря, като отседнахме пак в бюджетен хотел- Саната.Ами закуската за нищо не става, сори.Поне стаите бяха чисти и Спато ни хареса.Басейна не...През седмицата си беше спокойно.

Какво не ви хареса в басейна на Сана спа? И какво има на закуска ...ще ходим скоро и да попитам? Благодаря предварително

# 363
Кой хотел е по-добър- Макси или Гранд хотел Велинград? За почивка на възрастни хора.

# 364
  • There I was on a July morning
Какви са приоритетите?
Х-л Макси е с по-централно и хубаво местоположение.
Грандът е по-отдалечен, но има повече басейни с различни температури и по-голям СПА център.
И двата хотела са разположени на хълмове и пешеходният достъп не е от най-лесните.
Храната, стаите и обслужването са приблизително на едно ниво.
И двата хотела са отличен избор, според моите критерии и който и да изберете няма да сбъркате. Hands V

# 365
Между двата хотела аз предпочитам Макси. Водата в големия басейн на Гранд хотела е студена. Затова и стои празен, а другите са пренаселени.

# 366
Големият басейн в Гранда е за плуване и водата е дори топла за тази цел, мисля 32 градуса. А и аз не харесвам много топла вода, затова и споменах, че там има басейни с различни температури за всеки вкус.

# 367
Ние като бяхме големия басейн в Гранда беше към 27 - 28 градуса.

# 368
27 - 28 градуса и за мен е студена, скоро ли сте ходили?

# 369
27 - 28 градуса и за мен е студена, скоро ли сте ходили?
Миналата година март или април, не е съвсем скоро.

# 370
Здравейте и аз съм в чуденка между два хотела, Гранд хотел и Арте
Кой от двата бихте ми препоръчали, били сме в Инфинити и се влюбих в него заради спато, исками се да има почти същото спа като на Инфинити, но понеже малкия иска да сменим хотела защото му хареса детски кът и боулинга в Гранда , се колебая между него и Арте, също незнам кой от двата е с работещ басейн навън през зимата

# 371
  • На плажа
Някой отсядал ли е в къщичките на Инфинити? Да сподели впечатления.

# 372
В Арте не съм ходила, в Гранда няколко пъти сме били, външен басейн през зимата няма работещ, има малко басейнче с дюзи като джакузи, спокойно е през делничните дни.

# 373
  • Хасково
Някой отсядал ли е в къщичките на Инфинити? Да сподели впечатления.
Отсядали сме преди 2 години. Страхотни са къщичките. Единственото неудобно е да притичаш по халат от басейните към къщата Simple Smile

# 374
А как е положението в спато,  много ми се видяха на мен къщичките.

Общи условия

Активация на акаунт