Хотелите във Велинград - 15 тема

• 44 400
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
  • Хасково
А как е положението в спато,  много ми се видяха на мен къщичките.
Спа-то на Инфинити ли имате предвид? За мен е страхотно. Попринцип сме фенове на Катарино, но басейните и спа центърът на Инфинити са по-добри.

# 376
  • София
Здравейте и аз съм в чуденка между два хотела, Гранд хотел и Арте
Кой от двата бихте ми препоръчали, били сме в Инфинити и се влюбих в него заради спато, исками се да има почти същото спа като на Инфинити, но понеже малкия иска да сменим хотела защото му хареса детски кът и боулинга в Гранда , се колебая между него и Арте, също незнам кой от двата е с работещ басейн навън през зимата
Бях писала отзив тук за Арте, писах го и в гугъл.

преди 9 месеца на  Google
Арте - престой от 02.02 до 05.02
Хотелът е добре горе-долу. Имах по-големи очаквания. Но явно зависи човек какво търси за почивката си в спа хотелите. Ще започна с нещата, които ми харесаха. Персоналът е любезен, отзивчив и за три нощувки не видях намръщен човек от персонала. Още първата вечер, сешоарът в банята ми се стори, че не духа достатъчно топло и силно, за да изсуши косата на детето и моята. По принцип все си нося сешоар, но сега си казах, че отивам в пет звезден хотел и няма да ми е ноебходим. Така и не разбрах дали работи както трябва сешоара. Та, обадих се на рецепцията дали имат оборотен сешоар и за няма и минута ми донесоха сешоар. Направи ми впечатление, че до края на престоя не си потърсиха сешоара. Храната е отлична и разнообразна. Хареса ни много. Места имаше за всички в ресторанта и не се е налагало да чакаш, за да се храниш. Аниматорките също са много добрички. Навсякъде в хотела е много топло и приятно. Банята голяма и удобна. Солната стая ни хареса.
Нещата, които не ми харесаха. Първо още с настаняването виждам само две чаши за вода, а ние сме двама възрастни и две деца. Имаше само две пакетчета кафе, след което кафето се заплаща по 3лв., ако си вземеш дозички от рецепцията. За петзвезден хотел и такива суми за нощувка, мисля, че е нужно да помислят за поне едно кафе на ден. Били сме и в други хотели и са ни давали всеки ден капсули. Също – съпругът ми не пие кафе, а дори едно пакетче чай нямаше в стаята. За комплимент дават само две води от 0.5 ml. Разтегателният диван имаше продънено и спането беше ужасно. Спахме аз и таткото. Да – може би трябваше да поискаме потматрак – но предполагам се е виждало, че виданът има пропаднало още като са го оправяли. Терасата много тясна. Спалнята имаше топ-матрак, но и тя беше твърда. Басейнът малък за този хотел. Джакузита тип голямо корито – не ми харесват – то се вижтат как плуват кожи. Хората слагат хавлии на столове и шезлонги и шатри и с часове никои не ги използва. Съответно няма място или трудно се намира място за да си оставиш кърпата. За шатрите е абсурд да се доредиш – макар че веднъж успяхме. Спа зоната е малка за хотела – 3-4 човека и край напълни се помещението. Едно от помещенията не работеше в спа зоната – арома парна баня. Лично нашето семейство ходи заради басейни и спа зоната. Точно поради тази причина – този хотел отпада от нашите дестинации. За сега фаворит си ни остава Инфинити. Там има всякакви басейни. А в Арте един голям. Също – втория ден застудя и в помощението с басейна веднага се усети. Отваря се вратата за навън непрекъснато, става течение и ако не си потопет до брадичката във водата, усещатено е за студено и неприятно. Ако някои е отъшъл за ядене – ще остане доволен. Но – ако е като нас – отишъл за басейн и спа – лично за моето семейство – това не е нашият тип хотели.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 00:47 от kroki_kk

# 377
  • Пловдив
Момичета, кои са препоръчваните места за хапване в града?

# 378
  • София

Таверна Омар е добър избор.

# 379
  • София
Аз харесвам ресторант Луковица.

# 380

Ресторант "Парадайс",близо до хотел "Санте"

# 381
Парадайс за съжаление отдавна влошиха качеството.

Общи условия

Активация на акаунт