💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 846
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 435
По повод разпределението кой къде ще спи.
Самостоятелната стая беше възможност за тези, които влезнаха втория ден. Или бъркам?

# 436
  • Sofia
Не, първата група не успяха да я изтеглят и остана за следващия ден.

# 437
Здравейте, включвам се и аз.
Само на мен ли Ивана и Ивайло ми приличат на Милена и Иван-Асен от втори сезон? Нахъсани, силиконови, мъж - дете с водеща амбиция и комплекси и жена, която го слуша, за да угоди?
Ако говориш за тези двамата, според мен нямат нищо общо.
Иван-Асен беше нахъсан и мотивиран да печелят игри, а тя беше по-пасивна и неспособна да покрие неговите очаквания. При Ивана и Ивайло и двете страни са активни, нахъсани и съсредоточени в една посока.

# 438
Тази година 4-5 двойки влизат с опит зад граница, върнали се в БГ, построили къща, или си работя хоум офис за чужди фирми (визирам двамата модератори).
Предните години, по-скоро си живееха в чужбина, и отвреме на време идват да видят близките си,  и то по 1 двойка на сезон, явно търсени типажи.

# 439
  • SF
Здравейте, включвам се и аз.
Само на мен ли Ивана и Ивайло ми приличат на Милена и Иван-Асен от втори сезон? Нахъсани, силиконови, мъж - дете с водеща амбиция и комплекси и жена, която го слуша, за да угоди?

Само на вас. Ивана и въпросната Милена не ми напомнят въобще една на друга. Ивана е като булдог, който обича да захапва, а Милена беше кротка, на моменти безлична. Ивана е по-доминираща във връзката й с младото момче. Милена гледаше да не го изпусне.

# 440
  • До морето
А някой знае ли какво се случва с Милена и Иван - Асен?

# 441
  • София
С тях не знам, но Денислава каза, че от техния сезон Деница и Николай не са заедно. Били излъгали продукцията, разделени са били още преди това и са влезли с надежда да си оправят отношенията, но не се получило.

# 442
  • До морето
Трябваше да ги гугълна тези, не ги помнех.
В 20-те минути, които изгледах от първия епизод на подкаста, Денислава 3 пъти повтори, че техният сезон бил с най-много раздели след това. Зачудих се кои са се разделили.

Едит: сега прегледах участниците от сезон 2 и си припомних, кои са разделените.
Дени и Дани
Лейля и Иван
Яница и Момчил
И тези Деница и Николай.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 23:37 от Boho chic

# 443
  • София
А някой знае ли какво се случва с Милена и Иван - Асен?

След техния сезон сключиха брак.

# 444
  • София
То въобще има ли разделени от другите сезони? От 3 и 4 всички са си заедно. От първи съм ги забравила вече, но топ 5 са си. И терени дали от втори няма още разделени.

# 445
  • София
За съжаление Веси остана вдовица, но не помня от кой сезон бяха с Гани.

# 446
Като гледам почти всички двойки имат по 2 малки деца,  ковид _епопеята добре се е отразила. Дано да  е нараснал  броя на населението.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 10:14 от Pepina_n3

# 447
За съжаление Веси остана вдовица, но не помня от кой сезон бяха с Гани.
О, тази която приличаше на Луна, а той го играеше  стратег? Той ли е починал? Горкият, млад човек.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 18:18 от *Амбър*

# 448
  • София
Ето ги.

# 449
  • До сърцето...
Ето ги.
Скрит текст:
Леле, ужас! Лека му пръст на човека. Те не се занимаха с яйца?

Общи условия

Активация на акаунт