Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 281
  • 812
  •   1
Отговори
# 255
Мнение за този уред за сушене? Намерих само за Muhler от преди години 
Скрит текст:

# 256
  • shumen
Кроасаните с кайсии и с нуга крем са много хубави.

# 257
  • Sofia
Не съм пробвала уреда за сушене. Но вече доста от мултикултурните и еърфрайърите имат такава функция, че даже и фурни. Ако няма да сушите големи количества, не си струва. Аз преди година затова се отказах от него..

# 258
Подарявам купони за:
Мини шоколадчета 3+1 подарък, пуканки със сол 4+1 подарък, локумена вафла ягода 3+1 подарък, четки за зъби 4+1 подарък, луканка Pikok Pure - 20% отстъпка, комплект дюзи и електроди Parkside - 15 лв. отстъпка, просеко - 2 лв. отстъпка, торта 240 /280 g - 2 лв. отстъпка, както и седмичния купон за кокосов йогурт Vemondo - 60% на втория продукт.
Скрит текст:

Купонът за луканката е подарен.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 18:33 от Viara T

# 259
И аз върнах машина за сладолед, намалена на 10 лв. Беше счупен капака и исках да я сменя. Управителката също не беше възхитена, но ми върнаха парите, а аз се ядосах на фасоните и не се върнах за друга машина. 😆

# 260
  • Буркина Фасо
Мнение за този уред за сушене? Намерих само за Muhler от преди години 
Скрит текст:
Скрит текст:
конкретно за този нямам мнение. имам друг с 5 тави и го използвам целогодишно. правя количества, които ще ги използвам за година - сега започвам с копривата, гъбите, магданоз, джоджен, целина, чубрица, чушки ...

# 261
  • Сф
Поредно некоректно таксуване от Лидл:

Вчера след 19ч. доста неща от фурната бяха с 50% отстъпка и реших да закупя от френския десерт и шоколадови мъфини. След напускане на магазина ми се стори, че платих повече от необходимото и поглеждам бележката - френското охлювче е с правилна отстъпка, а мъфините - не.

Убедена съм, че и двата видя бяха с 50%. Не ми се занимаваше и не се върнах, но вече още по-рядко ще ходя в Лидл.
Просто проверявайте по- внимателно и на касата още следете или веднага след това. Аз дори питам касиерката , ако нещо се усъмня. Но точно това, което описвате ,няма как да стане, защото автоматично им подават намалението на фурната специално. Аз редовно си дебна поничките и подобни . При нас намаляват към 20 и малко. Много съм бърза и веднага щом ги намалят взимам и съм на касата. Не съм имала проблем с невярно отчитане досега. Но между намалените има и не намалени. Пример от снощи- кафявите понички бяха намалени на 40 ст. , розовите не.
Още един глас за ягодовите сърца с конфитюр. Снощи си взех 3 за по 70 Ст. Ще кача някое килце и аз.

# 262
Подарявям
Скрит текст:

# 263
От няколко дни заглеждам тези замразени кроасанчета, сега с купона мисля да взема, опитвали ли сте ги?

# 264
  • Сливен
да ,харесват ми

# 265
Подарявам
Скрит текст:

# 266
В Лидл всичко трябва да се следи и да се гледа. И то внимателно.

Днес имаше до каса бонбони Фереро и Рафаело. И над двата вида имаше надпис и цена за -30 процента на втори продукт. Купих Фереро и са били таксувани и двете кутии по над 12 лв. Не забелязах веднага, но мъжът ми докато прибираше покупките ми направи впечатление касовия бон. Върнах се да питам, продавачката изчезна, викна друга. Дойде второто момиче, гледа бележката поне 5 мин в следкасова зона, после изчезна и тя. Върна се, повика ме и ми показа табела над бонбоните с цената от касовата бележка. Отстъпката беше за Рафаелото само. Абсурдно, защото съм напълно сигурна какво видях преди това. Възможно ли е да сменят табела?

И за да не е само оплакване, да си кажа, че просекото от купона много ми хареса. Бих си го купила и без отстъпка.

# 267
В Лидл всичко трябва да се следи и да се гледа.
Явно и да се снима 🙄

# 268
Нали преди се коментираше, че тези табели в рамките са електронни, въпреки че приличат на хартиени. Може да са променили надписа и докато е разговаряла.

# 269
В Лидл всичко трябва да се следи и да се гледа.
Явно и да се снима 🙄
Забранено е да се снима, правили са ми забележка.

Общи условия

Активация на акаунт