💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 729
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 765
Оле , този Светозар колко ми е познат ,а то било от София ден и нощ...там какъв го играеше?🤔
Иван се казваше героят на Светозар в "София ден и нощ" - правеше татуси, гадже на Зара, приятел на Марио.

А Рая от "София-ден и нощ" сега участва в "Dancing Stars" 5 (Михаела Павлова се казва) в двойка с Виктор Стоянов (Eргенът 1). Може да ги видиш тук 2h28min51sec

Въобще... омеша̀ли са се от всички риалитита.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 22:41 от diziler

# 766
Жадни за внимание и слава.
Но границата да ми станат рязко досадни и антипатични като изскачат от всякъде е много тънка, но за тях количеството е пред качеството.
Тъкмо днес изгледах "Фермер търси жена" с Петър и избранницата му беше именно такава мацка-драпа, лъже и маже само да я дават по телевизора и някой да бутне едно рамо на певческата й кариера.
Петър и там е много мил, срамежлив и чувствителен. Много се радвам,  че е срещнал Галена.

# 767
Но границата да ми станат рязко досадни и антипатични като изскачат от всякъде е много тънка, но за тях количеството е пред качеството.
Тъкмо днес изгледах "Фермер търси жена" с Петър и избранницата му беше именно такава мацка-драпа, лъже и маже само да я дават по телевизора и някой да бутне едно рамо на певческата й кариера.
Петър и там е много мил, срамежлив и чувствителен. Много се радвам,  че е срещнал Галена.

Припомни ни коя избира накрая?

# 768
Визитката на Светозар в "Summer flirts" от 2016.

Кефи ме как казва "обичам да си ги гауа" (демек "галя"). Обичал да прави с**с на публично място.

И плейлиста с всички епизоди

# 769
Това реалити беше като някакво сборище на нечистоплътни морално и физически млади хора. Спомням си го Светозар и затова не съм останала с добри впечатления. Сега в "Един за друг" или се е променил към добро, или вече се е усъвършенствал за пред камерите.

# 770
Не съм го гледал, заради лиготиите на Дани Петканов.

Нещо от подкаста на Габриела и Десислав

# 771
Не обичам да мрънкам, но наистина ли всеки вече ще има подкаст? Десислав и Габриела ми бяха симпатични в техния сезон, но много са малко хората, които имат харизмата и дар слово да говорят един час всяка седмица и да си заслужава да ги слушаш. Огромен нарцисизъм тресе средностатистическите риалити участници в български предавания щом всеки втори решава, че баш те имат харизмата да създадат свой собствен подкаст.

Да, знам, че мога просто да не ги гледам, което ще и направя, но ме оставете да си помрънкам 😁

# 772

Припомни ни коя избира накрая?
Накрая избира Божидара. Много красива и гореща мадама.Но дори той се усети, че тя е там за изява и двамата не си подхождат.

# 773
Светозар в "Summer flirts" от 2016.
13 епизод, където са изгонени двама,  и май единият е Светослав, не ми се отваря, а в следващите епизоди един от участниците изгони двойката Светослав/Габи, т.е. някак са ги "върнали" в предаването. Странна работа.
https://www.vbox7.com/play:a33a787153

А Десо-Габи Подкаст, да си оправи първо звука, главно Десо! Иначе, микрофони големи купили. Интересни неща разправят "зад кадър"

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 15:35 от Pepina_n3

# 774
  • София
Да, даже се учудвам, че той самият е участвал в подобно реалити. Точно защото е по-затворен и срамежлив. И какъв е бил неговият мотив за да участва..

# 775
Тук Габи и Десо говорят за прегръщането като начин на гласуване и после, извън кадър как винаги прегръщат и другата двойка, понеже е адски тъпо да я подминеш.

# 776
  • sofia
Тази , която избра Петър в предаването , работеше на летището за няколко месеца и не издържа , а другата му беше Дана от фермата хахах
държавата ни ли е малка , едни и същи ли се бутат само
Тия хора , защо не си намерят работа като работа хахаха не го разбирам това ...мега смях

# 777
  • До сърцето...
Харесаха ми повечето участници, че подкрепиха Ивайло и Христина, дори в ущърб за себе си.

Не знам защо, но полицаите въобще не ми допадат. Не са моята кръвна група. А Галена и Питър са ми много симпатични, стискам им палци.

# 778
  • sofia
На мен Ивана ми харесва точно толкова много, колкото не ми харесва тънковеждов
Ивайло от Фермата не го понасям , отвратителен

# 779
Ейй изпотрошиха им костите на тези жени. 😁 То е мачкане, гнявене...

Общи условия

Активация на акаунт