💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 737
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Наистина ли пише тук? Интересно.

# 751
  • Варна
Наистина ли пише тук? Интересно.

В началото пишеше и  в тази тема, но след като го засякох и коментирах отиде в Хелса 🤣🤣

# 752
  • София
Тази сървавърка дали ще се справи и с логическите въпроси и игри, които искат съобразителност, пъзел, код за отваряне на врата? Иначе, физическите, сигурно ще са и детска играчка, както и общуването с различни дразнители.
Според мен ще се справи, дори по-добре от някои други моми. Не разбирам защо добре подготвените физически , са подценявани относно интелекта. Още от първата игра показаха, че имат повече мозъчни клетки от някои други Simple Smile

Ивана участва в "Survivor: Скритият идол" през 2022г. Изкара доста време сама на Острова на изкуплението и там победи 4 човека, които си тръгнаха след двубои с нея. Вече съм забравила какви точно бяха игрите (помня само петата, на която отпадна), но със сигурност са били такива, в които е трябвало да вкала мисъл. Изобщо не е за подценяване.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 13:57 от Vivi

# 753
  • Sofia
Ивайло/фермата/участваше и в “Последният печели”,представи се зле и първи отпадна.

# 754
Кои други участници, освен този Ивайло и Петър, са участвали в други реалити формати?
Светозар участваше в “Summer flirts” и “София-ден и нощ”. Ивана участваше в “Сървайвър” 2022, Петър участваше във “Фермер търси жена”, Ивайло Герасимов във “Фермата” 2021, Ивайло Тънковеждов също в “Сървайвър” 2022

# 755
  • sofia
Оле , този Светозар колко ми е познат ,а то било от София ден и нощ...там какъв го играеше?🤔

# 756
  • София, България
Тънковеждов Joy
в последните години и аз се чудя, толкова ли няма други желаещи и защо са сметнали, че това е някакъв готин телевизионен трик да се взимат вече участвали личности. Мен ми втръсва да гледам едни и същи лица по предаванията. По същата причина намразих и Мишето Маринова от певческите формати.
В случая се радвам, че не съм гледала нито Сървайвър, нито Фермата, нито София ден нощ. Simple Smile

# 757
Оле , този Светозар колко ми е познат ,а то било от София ден и нощ...там какъв го играеше?🤔
Татуист, гадже на една с дръпнати очи (българо-виетнамка)

# 758
Знаех си, че ако интересни за предаването двойки бъдат на елиминация, няма да бъде изгонен никой. Но следващият път, ако Герасимов е на телевизора - чао! Имаше много злобни изказвания. Определено започва да ми става неприятен, но го оставиха заради другия Ивайло. Там може да се появи конфликт.

# 759
  • Sofia
Скрит текст:
[/quote]

В началото пишеше и  в тази тема, но след като го засякох и коментирах отиде в Хелса 🤣🤣
[/quote]
Интересно настина, а дали е останал доволен от прочетеното?! 😂 Колкото до конфликта между Ивайловците, той вече назря и тепърва ще "набира скорост". Много се съмнявам, че адашът и жена му ще са единствените попаднали в полезрението му.

# 760
Ивана я харесвам, хич не я смятам за глупава. Но тънковеждов стои нелепо до нея. Един изтупан, ерудиран мъж, дори и с няколко години по-голям от нея, ще й заспи.

# 761
  • Melmak
Тънковеждов за мен е гей. Не разбирам как хетеро мъж ще изглежда ртака. Има нещо пипано в лицето, не знам какво.

# 762
Не знам, но веждите му са по-оскубани от моите 🫢

# 763
Е добре, може и Скубивеждов.  Не му знам истинската фамилия, затова. А понеже са двама Ивайловци и трябва да се уточнява някаква фамилия Grinning

# 764
Утре вечер в Hell's Kitchen ще участват като ВИП гости Денислава и Мартин. Странно -  като двойка ли са?

Общи условия

Активация на акаунт