💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 837
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 495
  • на село
Полицайката и мен ме дразни, то са фасони, кокорене, репчене и е доста състарена, че тя на снимката след време беше по- добре.

# 496
Хора, сълзи пуснах ! Корема ме заболя от смях!
Нямам търпение за утрешния епизод, страхотна игра са измислили! Смях да става...

# 497
Хареса ми епизодът, забавни са двойките и никой не ме дразни май Grinning

# 498
  • Варна/Амстердам
Винаги ми е било много озадачаващо, когато си признават, че са чели само по една книга.Rolling Eyes

# 499
И на мен Мария ми харесва, забавна и красива е, винаги позитивна. Играта също беше забавна и не натоварваща. Споделям мнението за Ивайло и полицаите, напрягат ме. Много се смях как Дани почти нареди Христина, вместо жена си Grinning ще видим утре женската игра.

# 500
Утре ще е голям смях с това опипване на мъжки дупета. 😁 Аз се бях приготвила за мъчения, носене на камъни или някакви влечуги. Че нали всяка година ги мъчат жените, но има време рано е още. А дано пък тази година не е така.
Този Ивайло - по-малкият изобщо не ми допада. И физиономията му една такава, злобничък изглежда. Тази мацка какво намира в него, такъв е дечко.

# 501
Слаб епизод. Личи си и от коментарите. Тази игра за кой път я дават? Изобщо не ми е интересно как крещят. Утре ще е по-забавно, подобна игра от преди, но малко попроменена.

# 502
  • Sofia
Играна е и в други сезони,но със състарени лица е за пръв път.

# 503
  • София
От една страна си мисля, че Ивайло с оскубаните вежди ще го/ги изгонят първи или поне от първите, ако си покаже войнственият характер на аудиторията, но от друга си мисля, че от екипа ще го държат повечко, точно защото е дразнител...

# 504
Стигнах до частта с реакцията на келеша с тънките вежди #sorrynotsorry. Не знам тази жена защо си го причинява и търпи агресивните му изпълнения. Да беше станал "максималист" и в това да се държи възпитано и като кавалер. На всичкото отгоре той самият тренира, съответно възпитава, деца.
Много харесвам Галена и Петър и Дарина и Денис.

# 505
Ивайло (тънките вежди) има много гейски вайб.Иначе на играта със снимките и знамената ми направи чудесно впечатление колко обширна обща култура има и мозъка му чатка за разлика от останалите, които уж престижни пофесии, а елементарни неща не знаеха и го играха на тото, вместо да си размърдат мозъците.
За това колко се ядоса-той ли каза, че не може да губи в предния епизод?
Галена от зъбите ли говори толкова дразнещо-пука, цъка,  все едно е с чене?
Повечето са ми сладки и позитивни за сега.
Мария Игнатова ми е симпатична, не се гивизи много както беше в Господарите и се радвам, че са се спрели на нея, че миналияя сезон беше мъка с онези лигльовци.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 01:42 от Came lita

# 506
  • София
Диляна и половинка са много зле, вече и аз имам съмнения за етноса. Как може 14-годишна с 27-годишен и майката да е съгласна. Оказва се, че и е прочела една книга в живота си. Би трябвало такива хора да не получават диплома за основно образование.

Ивайло-футболистът, не ме учуди и в Сървайвър си имаше агресивни прояви.

Полицайката малко прекали с това крещене 100 пъти, че не носи сутиен.

# 507
Как може 14-годишна с 27-годишен и майката да е съгласна.
Е да, а имаше една на 16, когато са започнали. И в "Ергенът" имаше поне 2 моми, които казаха, че на 16 години са започнали връзка с по-големи Grinning Това е то... А ние се присмиваме на събратята от Факултета, че на 30 г. са вече с внуци.

# 508
  • София
То зависи с колко по-големи, 16-19 не е фрапиращо примерно, но 14-годишна е дете и не е нормално един мъж на 27 да се заглежда по такова.

# 509
В Индия и в повечето мюсюлмански държави си е най-нормалното нещо. И там не само, че родителите са съгласни, а те настояват за това, хахахах. Защото над 90% от браковете са уредени.  Че и за разни дъртаци ги женят насила най-редовно. У нас това нещо май го има само по ромските махали.

Общи условия

Активация на акаунт