Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 187
  • 812
  •   2
Отговори
# 420
  • Mediterraneo
Кой изобщо купува готови палачинки?!

# 421
Кой изобщо купува готови палачинки?!

Всички.

# 422
Тези специално са ужасно сухи и безвкусни.

# 423
  • Бургас
Не бих купила подобни палачонки.

# 424
  • Sofia
Купувам ги, затоплям ги и имам закуска в делничните дни за училище. Няма как да се засиля да правя по една палачинка. Ние не закусваме сутрин, малкия всеки ден иска различно. Ей такива хора ги купуваме тия палачинки. Не е като домашна, прясно приготвена, но това е положението.

# 425
Няма какво да се обясняваш, всеки купува каквото желае!
Вчера бая пазар направих, а уж само за сьонгова пъстърва отидох.

# 426
Здравейте!

Имам въпрос за кремовете за ръце на Cien. Взех този от снимката, но това не е крем, а ултра гъст гел, което след 45 мин все още не беше попил и лепнеше. Така ли е по принцип, ако някой друг го е ползвал, или просто този е лоша партида?

# 427
Такъв е по принцип, слагам по много малко. За интензивна грижа е...

# 428
Ама то в повечето вериги се въртят едни и същи производители.
Коремчето за ръце си е вазелин, ползвам само отгоре на ръцете, защото много ми се пукат зимата.
А палачинките са странни като цяло, но на тостер стават хрупкави и симпатични 😁 Бях ги взела от любопитство на оранжев етикет и се чудех как да ги пробутам...

# 429
Ама то в повечето вериги се въртят едни и същи производители.
Коремчето за ръце си е вазелин, ползвам само отгоре на ръцете, защото много ми се пукат зимата.
А палачинките са странни като цяло, но на тостер стават хрупкави и симпатични 😁 Бях ги взела от любопитство на оранжев етикет и се чудех как да ги пробутам...

Мда, вазелин е точното наименование. Добре, давам му втори шанс. Благодаря!

# 430
Нито съм купувала, нито ще купя някога. Така, че без подобни обобщения, като всички. Палачинки се правят за десет минути...

# 431
Палачинки съм купувала преди и бяха кофти. Иначе снощи на Борово имаше в количества. Обаче торбичките бяха изграбени и пудинга, едва взех последни бройки и от двете неща.

# 432
Някой взе ли от черното грозде без семки , сладко ли е? И на странджанското дядо хвърлих око , довечера ще ходя.
Миналата седмица купих бейби спанак, не ми хареса изобщо , много жилав, а го използвам за салата

# 433
Някой знае ли червения портокал дали е възможно да изглежда като инжектирани с боя, аз купих но вече са в коша, изглеждат отвратително. Моля не отваряйте снимките, ако сте гнусливи, не знам къде им е мениджъра свежест, но досега подобно нещо не бях купувала.

Скрит текст:
.

# 434
  • софия
Червените портокали изглеждат така.

Общи условия

Активация на акаунт