💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 065
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 195
Кристина и Емилиян (HR и търговският представител) ще са силна двойка.
Пък тази игра с куката и плюшени играчки е много трудна, колкото пъти съм опитвала за детето, трудна работа, бях изчислила, че е невъзможна, а те - 2 мечета.

Според мен това с двете мечета си беше чист късмет. Не бих ги определила за силни само заради двете мечета.

Този Ивайло ми се стори доста дразнещ. Полицайката също. Тези мигли и сини лещи още повече ме отблъскват в нея. House of Versace беше просто потрес от всякъде.

Иначе като цяло още не мога да кажа кой знае какво. На първо четене изглеждат готини, но съвсем скоро ще се покажат.

Утре ли ще има нов епизод?

# 196
Да,  мина анонс вече за утре.

# 197
  • До морето
Странно е, че Петър и Галена и Кики и Емо не се познават. Генерал Тошево е на един хвърлей от Добрич. Дори и да не са се знаели преди предаването все имат общи познати, които да им кажат, че са избрани.
Подозирам тайна коалиция 🤨

# 198
  • София
Ама защо не са поканили за ководещи бившите победители или техните авери-инфлуенЦъри Плиткови Satisfied
Явно не искат да изгубят аудиторията от самото начало...

# 199
# 200
  • София
Галена и Петър ми харесаха, както и първата двойка от Харманли.

# 201
Игнатова ми е супер дразнещо и лигаво същество. Много неприятно ми стана, че са я избрали за ко-водеща.
Предпочитам жената на Краси Радков, сто пъти по-симпатична ми е.
Странно е, че Петър и Галена и Кики и Емо не се познават. Генерал Тошево е на един хвърлей от Добрич.
Е Добрич не е толкова малък град. Да, не е 100 хиляди като преди, ама все пак... То и Перник е на един хвърлей разстояние от София, ама не познавам никого от Перник. По същия начин Ямбол и Сливен са на един хвърлей, В.Търново и Г.Оряховица също, ама това не са села, че хората да се познават.

# 202
  • До морето
Добрич е малък град, а Генерал Тошево е още по-малък град и като казвам, че всички се знаят, имам предвид всички 😀

Както казах, дори и преди това да не са се познавали, шансът да не са разбрали едни за други в периода между новината, че са избрани и започването на снимките, е минимален.

# 203
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
на мен Ивайло ми харесва но аз него го знам от друг подкаст -  Извън Групата

# 204
  • Sofia
Мен Ивайло ме дразни. На "първо четене" е дървен философ, с голямо самочувствие, без особено покритие. Много приказки, малко действия, жената до него е много по-оправна и можеща от него. Реално тя ги измъкна до второто място, а той "миличкият"-плямпало. Засега виждам потенциал в първата двойка от Харманли и Кристина и Емануил.

# 205
  • Bulgaria
Мен Ивайло ме дразни. На "първо четене" е дървен философ, с голямо самочувствие, без особено покритие. Много приказки, малко действия, жената до него е много по-оправна и можеща от него. Реално тя ги измъкна до второто място, а той "миличкият"-плямпало. Засега виждам потенциал в първата двойка от Харманли и Кристина и Емануил.

Напълно съм съгласна! Добавям и Галена и Петър към двойките с потенциал. Simple Smile

# 206
  • София
Най-много ми харесаха Петър и Галена и Петя и Дилян. Може би и Кики и Емо. За сега. Полицаите са ми най-отблъскващи. Този Ивайло много говори, но се търпи. Христина голяма флегма ми се струва, но е симпатична. Ще видим новите двойки.

# 207
Аз пък Кики и Емо не ги виждам като много силна двойка. Мисля, че просто изкараха късмет. Те самите бяха доста изненадани.

# 208
Още не съм го изгледала до края, но за сега ми харесват Петя и Дилян и първата двойка от Харманли. Сладури са, ще видим останалите как са.

# 209
Аз се надявам, че Галена е оправна мацка, която е извадила Петър от зоната му на комфорт и тя е инициирала заминаването им за Англия, за да се борят сами за дом, а не да разчитат на семейния бизнес на свекърите.
Домът на Петя и Дилян е потресаващ.
Украинката искам да я видя на играта със свекървите.

Общи условия

Активация на акаунт