💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 840
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 450
Ужас, лека му пръст, на мен ми харесва, сладури бяха и се обичаха.

# 451
Толкова бяха сладки двамата, личеше си колко се обичат 🥺💔 много мъчно ми стана за Гани...

# 452
А тези Деница и Николай кои бяха?

# 453
  • София
Тези с голямата разлика в негова полза.

# 454
  • До морето
Тя беше митничарка, той коцкар! Помня, че на една игра подсказваше и ги дисквалифицираха. Тя беше бясна тогава и адски засрамена.

# 455
В момента по Диема Фемили дават "Семейни войни" с една от двойките в "Един за друг" от предишните сезони, но не им помня имената. Момичето викаше постоянно "Шоша" на брадатия си приятел.

# 456
  • sofia
оле от какво е починал Гани ....не мога да намеря инфо
Толкова млад ... бяха готина двойка Sad  ужас....

# 457
  • До морето
Нещо внезапно е било, със сигурност. Не е боледувал.

# 458
Май не са казали причина за смъртта. Не е боледувал и е било изненада за всички. Имам спомен, че той имаше някакъв проблем с една от игрите. Сърцето ли го стегна, не помня. Та си мисля, че инфаркт е възможна причина за смъртта му.

# 459
  • София
Скрит текст:
Някъде бях чела спекулации, че е самоубийство, но нито помня къде, нито е потвърдено.

# 460
  • sofia
Скрит текст:
Някъде бях чела спекулации, че е самоубийство, но нито помня къде, нито е потвърдено.
олееее ужас

# 461
Не мисля, че е вярно.

# 462
В предаването той отказваше да играе игри понякога заради сърдечен проблем.

# 463
Гани почина от масивен инфаркт.Невъзможно е било да го спасят.Пълни глупости са това,че се е самоубил.

# 464
  • София
Въобще не твърдя, че е било така, а че попаднах на такава информация. Каквото и да е било, е много тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт