Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 153
  • 812
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря!

# 676
Ако е маркиран Лидл+ при покупката срока за връщане мисля, че беше 60 дни.

# 677
  • Буркина Фасо
в сайта на Лидл нали пише какви са условията на връщане?

# 678
Интересно. Вече 100% се убедих, че купоните "Избрано за теб", нямат нищо общо с обичайните покупки, които се правят.
Примерно аз редовно взимам яйца, рибни консерви и замразени плодове, но нямам купони за тях.
А имам за бира и паста, каквито един път не съм купила от Лидл.

Явно логиката им е, тези купони да не се ползват, защото аз ако по принцип не купувам бира, и по 1 ст. да ми я дават, аз пак няма да я купя.

# 679

Подарявам купон от скреч карта, нямам ходене до Лидъл утре, ако някой има интерес да пише.

# 680
Интересно. Вече 100% се убедих, че купоните "Избрано за теб", нямат нищо общо с обичайните покупки, които се правят.
Примерно аз редовно взимам яйца, рибни консерви и замразени плодове, но нямам купони за тях.
А имам за бира и паста, каквито един път не съм купила от Лидл.

Явно логиката им е, тези купони да не се ползват, защото аз ако по принцип не купувам бира, и по 1 ст. да ми я дават, аз пак няма да я купя.
Нищо общо нямат с покупките на клиента, да . Интересно ми е само на какъв принцип решават да ги изпратят?
На мен редовно ми изпращат инструменти, завеси за баня, машини и такива глупости, които никога не са купувани с моята карта. Сега пак имам принадлежности за компресор 😆🤷🤦. И някакъв за азиатски неща, които също никога не съм купувала

# 681
В новия Лидъл на Пещерско шосе има ли от конджак нудълите? Разочарована съм от нашия обновен филиал- страшно малко неща имаше от азиатската седмица. В сряда по обяд...🤪
Дали утре ще заредят с още продукти?🤔

# 682
И аз днес прерових кашони за тези нудъли в София, но нямаше от тях.

# 683
Ако някой иска купон за яйца, нека ми пише.

# 684
  • shumen
Картофи взех днес и бяха хубави,но са много мръсни.

# 685
  • София
И аз купих от картофите по 0.99 лв. - вкусни, но мръсни.

# 686
Ако някой иска купон за яйца, нека ми пише.
Здравей. Може ли купона за яйцата 🙂. В петък ще ходя до лидл.
Каква им е цената с отстъпката?

# 687
В новия Лидъл на Пещерско шосе има ли от конджак нудълите? Разочарована съм от нашия обновен филиал- страшно малко неща имаше от азиатската седмица. В сряда по обяд...🤪
Дали утре ще заредят с още продукти?🤔
Долче, още не съм ходила в обновения Лидл, но в този на бул. България имаше много видове нудъли и в понеделник, и във вторник.

# 688
Агнешкото, което е утре, дали е хубаво? Не съм вземала от лидл до сега.
В Лидл месата са хубави, а и не само те. Имат сериозен контрол на качеството.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт